Bu Yazdıklarından Pek Deger Gormuyorum Dıyemezsın, Sen Daha İnce Detaylı Düşünüyorsun Sadece :)deger gormemek dert degıl mı kı haklısınız herkesın derdı kendıne buyuk allah kısıye gore dert verıyor kaldıramadıgı dertlerı vermez ama sevılıp deger gormek ıster herkes
oldugu kadarbenım okuzde ne saglam laflar eder ya onu gecersın yıne
sıkıntı yok o zaman ay iltifatlara başlıyorum.
Aşkım sen kilomu verdin yahu yüzün masum bir bebeğin ki gibi sana bakınca güneşi görüyorum
farklı bakıslara ıhtıyacım var da detaycıyım belkı de ama hangi konuda desem ?Bu Yazdıklarından Pek Deger Gormuyorum Dıyemezsın, Sen Daha İnce Detaylı Düşünüyorsun Sadece :)
ay ıkı gundur bana ne iyi geldin allah razı olsun kız güldürdün beni
profıl resmıne de ıkımızı koymussun bak evet romatık olurmussunbenden koca olurmuş ahahah
Kendine zaman ver.. bak neler çıkar karşına.. niye bu çocuğu kıstas aldındı ki kendine.. aceleye de getirme.. aklına da kalbine de yatan biri muhakkak çıkıcaktır karşına..suan ıcın yalnız kalmaya hazır degıl gıbıyım sadece deger gormedıgım halde bırı aramalı arada guzel soz soylemelı ıcım bunu dıyo sacma ama tabı ben küsen trıp yapan ınsan degılken kırıldımTanriningolgesi @belmiyum Bittercoffee
Aminnn.. Bende kafam dağılsın diye burdayım öğlenden beri.. bi eskilere gittim geldim falan güldüm eğlendim çok iyi geldi bana da..seviyorum bu topigi ya ne guzel hem uzulup hem gulebiliyoruz. gece gece sizin sayenizde guldum. arkadaslar allahta sizleri guldursun isallah amin.
Ya aramadı yok karnım acmı tokmu düşünmedi gibi :)farklı bakıslara ıhtıyacım var da detaycıyım belkı de ama hangi konuda desem ?
hayır gelme planını bozma dedim diye gelinmez mı ya kızlar naz yapar neden benım nazlar tutmuyor haklısın cok haklısın
cok kırıldım elimde valız sevgili veya eşini bekleyenlere baktım bıde kendime baktım halime ..
adamın işi tanımadıgı bırının dugunune gıtmek mı ? iş mi bu degıl bence sadece o saate en erkendi o da bılet bulup aldım ve evım tenha yerdeİyi de adamın işi çıkabilir gelemeyebilir otogara.
Sen kendini ona göre ayarlayacaktın ki son dk haber vermişsin bir de .
uzun ve guzel yorumunuz ıcın tsk ederimKız kardeşimin o zamanki sevgilisi, şimdiki eşi, İstanbul'dan İzmir'e giden kardeşime eşlik edip kardeşimi İzmir'de indirdikten sonra yarım saat sonraki otobüse binip İstanbul'a geri dönmüştü.
Seven insan sevdiğinin ne zaman geleceğini bilir, hatta heyecanla o günü bekler. O gün gelince de içi içine sığmaz, gidip karşılasam, yüzünü bir görsem diye düşünür.
Sevgili kadınlar,
Lütfen sizi seven (sevince otomatik olarak da saygı duyan) ve size değer veren adamlarla birlikte olun.
Erkeklerin peşinde koşmayın.
Sizi sevsinler diye yalvarmayın.
Seven erkek zaten sizi arar, sorar, nasıl olduğunuzu merak eder.
Kendinize değer verin ki size de değer versinler.
evet deger gormem su sekılde ka gayla bunu yapmadın derim sonra onu yaparım der ertesı gun demeden yap dıye dıye dilimde tuy bıttıSizin göstermiş olduğunuz değeri demekki o size göstermiyor bu kadar basit.
Gecenin bir vakti gelmiş olduğum yoldan, imkanı varken eğer beni erkek arkadaşım sahiplenip götürmeyecekse, varlığının bir anlamı yok derim açıkçası.
Ben şimdiki gençleri anlamıyorum zaten.
Biz eşimle çıkarken bu konuda çok titiz ve dikkatliydi.
Gece vakti asla yalnız bırakmazdı, herşeyi geçtim "içim rahat etmiyor" derdi. Yine beni evime bırakırdı.
cok baska ozel sofor muamelesı asla yapmamGecenin bi saati istanbula geleceksin.. Gelme desen bile orada beklemesi gerekmezmiydi.. Hani ben özel şöförmüş muamelesine karşıyım tabii de.. Durum başka..
annesıde cok pohpofluyorbu adamla evlenme cok net evlenme ilerde mıçını pohpohlar durursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?