Sinirden atlamak zereyim, Yenge kabusu!

bence hoş bir badi alın.. iki tane.. artık beğendiğinden söyle sana da alalım ortak olmaktan kurtulalım diyerek onu utandırabilirsin.
ve bir daha kullanmamasını istediğin şeylerin yerini değiştir. senin odanı dolabını karıştırmasına izin verme.

abiniz yengenizin ihtiyaçlarını karşılamıyor mu bence abinizde de suç var. ne alaka kıyafetlerimi abimin eşi giyecek buna fırsat bile vermem kıyafetlerimi kimseyle paylaşmam

Ya oyunlara ne gerek var. acık acık konus
yenge kırılmanı istemediğim için bugune kadar sustum. bikaçkere ima ettim ama anlamadın...

ben gerçekten baskasının esyalarımı kullanmasından hoşlanmıyorum. Anlayıslı ol felan de iştee

aaa ne gerek var oyunlara. evlenmeyi bilmişte laftanmı anlamıcak canım:umursamaz:

benimde yengem herşeyi karıştırır amcamın karısı. bir gün masamın üstünde okul dosyamı aralarken gördüm. dedim yenge karıştırmazsan sevinirim aldım elinden. o son oldu odama bile girmez. açıkça söyleyeceksin başka yolu yok. kırılırsa kırılsın. abartmış o artık...

yorrumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim sizzden aldığım cesaret sonucunda şöyle bişe yaptım kendime aldığım ayakkabının aynısının siyahını ona aldım ve yenge benim ayakkabılarımı giymessen sevinirim dedim oda teşekkür etti ve sanırım anladı çünkü bana çok mahçup davrandı neyse konuyu çözdüm sanırsam şimdilik kaydirigubbakcemile5

Cnm sen yengenin evindemi kalıyorsun, sana yengenle abinmi bakıyor, niyeki,bence evi ayırsaydınız tatlı taylı problem kendiliğinden biterdi, son yaptım dediğin sey sadece arayı soğutur bence.. bide düşün derim...

yorrumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim sizzden aldığım cesaret sonucunda şöyle bişe yaptım kendime aldığım ayakkabının aynısının siyahını ona aldım ve yenge benim ayakkabılarımı giymessen sevinirim dedim oda teşekkür etti ve sanırım anladı çünkü bana çok mahçup davrandı neyse konuyu çözdüm sanırsam şimdilik kaydirigubbakcemile5

bence dogru bir hareket yapmışsın..hem hatasını anlamış oldu hemde aldıgın ayakkabılarla sevindi..akıllı kızsın vallakaydirigubbakcemile3

ıyıde abın ya da aılen bıŞey demıyomu duruma
gerÇı tatlılıkla halletmek en ıyısı
ben olsam bende ıstemem gıymesını
sanırım senınkı anlayacak zamanlaa

açık açık konuş bence..aslında ben bana ait şeyleri başkasının giymesinden hoşlanmam de..sen yengemsin diye bişey demedim ama artık istemiyorum giymeni de..ne diyebilirki..bozulma hakkıda yok..bozulsada boşver..bence yaptığı çoook ayıp bişey..herkes kendi için alıyo onca para döküyo..başkaları giysin faydalansın diye değil..

Back
X