Sinirden beynimden dumanlar çıkıyor

Aslinda aldatilma konularinda hep banlanirim ama konu sahibi oyle naif ki ona bir sey yazamiyorum kirilmasin diye keske kardesi burda olsaydi ona yorum yapsaydik boyle yumusak davranmazdim
Biliyorum canım söyleyeceğin çok şey var sırf bana susuyorsun bende burda olduğum gibi yumuşak davranmıyorum. Sağol o senin naifliğin...

Ne sanıyordun karısından ayrılıp seninle mi devam edicekti dedim adamın karışı da kendinden 10 yaş küçük adam sağık resmen 10 yaş katlayarak gidiyor. Yarın doktora götürücem bakalım başka salaklıklar yapmış mı!
Ayy allah korusun inşallah yapmamisttir.ah canım benim ilgi o anda hoşuna Gitti tabi adı pis sapık ya . Allahından bulsun. İnşallah bir daha bole birsey yapmaz. Çok acı bir deneyim olmus

Feyyyk feeyyyk diye gezenler , siz cin gibisiniz çokkkk zekisiniz biz salagiz . Tamam mı oldu mu?

Benim başıma böyle bir olay gelse ben de kesinlikle durumu hamile olan bir kadına soylemezdim. Bu çok mu garip ? ????

Hatta ister istemez bebek doğduktan sonra emzirme döneminin bile geçmesini beklerdim sanırım.

Şimdi söylese ne değişecek ? Üstelik hamile bir kadın için boşanmak normale göre kat kat zor olur. Ayrıca düşük de yapabilir . Bir insan bunu nasıl göze alır ya?

Allah size kolaylık versin . Zaten zor bir durum yaşıyorsunuz , bence burdaki sinir bozucu insanlarla muhattap olmayın . Yeri ve zamanı geldiğinde her şeyi gerektiği şekilde ortaya çıkarıp öğrenmesi gereken kisilere durumu anlatirsiniz.

zeka ve aptallık ne alaka anlayamadım? niye bu kadar alıganlık ettiniz :KK70: sadece bana göre mantıksız geldiğini söyledim illaki bi gerginlik yaratmak icin atıcaksınız saçma sapan yorumlarınızı bıktırdınız :KK70:bi de tamam mı oldu mu yazmış sdbnxb hey allahım he oldu bacım oldu.

Yazdım arkadaşlar
SİZİN ACIMASIZ BİR İŞGÜZAR OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORUM ,UMARIM HAMİLE EŞİ KOCASIYLA BİRLİKTE KARDEŞİNİDE İFŞA EDER HEP BİRLİKTE AİLECE SİZDE REZİL OLURSUNUZ ...ŞU AN HAMİLE BİR KADINA BUNU YAŞATMAMALIYDINIZ ,UMARIM HASSAS BİR HAMİLELİĞİ YOKTUR..BEN ŞU AN SADECE O KADINA ÜZÜLÜYORUM....

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ben işgüzarım zaten
Söylemesem kardeşimi düşünüyorum söyleyince acı çektiriyorum ben naptım da rezil olmayı hakediyorum annem babam naptı çok merak ediyorum

Tabi ben işgüzarım zaten
Söylemesem kardeşimi düşünüyorum söyleyince acı çektiriyorum ben naptım da rezil olmayı hakediyorum annem babam naptı çok merak ediyorum
Sizin sucuniz yok sadece o kizla adam hakediyor rezil olmayi. Sakin olunsun konu kapanmasin tartisma cikmasin

Tabi ben işgüzarım zaten
Sen doğru olanı yaptın tıka kulaklarını artık.
Hamile bir kadının kandırılmasına göz yummayacak kadar vicdan sahibi olduğunu gösterdin.
Bi takmışlar bebek düşecek diye.
Herkes toz pembe geçirmiyor hamileliğini.
Ayrıca senin ailenin suçu yok tek suç kardeşinde.

zeka ve aptallık ne alaka anlayamadım? niye bu kadar alıganlık ettiniz :KK70: sadece bana göre mantıksız geldiğini söyledim illaki bi gerginlik yaratmak icin atıcaksınız saçma sapan yorumlarınızı bıktırdınız :KK70:bi de tamam mı oldu mu yazmış sdbnxb hey allahım he oldu bacım oldu.
Senin yazdığın hiçbir mesajı görmemistim biliyor musun :KK48:
Kim alingan acaba? hadi ben olayım sen aynen devam
Feyyyyyyk buuuuu:rapci:

Tabi ben işgüzarım zaten
SEN HAMİLELİĞİ YAŞAMIŞ EVLİ BİR KADIN OLAMAZSIN TEK DERDİN KARDEŞİNİN METRES OLDUĞUNUN ÖRTBAS ETMEK VE KADINA BUNU DUYURMAK SANANE Kİ? SANANE? TABİKİ ANNEN BABAN TÜM SÜLALEN ARTIK ÖGRENECEK ÇÜNKÜ KARISI HERKESE ULAŞIP BAŞINA GELENLERİN ACISINI ÖNCE KOCASINDAN SONRA METRES KARDEŞİNDEN ÇIKARACAK EN AZINDAN ONUN METRES OLDUĞUNU DUYURACAK ,YANİ ARTIK HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK BUNU BEN DEĞİL SİZ YAPTINIZ ŞUAN TEBRİKLER....

SEN HAMİLELİĞİ YAŞAMIŞ EVLİ BİR KADIN OLAMAZSIN TEK DERDİN KARDEŞİNİN METRES OLDUĞUNUN ÖRTBAS ETMEK VE KADINA BUNU DUYURMAK SANANE Kİ? SANANE? TABİKİ ANNEN BABAN TÜM SÜLALEN ARTIK ÖGRENECEK ÇÜNKÜ KARISI HERKESE ULAŞIP BAŞINA GELENLERİN ACISINI ÖNCE KOCASINDAN SONRA METRES KARDEŞİNDEN ÇIKARACAK EN AZINDAN ONUN METRES OLDUĞUNU DUYURACAK ,YANİ ARTIK HİÇ BİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK BUNU BEN DEĞİL SİZ YAPTINIZ ŞUAN TEBRİKLER....
Hamileliği tam YAŞAYAMADIĞIM için bilmiyorumdur belki kardeşimin metres olduğunu öğrtpas etmek istesem kadına yazmazdım sizin vicdanınız söylememekle rahat edebilir ama benimki etmedi asıl SİZE NE !

Caps lock tuşunuz açık kalmış bağırıyormuşsunuz gibi algılanıyor.
Ayrıca belki kadın direkt boşanma davası açacak belki de sindirip devam edecek? Konu sahibi üstüne düşeni yaptı. Asıl kadını bilgilendirmese olayı örtbas etmiş olurdu.

Sakin yahu . Tamam ben de şimdi söylememesi tatsftariydim ama bir yandan da söylemesi lazım . Niye bu kadar yükseldin ki ?

Bir de rica edicem büyük harfle yazma

Hamileliği tam YAŞAYAMADIĞIM için bilmiyorumdur belki kardeşimin metres olduğunu öğrtpas etmek istesem kadına yazmazdım sizin vicdanınız söylememekle rahat edebilir ama benimki etmedi asıl SİZE NE !
BEN KİMSENİN HAYAT AKIŞINA MUDAHELE ETMİYORUM ,SİZ HAMİLE BİR KADINA MÜDAHELE ETTİNİZ ŞUAN VE HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLURSA BUNUN VEBALİNİ SİZDE ÇEKECEKSİNİZ ,KONU AÇTIĞIN İÇİN İSTEDİĞİM YORUMU YAPARIM..SİZİNDE KARDEŞİNİZ GİBİ HİÇTE MASUM OLMADIĞINIZI GÖRÜYORUM ARTIK ,VİCDANSIZ BİR KADINSINIZ BURADA TRİBÜNLERE OYNUYORSUNUZ,METRES KARDEŞİNİN BUNDAN SONRA YÜZÜ ASLA GÜLMEZ YAŞADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ ,ONA ÇANAK TUTMAYA DEVAM EDERSEN SENDE MUTLAKA BEDELİNİ ÖDERSİN BU İŞE BU ŞEKİLDE MUDAHELE ETMEMELİYDİN..BELKİDE GERÇEKTEN TROLSÜNDÜR ,HATTA BAHSEDİLEN METRES BİLE OLABİLİRSİN SANKİ AMAÇ YUVA YIKMAK GİBİ GECENİN BU VAKTİNDE YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ ATTIN MSJINI KARISINA....İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN BEN DAHA BU UCUZ KONUYA CEVAP YAZMAYACAĞIM.....

BEN KİMSENİN HAYAT AKIŞINA MUDAHELE ETMİYORUM ,SİZ HAMİLE BİR KADINA MÜDAHELE ETTİNİZ ŞUAN VE HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLURSA BUNUN VEBALİNİ SİZDE ÇEKECEKSİNİZ ,KONU AÇTIĞIN İÇİN İSTEDİĞİM YORUMU YAPARIM..SİZİNDE KARDEŞİNİZ GİBİ HİÇTE MASUM OLMADIĞINIZI GÖRÜYORUM ARTIK ,VİCDANSIZ BİR KADINSINIZ BURADA TRİBÜNLERE OYNUYORSUNUZ,METRES KARDEŞİNİN BUNDAN SONRA YÜZÜ ASLA GÜLMEZ YAŞADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ ,ONA ÇANAK TUTMAYA DEVAM EDERSEN SENDE MUTLAKA BEDELİNİ ÖDERSİN BU İŞE BU ŞEKİLDE MUDAHELE ETMEMELİYDİN..BELKİDE GERÇEKTEN TROLSÜNDÜR ,HATTA BAHSEDİLEN METRES BİLE OLABİLİRSİN SANKİ AMAÇ YUVA YIKMAK GİBİ GECENİN BU VAKTİNDE YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ ATTIN MSJINI KARISINA....İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZSIN BEN DAHA BU UCUZ KONUYA CEVAP YAZMAYACAĞIM.....
Sen kimsende bana metres diyorsun! Ben hamile olsam da böyle bi durumu öğrenmek isterdim o yüzden kadına durumu bildirdim !

bence kardesın reşit.
kendı rızasıyla beraber olmuş.
10 ay da sürmüş.
kime ne yapacaksınız, ortada bir kandırma yok bir şey yok.

Back
X