sinirden çatlamak üzereyimm:((

gencevli

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
149
5
16
35
Adana
Cok sinirliyim cok...kocamın ailesine sinir oluyorum yüz verince astar isetyen tiplerden kolumu zor kurtardm zorda olsa arama mesafe koydum ama COCUK olasıyla kadar cocuk olunca oda bitecek herneyse..1yıllık evliyim kocam herkes gibi basta bu yüzünü göstermedi ama cok ana kuzusu cıktı kv ise ogluna deli gibi düşkün hedefimizden haberi olmasını isteyen gecenin 12sinde arayıp eee bugün naptınız diyen meraklı yüzsüz görgüden yoksun dedikoducu bir tip hayr bana napıyosun die soruyoruz sonra benim naptıgımı tüm sülaleye anlatıyor hiç özelim yok...konumuz ise basta dikkatimi cekmiyordu ne zaman annemler gitsem kocam ertesi günü kendi ailesine götürüyo ne zaman kendi ailem bana gelse ertesi gün kendi ailesini cagırıyo zamanla sinir olmaya başladım her sefernde bunu yapıyo aartık annemlerrde cok gitmez oldum sırf ödeştirmesn hemen die.dün annemler bizdelerdi aylar sonra cagrırkende düşündüm yarın kv ye gideriz die ki düşündügm gibi oldu aradı annemlere gidelim die hayır bugün yılbaşı kutlamıyrz ama en azından ben güzel bi yemek yaparm yeriz bi canlı muzige gideriz diyorum adama bak aradı anneme gidelim die ya gene pişman etti beni ;(((

zor bir durum benim eşimin aileside bizim hayatımıza çok karışır ama eşim beni ezdirmez onlara yeri geldimi korur
burada iş aslında eşine düşüyor arayı bulması lazım ama oda pek durumun farkında değil sanırım

Naparlarsa yapsınlar farkında degil onlar öyle demek istemediler onlar öyle düşünmezler bana direk sen haksızsın demiyo ama hep onları haklı görüyo

Naparlarsa yapsınlar farkında degil onlar öyle demek istemediler onlar öyle düşünmezler bana direk sen haksızsın demiyo ama hep onları haklı görüyo

şunları da diyor mu canim :
çok alıngansın, ne alakası var, senin için fesat, onlar öyle demek istemedi, şaka yapıyorlar sen büyütüyorsun gibi.... :) standart oluyorlar genelde galiba

en azından ayrı evlerde yaşıyorsunuz ben ilk evlendiğimde 1 sene beraber yaşadım
iyi niyetli olduğum için dert etmemiştim başta ama sonradan hiç umduğum gibi olmadı kavgalar başladı
eşimlede huzursuz olduk şimdi ayrı eve çıktık ama bu seferde arada bir biz taşınalım size diyolar sinir oluyorum

Hahahahahahhaha yazdıklarının aynısını işittim :)) bende ilk evlendtim 7ay görünmeden kaldık şehir dışında cok ii anlıyorum seni bende sallamıydm basta ama olacak gibi degildi gece 1de arar naptınız bugün der dogum günüm sevgiiller gününde gece arar naptınız die ay sanane ya naptıysak yaptık bu kadar içimize girme yani şimdide bize gelse gözümün içine bakar yat diyeyim die

Benim kocam ariyo anne bu yemegi yedik cay ictik karim camasir yikari serdi utuledi gibisinden eskiden sinir oluyodm sonra vazgeçtim söylesin bende 5aylik evliyim 4aylik hamileyim ilk zamanlar gece yatimiyomsuuz sabah uyanmiyomusuz surekli bunu demeye basladi bende dayanamadim artık ee oğlun gece uyutmuyor yoruyor sabahta erken kalksamds bi banyo sefamiz var yani ne yapim dedim o oldu hahahaha bida lafini edemedi arada arsiz olacaksin ya cok takmayacaksiniz tabi mumkun olursa zamna zaman cildirtiyorlar

:) Iyi etmissin. Cok guldum bak. Ama emin ol bu isleri dinlemekten zevk alan kayinvalideler de var. Siz gencsiniz yapin yapin diyen :)

Yok canım benim kv oyle deil hayatta soramaz utanir :)) allah var asil kadin kaynanalik damari olmasa ayni annem derimde iste var iste ne yapacam omur boyu ister istemez yuzyuzesin mecbur iyi gecinmek zorundasin cunku kocami seviyorum ve kocam anne kuzusu ben kaybederim. Kizlar bu arada aranizda bebeği olan varmi ? Cinsiyetini ne zaman ogrendiniz ? Benim doktor 11haftalikken erkek dedi simdi 13 haftaligim kiz diyor yaniliyomudur acaba ??

Ben 18haftalık hamileyim tam 16.haftada öğrendim ilk göstermedi ama ugrastık az kızmıs:))ayyyy yok benimki direk sorar utanmaz o yüzden cok tedbirli konusmam lazım:))

Hahahah söyleme ozaman :) ya ben kiz istiyordum ama kv ismi olacak ondan istemiyorum kocam kararli tek istedigi bu zaten bana sordugu yokta bende istemiyorum hakli olarak o yüzden erkek oldugunu duyunca cok sevinmstm basta konustk erkege ben koyacam o kiza ya ilk cocugum ve ben ona kv ismiyle cagiracam ahh ahhh

Bende isim konusunda korkuyorum isin söylüyoum su oolsun bu olsun die hiç yorum yapmyoo son anda bi bomba patlatabilir:))

Valla inşallah senin istediğin olur çocuğuna en guzel hediye ismi onuda bence anne baba vermeli tabi boyle diyorum ilerde bende torunuma koydururmusum hahahah nasil bir kaynana olacaz burada gelinler yazarms artik aman o durumlara dusmeyelim :)

Aklım mantığım çok yerinde değil arkadaşım aynı konudan da muzdarip değiliz ama ben de çok sinirliyim tam destek bu oğlan analarına karşı

Onu bende diyorum bizdemi öyle olcaz acaba die ama yapılanı yapmayız sanırım yaaa:)) aynen bende direk anne koymalı cünkü sen cekiyosun onun derdini sıkıntısını sonra hop emrivaki isim geliyo insallah sağlıklı sıhhatli olsunda erkek olsunda sen koy :))hayr birde isim hakkı var isim sahibine ceker derler ayy allah korusun:))birde öbür tarafta cocuk bizden hesap sorarmıs isim hakkında höffff :))

Sen sakin olki bebişinde sakin olsun tatlım yoksa ne olur halimiz onları düşünmek zorundayız biz gergin olurlarsa gene bize

Allah sabir versin böyle kaynana düşman başına:)

Sen zamanla yoluna koyarsan daha yeni evlisin. Düzenin bi otursun ondan sonra hersey daha farklı olur. Esinlede acik acik konuş anlat rahatsız olduğunu söyle. Kimse istemez zırt bırt biri arasin Naptiniz demesini zamanla insanin sinirine gidrr. . Mesafeni koxmaya bak eşine acik acik güzel dille anlat...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…