- Konu Sahibi honeysuckle
-
Ona neymiş? Sinir oluyorum hırs küpü, birine yaranma çabasında olanlara.Merhaba arkadaşlar
Belki konuyu tam anlatamadigim için (deşifre olmamak adina) size saçma gibi gelebilir
Farzedinki bugün cok yogundunuz ve yapilmasi gereken bir isi unuttunuz kredi ödemesi
Ve bunu bir arkadasiniz hic alakasi olmadigi halde direk patrona wsaptan yazarak söyledi
Ve patron sizi arayarak biraz kizdi
Bu şahid sirf patronun gözüne girmek için bunu yapti çünkü isle alakasi olmayan bir şahis
Bu durumda aman bosvermi demeliyim yoksa bir şekilde kizginligimi belirtmeliyim
Olay uzun kisaltmaya calistim
Susmak benzeri olayları tekrarlamasina yol acabilir. Sert bi sekilde senin ne haddine demek lazim bence ki yerini bilsin.
hala nasıl arkadaşım diyebiliyosunuz? o sizin arkadaşınız değil bir kere asla da olmamış. mutlaka hatta özellikle arkadas grubunun içinde bunu imalı da olsa söyleyin. salak yerine koymasın sizi bidaha. terbiyesizlik resmen yaptıgı.Merhaba arkadaşlar
Belki konuyu tam anlatamadigim için (deşifre olmamak adina) size saçma gibi gelebilir
Farzedinki bugün cok yogundunuz ve yapilmasi gereken bir isi unuttunuz kredi ödemesi
Ve bunu bir arkadasiniz hic alakasi olmadigi halde direk patrona wsaptan yazarak söyledi
Bu şahid sirf patronun gözüne girmek için bunu yapti çünkü isle alakasi olmayan bir şahis
Gercekten. Sizden zaten cekinmesi yokmus bu olayda susarsaniz uzerinize daha cok oynar o.Gerçekten mi
Abarttimmi diye düşündüm o yüzden sordum
Arkadasim değil lafin gelişi dedim çalışan demektense nasil bir imada bulunmaliyimhala nasıl arkadaşım diyebiliyosunuz? o sizin arkadaşınız değil bir kere asla da olmamış. mutlaka hatta özellikle arkadas grubunun içinde bunu imalı da olsa söyleyin. salak yerine koymasın sizi bidaha. terbiyesizlik resmen yaptıgı.
Ona neymiş? Sinir oluyorum hırs küpü, birine yaranma çabasında olanlara.
Direkt polemiğe girer gibi değil ama bir şekilde kırıldıgınızı dile getirmelisiniz bence.
Malesef onlar prim yapıyor işteAklinca patrona yaranmaya calisti
Çünkü bütün gün oturup patron gelince is yapi yorum modunda olan biri
Arkadasim değil lafin gelişi dedim çalışan demektense nasil bir imada bulunmaliyim
Banka işi şakaya gelmez, hele iş yeriyse
Durumu bilmiyorum tabi
Belki ödeme yapılmadığına dair bildiri geldi, o da patrona iletti.
İş hayatı böyle işte, kimse sizi tolere etmez bünye içinde
Ağzını bi yırt onun da ,haddini bilsin.
Ciddiyim.
Diğer iş arkadaşlarının yanında mutlaka yaptığını söyleyin. patrona yazmak yerine bana soyleseydin yatırabilirdim gecikmeden deyin. her firsatta da hesapçı olduğunu şaka yollu belirtin.Merhaba arkadaşlar
Gider agzima geleninsayarm o kisiyeMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?