Sinirden catliyorum

o kişinin yaptığından emin misiniz? bana değilsiniz gibi geldi.
diye sormuştum ki cevap geldi.

herkesin içinde güvenilmez biri oluğunu ima eden laflar söyleyin şakayla karışık.

Tam saçını yolmalık.
İşe 5 dk geç geldim patrona yetiştirdin mi bari? Demek var da.

o kişinin yaptığından emin misiniz? bana değilsiniz gibi geldi.
diye sormuştum ki cevap geldi.

herkesin içinde güvenilmez biri oluğunu ima eden laflar söyleyin şakayla karışık.

Eminim konuştuk
Çok anlatmak istemedim deşifre olmayayim diye
İsin garip yani bu kişi kendi kendine birşey yapamayan patron is verince birimlerinden benden yardim isteyen biri

Yok hayir kredi bugundu en fazla cezali yatardi öyle bi durum değil
Sadece gecen ay kendi gidip şubeden yitirdiği için aklina geldi sanirim sonuçta ödemeyi gene ben yaptim patrona söylemek yerine bana hatirlatabilirdi
Ödeme kimin sorumluluğunda aslında?

Eminim konuştuk
Çok anlatmak istemedim deşifre olmayayim diye
İsin garip yani bu kişi kendi kendine birşey yapamayan patron is verince birimlerinden benden yardim isteyen biri
Yardım etme net.
Onun beceremediği işler patrona yansısın
Yansıt demiyorum tabi ama yardımcı da olma haketmiş

herkes kendı ısıne baksın dıye ortaya konusabılırsınız ortaya konusurken gozlerınızden ona karsı sımsekler cıkarabılırsınız
susarsanız devamı gelır dırek laf soylersenız tartısma cıkabılır en ıyısı laf atmak
lafın ensesıne tokat olsun
yardım da etme sende onu ispıyonla

Yerime geçebileceğini sanmiyorum
İsim çok yoğun ve tecrübe eğitim gerek
Kimseyi asagilamiyorum ama onda o kapasite yok iki gün dayanamaz

Bu tip patrona yamananlara uyuz oluyorum! Sana ne ya? Bence kızgınlığınızı açıkça belirtin bu tip insanlar susmakla anlamaz daha cok tepene binerler

Benim muhasebe benim o sekreter
Gecen ay vezneden yatirdik ben ayarlasdim o yatirdi
Belki işle ilgili olduğunu ispatlamak için böyle birşey yaptı. Bugün kredi yatmasi gerekiyor geçen ay ben yatirmistim ama kimse birsey demedi falan diye yazmis olabilir patrona.
Tabi sana gelip hatirlatsa daha iyi olurdu ama dedigim gibi bireylerin ispatıni yapmak istemiş.

Böyleleri bilmezlerki yaranmaya çalıştıkları kişilerin gözünde guvenilmez kullanmalık insanlardır.
Haddini büyük yankı yapmadan usulünce bildir. Ortalık karışmasın ama lafi gediğine tabiri caizse haşırt diye oturttur.

Aranızda ne kadar yaş farkı ve deneyim farkı var bilemiyorum ama sertleşmeden ve olay çıkartmadan bu hanıma; şirket ortamının bir aile olduğunu ve burada herkesin bu ailenin bir bireyi olduğunu, bireylerin birbirine sahip çıkması gerektiğini aksi halde bütünlüğün bozulacağını ve patronun gözünde güvenilmez kişi imajı yaratacağını kendi cümlelerinle söyle. Gerçekten de öyle, patronun gözüne girmek için bu şekilde davranıyor fakat bu tür durumlarda patronlar bu personele iyi gözle bakmıyorlar.

Yalnız bir durum var, patronuna whatsapp'dan yazacak kadar samimiyet nereden geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…