- Konu Sahibi honeysuckle
-
Gider agzima geleninsayarm o kisiye
Tam saçını yolmalık.
İşe 5 dk geç geldim patrona yetiştirdin mi bari? Demek var da.
o kişinin yaptığından emin misiniz? bana değilsiniz gibi geldi.
diye sormuştum ki cevap geldi.
herkesin içinde güvenilmez biri oluğunu ima eden laflar söyleyin şakayla karışık.
Ödeme kimin sorumluluğunda aslında?Yok hayir kredi bugundu en fazla cezali yatardi öyle bi durum değil
Sadece gecen ay kendi gidip şubeden yitirdiği için aklina geldi sanirim sonuçta ödemeyi gene ben yaptim patrona söylemek yerine bana hatirlatabilirdi
Ödeme kimin sorumluluğunda aslında?
Yardım etme net.Eminim konuştuk
Çok anlatmak istemedim deşifre olmayayim diye
İsin garip yani bu kişi kendi kendine birşey yapamayan patron is verince birimlerinden benden yardim isteyen biri
Yardım etme net.
Onun beceremediği işler patrona yansısın
Yansıt demiyorum tabi ama yardımcı da olma haketmiş
Hmm patronla bu arkadaş karşıt cinsler mi kiAslında yansiyorda patron nasil birşey demiyor ona sasiriyorum
O is donup bana kaliyor
Hmm patronla bu arkadaş karşıt cinsler mi ki
Burnuma kötü kokular geldi yaranmaya çalışan niteliksiz eleman lafına bakılıyor işten anlamıyor ne diye tutuluyor hala şirkette acabaEvet patron erkek
Burnuma kötü kokular geldi yaranmaya çalışan niteliksiz eleman lafına bakılıyor işten anlamıyor ne diye tutuluyor hala şirkette acaba
Belki işle ilgili olduğunu ispatlamak için böyle birşey yaptı. Bugün kredi yatmasi gerekiyor geçen ay ben yatirmistim ama kimse birsey demedi falan diye yazmis olabilir patrona.Benim muhasebe benim o sekreter
Gecen ay vezneden yatirdik ben ayarlasdim o yatirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?