İnsanların güven vermesi gerek..
özel şirkette kurumda bu çok önemli..
bir kere olmuş artık sende bunu kendine ders edip bir daha karşındakine ona göre davranırsın..
takma kafana gelir gelmesine de sen bu hatayı bir daha yapmamaya bak..
Artık gelse de kesinlikle yapmam zaten içim de rahat değildi ama işe başladı yeni ihtiyacı vardır diye düşündüm. sonradan neden ihtiyacı olduğunu duyunca zaten pişman oldum. çocuk galata kulesinin oradan ev kiralamış sonra kiraladığı fiyattan çok daha yüksek fiyata yabancılara kiralamış yabancılar yok ortada şimdi. kirayı ödeyebilmek için almış parayı. anlayacağınız ev sahibi olmadan kira geliri var.
sahtekarın teki yani..
ay bide bu adam avukat mı olacak... vay başımıza gelene.. :)
vay çakal. işin yüzdürmenin derdinde baksana. benim anlamadığım yeni gelen birine nasıl kefil oldun ben hayatta olmam ya adam işi bıraksa gitse. ayıkla pirincin taşını. insanlar da ne rahat yüzü tutıp para isteyebiliyolar
ay_yüzlüm sen böyle diyince aklıma birşey geldi anlatmadan geçemeyeceğim.bir arkadaşımızı patronu tokat atarak işten kovmuş olayı ilk önce biz duyduk tabi hemen git hastaneden rapor al vakit geçirmeden şikayetçi ol falan.polis olan bir arkadaşını aradık ortama geldi tabi sinirli gel bir yumruk atayım burnun falan kanasın gömleğinide yırtıp bir iki düğme koparalım bana saldırdı diye şikayet et biz gülüyoruz ama adam ciddi o sıralarda çocuğun öğretmen olan abisi aradı ben adam topluyorum sizde alın mekandan hastanelik edelim kime tokat atarmış görsün gününü diyince bu meslekteki adamlar bunu yaparsa vah halimize diye dertlenmiştim.:sinifsinif:valla geleceğim beni korkutuyor.Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?