Sinirden elim ayağım titriyor :S

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Herkese merhaba bugün çok sinir oldum
Eşimin eski sevgilisi kayınpederimin en yakın arkadaşlarından birinin yeğeni
Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
Biz yazlığa gitmiyoruz ben istemiyorum çünkü hepi topu en fazla iki hafta tatil yapıcaz onda da eski sevgilisi ile dip dibe sinir stres olmak istemiyorum.
Bugün facebookta gezerken bir profil fotoğrafı gördüm kan beynime sıçradı resmen,
Fotoğrafı eskinin arkadaşı koymuş (kıza daha önce bakmıştım facebooktan)
Fotoğrafta o arabanın içinde eşimin eski sevgilisi ve arkadaşları binmiş kayınpederimin arkadaşı da onları gezdiriyor.
Aradım eşimi bağırdım "ya babanın üstüne geçirirsin arabayı ya da satarsın ama benim kocamın olan bir arabanın üstünde ben böyle rezillik istemiyorum sen o arabayı eski sevgiline hizmet etsin diye mi orda tutuyorsun" dedim
Haksız mıyım değil miyim bilmiyorum ama sinirden hala elim ayağım titriyor

Not: Arabanın parasını eşim vermiş
Daha önce eşime "babanın üzerine geçir adam kullanıyorsa yeğeni kesin biner" demiştim.. "Hayır binemez yapamazlar o kadar da değil" demişti :)

Son düzenleme:
araba esasen kayınpederının ama benmı yanlıs anladım

Ben haklı buldum sizi.. Satsın.

Ama eşinizede fazla yüklenmeyin belki kp niz vermiştir anahtarı arkadaşına.

Herkese merhaba bugün çok sinir oldum
Eşimin eski sevgilisi kayınpederimin en yakın arkadaşlarından birinin yeğeni
Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
Biz yazlığa gitmiyoruz ben istemiyorum çünkü hepi topu en fazla iki hafta tatil yapıcaz onda da eski sevgilisi ile dip dibe sinir stres olmak istemiyorum.
Facebookta bir profil fotoğrafı gördüm kan beynime sıçradı resmen,
Fotoğrafı eskinin arkadaşı koymuş (kıza daha önce bakmıştım facebooktan)
Fotoğrafta o arabanın içinde eşimin eski sevgilisi ve arkadaşları binmiş kayınpederimin arkadaşı da onları gezdiriyor.
Aradım eşimi bağırdım "ya babanın üstüne geçirirsin arabayı ya da satarsın ama benim kocamın olan bir arabanın üstünde ben böyle rezillik istemiyorum sen o arabayı eski sevgiline hizmet etsin diye mi orda tutuyorsun" dedim
Haksız mıyım değil miyim bilmiyorum ama sinirden hala elim ayağım titriyor

Eski sevgiliyle karşılaşmayalım diye yazlığa gitmiyorken eşinize ait arabayla eski sevgili , arkadaşları ve babası geziyor . O kızı bu kadar kıskanıyorsanız arabayı satın gitsin .

Araba eşinizin, ya satsın kurtulsun. Yada sadece orda kullanılıyorsa babasına versin.oda kime istiyorsa dağıtsın arabayı,zaten siz oraya gitmiyormuşsunuz..

evlenmissin bitmis gitmis, cok rahatsizsan bunu esine bagirarak degil arabayi kp uzerine gecirterek cozebilirsin

Haksızsın

Adam orda değilmiş

Sadece onun adına kayıtlı bir arabaya birileri binmiş ki anladığım eşinin ailesinden birisi dahi yok

Şu eski sevgilileri takmayın

Ben eşinin yerinde olsam o arabayı kızın üzerine geçiririm bu kadar abartılı bir tavır karşısında

Adamın kötü niyeti yoksa da kışkırtırsınız olmuş bitmiş geçmiş gitmişşş

Eski sevgili neden hala bu ailenin peşinde?? Sonuna kadar haklısın ama eşine kıskançlığını fazla belli etmeden,kavga etmeden rahatsızlığını belirt.. bide adamı havalandırma.

Ben haklı buldum sizi.. Satsın.

Ama eşinizede fazla yüklenmeyin belki kp niz vermiştir anahtarı arkadaşına.

Muhtemelen kayınpederle yakın arkadaş oldukları için kayınpeder vermiştir anahtarı.Eşinin haberi bile yoktur .Eski sevgiliden ziyade benim arabamı ailem dışında başkalarının kullanması sinirimi bozardı.

Haksızsın

Adam orda değilmiş

Sadece onun adına kayıtlı bir arabaya birileri binmiş ki anladığım eşinin ailesinden birisi dahi yok

Şu eski sevgilileri takmayın

Ben eşinin yerinde olsam o arabayı kızın üzerine geçiririm bu kadar abartılı bir tavır karşısında

Adamın kötü niyeti yoksa da kışkırtırsınız olmuş bitmiş geçmiş gitmişşş

Eski sevgili neden hala bu ailenin peşinde?? Sonuna kadar haklısın ama eşine kıskançlığını fazla belli etmeden,kavga etmeden rahatsızlığını belirt.. bide adamı havalandırma.

bence boşuna canını sıkıyorsun.
Bence araba esının degıl
sadece ruhsatı esının uzerıne

İstanbula bir kez geldi araba ve kayınpederimin arkadaşındaydı İstanbula getirmiş arabayı
Ve ben o arabanın içine yabancının arabası gibi 5 dk bindim adam o kadar sahiplenmiş
Şimdi o kızların öyle yayıla yayıla gezmesi sinir etti.

kızın eşinin ailesinin arabası yazlıkta eskı model ve orada kullanıyorlar
kayınpederde cocugunun uzerıne almıs arabayı yanı bır emegı yok
babasıda arkadasına arabayı verırken ızın almayacagına gore
buarada Chek Chek senı eskıden berı bılırım cocuktan sonra sana bı haller oldu

Back
X