Sinirden elim ayağım titriyor :S

Bit kadar mesele deyip geçme sinekte küçüktür ama mide bulandırır sonuçta

Şimdi arabanın içinde eşi de olsa, eşinin bundan haberi olsa "kıramadım, napayım" falan gibi de açıklamalar yapsa anlarım da; yazık adamın haberi yok hiç bir şeyden. bekarken ailesine bir jest yapmış onlara kolaylık olsun diye bir araba almış. Ben sinek falan göremedim mide bulandıracak. Adı üstünde eski sevgili, uzaktan akrabalıkta var anladığım kadarıyla. Ne bileyim bana hiç büyütülecek bir olaymış gibi gelmedi. Ben de bütün yaz ayını eşimin eski karısı ile geçiriyorum neredeyse, yazlıklarımız aynı yerde. Hiççççç umrumda değil, giyinip süslenip takıyorum eşimi koluma, alıyorum çocuğumu tatilimin tadını çıkartıyorum. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Kalkıpta eski eş için evimin huzurunu bozamam, hatta öyle huzur veririm ki eşime, "biz seninle daha önce neden karışılaşmadık" bile der. :) Bu da benim felsefem belki de.

Şimdi arabanın içinde eşi de olsa, eşinin bundan haberi olsa "kıramadım, napayım" falan gibi de açıklamalar yapsa anlarım da; yazık adamın haberi yok hiç bir şeyden. bekarken ailesine bir jest yapmış onlara kolaylık olsun diye bir araba almış. Ben sinek falan göremedim mide bulandıracak. Adı üstünde eski sevgili, uzaktan akrabalıkta var anladığım kadarıyla. Ne bileyim bana hiç büyütülecek bir olaymış gibi gelmedi. Ben de bütün yaz ayını eşimin eski karısı ile geçiriyorum neredeyse, yazlıklarımız aynı yerde. Hiççççç umrumda değil, giyinip süslenip takıyorum eşimi koluma, alıyorum çocuğumu tatilimin tadını çıkartıyorum. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Kalkıpta eski eş için evimin huzurunu bozamam, hatta öyle huzur veririm ki eşime, "biz seninle daha önce neden karışılaşmadık" bile der. :) Bu da benim felsefem belki de.
Ama şimdi herkes aynı değil ki. Kız sırf karşılaşmak istemediği için o yazliga gitmiyormus bukadar hassas ve kocasını bu konuda uyarmissa dikkatli olacak. Yani belki babasına güzellik yapmış ve sonuçta büyüğü bişeye diyemez bu konuda ama annesine söyler anlatır durumu bir şekilde orta yol bulunur. Çok birsey istemek değilki bu sadece biraz dikkatli olmak.. herkesin hassas olduğu konular farklıdır kocasiysa bunu anlamasi gerekli ..

eşinin neredeyse hiç kullanmadığı araba-ruhsat onun üstüne olsa da- pek de onun sayılmaz aslında.
ailesi onun üstüne yapmış, ama onlar yazlıkta kullanıyor değil mi?
eşinin ailesi ile kızın ailesi ve kız arkadaşlarmış işte. kaprislerinizle insani ilişkileri de lütfen mahvetmeyin.

Çok haklisiniz. Ama esinizde suç bulamadım ben, adamım haberi yok sonuçta kendi eliyle vermemiş.

Herkese merhaba bugün çok sinir oldum
Eşimin eski sevgilisi kayınpederimin en yakın arkadaşlarından birinin yeğeni
Eşimin ailesinin sadece yazlıkta kullandığı eski model bir arabası var araba orada kalıyor, araba eşimin üstüne alınmış zamanında öyle de devam ediyor yani araba eşimin,
Biz yazlığa gitmiyoruz ben istemiyorum çünkü hepi topu en fazla iki hafta tatil yapıcaz onda da eski sevgilisi ile dip dibe sinir stres olmak istemiyorum.
Bugün facebookta gezerken bir profil fotoğrafı gördüm kan beynime sıçradı resmen,
Fotoğrafı eskinin arkadaşı koymuş (kıza daha önce bakmıştım facebooktan)
Fotoğrafta o arabanın içinde eşimin eski sevgilisi ve arkadaşları binmiş kayınpederimin arkadaşı da onları gezdiriyor.
Aradım eşimi bağırdım "ya babanın üstüne geçirirsin arabayı ya da satarsın ama benim kocamın olan bir arabanın üstünde ben böyle rezillik istemiyorum sen o arabayı eski sevgiline hizmet etsin diye mi orda tutuyorsun" dedim
Haksız mıyım değil miyim bilmiyorum ama sinirden hala elim ayağım titriyor

Not: Arabanın parasını eşim vermiş
Daha önce eşime "babanın üzerine geçir adam kullanıyorsa yeğeni kesin biner" demiştim.. "Hayır binemez yapamazlar o kadar da değil" demişti :)

niye ayrılmışlar?

Bence biraz abartmışssın kocanın suçu yokki kp nin düşüncesizliği boşver hem niye gitmiyorsun yazlığa 3 günlüğüne git en güzel kıyafetlerinle kocanla mıcık mıcık yeni evli gibi korktuğun şeyi yaşarsın unutma

Ben sizi haklı bulmadım. Sonuçta siz o yazlığa gitmiyosunuz arabayı görmüyosunuz bile o arabayı eşinizin gibi hissermeye gerek yok. Parayı eşiniz vermiş olabilir kullanmıyo ki . Hem o eski sevgili siz ise eşisiniz. Eşinize bu kıskançlığı bu denli yansıtmanızı doğru bulmuyorum açıkçası. Aycıca olan bitenden adamın haberi bile yok. Şimdi bu olay karıştırılırsa o kızın onu kıskandığınızı düşünmesi nasıl olur sizce?

valla ne yalan söylim ben olsam bende sinirden delirirdim bu belkide pireyi deve yapmak ama benim huyum böyle bende kabullenemem. ben sizin yerinizde olsam ya o arabayı ordan aldırırımdım yada kp üstüne gecirttirirdim

Back
X