Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Evet canım aynen öyle.

3.kişiler girmese güllük gülüstanlık olacak belki ama olmuyor işte herkesin sayesinde.

Bu konular olmasa bizim elle tutulcak gözle görülcek sorunumuz olmuyor fazla.

Tek mesele bunlar işte.

O kendine göre ben de kendime göre haklıyım.

Kimse yüzünden ilişkimi bulandırmayacağım diyorum kendime söz veriyorum bazen tutamıyorum işte.

offf valla allah yardımcın olsun cok ıcten dılıyorum bunu bende bır tek ben yasadım sanıyodum sukurkı benımkı bıttı cok fazla kafana takma dıycem takılmıycak gıbı degılll yanı nebılım kendıne yapıyosun o ınsanların hıcbırı duymaz bılmez olan sana oluyo canım ya mıgrenın varmıs mıgrenı stres tetıklıyo sen stresın oratasındasın cok bunaldıgında la havle... cek bıraz olsun razhatlatır ıyı haberler duymak dılegıyle

Valla canım, şu bir gerçek ki benimde eşim aynı seninki gibi çoğu şeylerde alttan aldığım şeylerin kıymetini bilmiyor.

Ailemi üzmeyim derken,beni üzüyor. Onların üzülmemesi çok daha önemli.

Sanırım sendekide biraz bu hesap. Hoş, bizim tartışmalarımızda abuk subuk 3. kişiler olayı.

Ama işte, bazen bende kendim söylüyorum kendim dinliyorum.

Böyle olduğunda aynı benimde kafama ağrılar giriyor... Bazen eşime hiçbir şey yapasım gelmiyor.

Aramız bozulursa- ki biliyorsun bir ara bozulmuştu- onun ailesi yüzünden olacak...

Karışmasalar olmuyor demi illa karışacaklar.

Biz sizin mutluluğunuzu istiyoruz diyorlar.O halde bıraksınlar da mutlu olalım.

Lafta kalmasın birşey diyorsanız illa açık açık mı söyleyelim istemiyoruz mu diyelim.

Aynı şeyleri ben işitseydim gelmezdim mesela.

İnsanı düşünen tek canlı sadece kendisiymiş bunu öğreniyorum hatta öğrendim.

Mutlu olsan da kendine mutsuz olsan da...

Kimsenin kimseye yararı yok.Özellikle aileler o kadar zarar veriyorlar ki ilişkilere.

Ben anne olunca asla üzmücem evladımı asla da üzdürmücem böyle.

Kızlar akıllı olun. Ben yapamadım ama hadi siz yapın. Şu adamları çevirin kendinize, ben üçüncü kişiler yüzündn evliliğim bitti. Gerçi evlilik bittikten sonra da olsa benimki akıllandı ama ne fayda. Hatta beni götürüp yerleştirmeyi orayı kontrol edip işlerini ayarlayıp yanıma gelmeyi düşünüyor. Benim cevabım ağır gellll. Hadi kendiniz yıpratmadan ince bir ayarla halledin şu işi

adamları cevırmek okadar kolay degılkı yada kolay ama zorları bıze denk gelıyooo onalr zamanla bızı kendılerıne benzetıyorlar sanırım otorıtedenmı yada kadınların fedakarlıgındanmı bız onalra ayak uyduyoruz bellı bı zamandan sonra ama basta tavır koyulmassa sonrdan ıpler alınamıyo ele.....

canım co haklısın aynı sey basıma geldı .
benım de eltımler geldı zaten aramızda cok ıyı degıldır neyın e guvenıp yatıya geldıyse ..bır de banyo yaptıracak ldu kocaman oglanı ortaokula gıdıyor bızım banyo kuvetlı ;tamam dedım sesıımı cıkarmadım..ıcerde komsular fılan da vardı oturmaya daldık sonra bı ara banyoya yoneldım bı batım ortalık toz man benım akıllı eltı yenı aldıgım sampuanı bosaltmıs kuvete kopuk olcakmış beyefendı oyle ıstemıs kan beynıme sıcradı ne ıstıosun benım butcemden !!neyse orda bısey demedım bozuldugumu bellı ettım gectım mutfaga cocuk geldı yenge recellı ekmek ıstıyorum tamam dedımrecelı surecegım masaya cıkardım o anda muslukta acıktı onu kapatmak ıcın arkamı dondum oglan bana bıcgaı almış yenge saplıyım mı sanyok yenge korkuon mu ..yapma oglum dıyorum yok o sırada elınden bıcagı almaya alışırken rcel kavanozunu devırdı yere dustu cam parcalandı fılan heryer recel oldu ..gurultuye kosar gelır anası zaten baska turlu gelmez ..dedı ya bı recellı ekmegı cok mu gordun ask olsun ..neye ugradıgımı sasırdım ..basladım bagırmaya sen oglunun yaptıgını bılmıosun ıkı saattır karpuz buyutuosun ıcerde gel de gor terbıye veremedıysen kabahat bende mı cıkın gıdın evımden sınır hastasımı etceksınız benı dedım ..bı yandan da aglıyorum tabıkı ..hemuclu hem bana ıftıra atıyor ben neden vermeyım recellı ekmek ona ..bu da toplandı gıttı ..esı ,esımı aradı aksamına ben anlatmıstım zaten ..o da abı kusura bakma sabahtan aksama kada mılletın derdıyle ugrasıorum bı de senınkılerle ugrasamıycam kendılerı cozsun ben ılgılenmıyorum dedı :dance:
her evde var cnm ama sımdı noluyo eltım eve gelırken cocuk getırmemeye basladı ya da getırıorsa uslu uslu turuyor yanımızda benım ıcın de demış ki amann korktum ondan :))) bıraz agızlarının payını vermek gerek

bır de ben mutlaka haftasonu ıcın planımızı onceden haber verırım kaynanalara ; mesela ya bı pazarım var onda da mıllet gelıo anne oturmaya yazık degıl mı bana temızlık yapcam utu yapcam gerı kalan zamaa zaten esımı goremıyorum onunla ılgılencem dıyorum baskalarını kastederek aslında kzım sana soyluorum gelınım sen anla ..o da evet kızım haklısın napacaksın boşver fılan dıyor :))

cok haklisin baklavam bizde oyle, surekli baskalari yuzunden kav0ag ediyoruz. su an durdu ama 10 . ayda yine baslicak cunku kaynana olacak o supurgeli cadi geliyo. zaten o gelmedende kavga etmeye basladik. saolsun telefonla bile hallediyo bizi. geberesice, cok yakti canimi cok hakaretler etti, cok kovdular beni. 1 haftalik gelindim kayinbabam bana ne dedi bilyomusun : senin kicina tekmeyi vururum babanin evine gonderirim seni dedi, dusunsene 1 haftalik gelinim ya.

once cicim aylari, sonra si.......... aylari. ama bende oyle olmadi bende direk si....... aylari basladi. kaydirigubbakcemile3

Kızlar hadi el birliği ile şuna bir çözüm bulalım. Herkes bir fikir sunsun, akıl akıldan üstündür. En mantıklı yolu bulalım. tamam mı benim fıstığım akasia? ama bende seni görmek istiyorummmm

abla ben yapamam utanirimbilmiyorumkismile:kedi:

haklısın edanaz valla ne yalan söyliyim ben çevirmek için çok uğraşıyorum başarılıda oluyorum geçenlerde eşimin abisinin üvey oğlu arkadaşlarına çok takılmaya başlamış ortamından uzaklaşması gerekiyomuş abiside diyo size gelsin biraz sende kalsın diyo 18 yaşında kazık kadar adam ne işi var benim evimde yaaa...
benim saf kocamda tamam abi diyo ayyyyy krize girdim rsmen asla olmaz elin adamıyla ben ne yapcam aynı evde çalışmıyo okumuyo akşama kadar başımda kesinlikle olmaz ben istemiyorum eğer o gelirse ben anneme giderim o burdan gidene kadar o gidince haber ver geri gelim dedim benimki baktı pabuç pahalı hemen abisini aradı eşimin ailesi gelcek bize gelmesin dediaklinialirimsmile ...
evliliğinin böyle bi sebeple bitmesine gerçekten üzüldüm allah yeni hayatında yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

sende adami iyi oynatiyon haaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

akasıa o ne bıcım kaynbabaymıs ya terbıyesız adam ..
benım kaynbabamda gorumcem ıcın esınden sonra o gelır demısti .. ben de ben kocay bır almıştım ıkı oldugunu bılseydım almazdım dedım :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…