- Konu Sahibi BenmasMavi
-
zaten en cok aile cevresi yüzünden en cok tartisma oluyo ..biz mesela ya benim aile cevre yüzünden tatsizlik olur yada esimin aile tarafindan...biz bize kalsak belki hic tartisma kavga olmayacak...olsa bile kücük tartismalar olacak....ama aileler yüzünden tartismalar yuvanin yikilmasina bile sebeb oluyo....
Kızlar akıllı olun. Ben yapamadım ama hadi siz yapın. Şu adamları çevirin kendinize, ben üçüncü kişiler yüzündn evliliğim bitti. Gerçi evlilik bittikten sonra da olsa benimki akıllandı ama ne fayda. Hatta beni götürüp yerleştirmeyi orayı kontrol edip işlerini ayarlayıp yanıma gelmeyi düşünüyor. Benim cevabım ağır gellll. Hadi kendiniz yıpratmadan ince bir ayarla halledin şu işi
zaten en cok aile cevresi yüzünden en cok tartisma oluyo ..biz mesela ya benim aile cevre yüzünden tatsizlik olur yada esimin aile tarafindan...biz bize kalsak belki hic tartisma kavga olmayacak...olsa bile kücük tartismalar olacak....ama aileler yüzünden tartismalar yuvanin yikilmasina bile sebeb oluyo....
Kızlar hadi el birliği ile şuna bir çözüm bulalım. Herkes bir fikir sunsun, akıl akıldan üstündür. En mantıklı yolu bulalım. tamam mı benim fıstığım akasia? ama bende seni görmek istiyorummmm
abla ben yapamam utanirimbilmiyorumkismile:kedi:
Kızlar hadi el birliği ile şuna bir çözüm bulalım. Herkes bir fikir sunsun, akıl akıldan üstündür. En mantıklı yolu bulalım. tamam mı benim fıstığım akasia? ama bende seni görmek istiyorummmm
Kızlar akıllı olun. Ben yapamadım ama hadi siz yapın. Şu adamları çevirin kendinize, ben üçüncü kişiler yüzündn evliliğim bitti. Gerçi evlilik bittikten sonra da olsa benimki akıllandı ama ne fayda. Hatta beni götürüp yerleştirmeyi orayı kontrol edip işlerini ayarlayıp yanıma gelmeyi düşünüyor. Benim cevabım ağır gellll. Hadi kendiniz yıpratmadan ince bir ayarla halledin şu işi
Haydi koy koy aklinialirimsmile
haklısın edanaz valla ne yalan söyliyim ben çevirmek için çok uğraşıyorum başarılıda oluyorum geçenlerde eşimin abisinin üvey oğlu arkadaşlarına çok takılmaya başlamış ortamından uzaklaşması gerekiyomuş abiside diyo size gelsin biraz sende kalsın diyo 18 yaşında kazık kadar adam ne işi var benim evimde yaaa...
benim saf kocamda tamam abi diyo ayyyyy krize girdim rsmen asla olmaz elin adamıyla ben ne yapcam aynı evde çalışmıyo okumuyo akşama kadar başımda kesinlikle olmaz ben istemiyorum eğer o gelirse ben anneme giderim o burdan gidene kadar o gidince haber ver geri gelim dedim benimki baktı pabuç pahalı hemen abisini aradı eşimin ailesi gelcek bize gelmesin dediaklinialirimsmile ...
evliliğinin böyle bi sebeple bitmesine gerçekten üzüldüm allah yeni hayatında yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
Hadi hadi...Bir el atın topluca bana olumunekankayizsmile
Haydi koy koy aklinialirimsmile
ne koyuyonuz yaaa ben anlamadım öylece ekrana bakıp duruyorum:uhm::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?