Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Valla kızmakta çok haklısın. Çocuk bu ama bi yere kadar görümceninde sessiz kalması çok tuhaf, bence sabrını deniyorlar. Benimde görümceden yana şansım yok. Ama hakettiği tepkiyi gösterdikçe pıstırıyorum :) kayınvalidemde sessiz kaldığım her konuda laf sokuyor ama kaşlarımı çatıp cevap verdiğim zaman susuyor. demek ki insanlara yaranmak için böyle olmak lazım.

one bicim adammis ..mahalle agiziyla laf söylemis öyle...terbiyesizlik..bu laflari normalinde kaynanalardan beklenir...kaynanan 1 deyil 2 taneymis...klava:..

hic sorma canim. benim kayinbaba hep karisinin agzina bakar. ondan habersiz bisey yapsa kiyamet kopar. kilibik nolcak.:dilcikar:

Üst katı badana yaparken yemek verdiğiniz ustanın üzerinden halıya dökülen tozları mumla ararsınız işte böyle. Adamcağız ne kadar da masummuş meğerse değil mi a.s

Eh pesss yani eşinin abisine de..akannehir
İyi yapmışsın..

Eşimin abisinin üvey oğlu..:1shok:.Pess..Ne işi var ya bende.??.Çoook haklısın.
Değişikliiğe ihtiyacı varsa annesinin tarafında birisine yollasınlar..
Senin neyin oluyor ki eşinin abisinin üvey oğlu da, sen çekeceksin?:1shok:
Gerçekten şu erkekler bazen çok acayipleşiyorlar.şakkıdı

zaten duyunca çıldırdım bendelmaz:

canım benim yaa inşallah eşin bi an önce aklını başına toplar ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ....

canım benim yaa inşallah eşin bi an önce aklını başına toplar ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ....

Kızlar eşimle aramız düzeliyor gibi.

Dün akşam eve gelince oturduk konuştuk biraz.Neden tavır yapıyorsun bana hep böyle mi olcan dedi.

Ben de üzüldüğümü izah ettim.Ailesinin gönlü olsun da benim gönlüm olmasa da olur dedim.

O da bana hak verdiği konuları söyledi.

Ben birdaha yeğenlerin geldiği zaman yaramazlık yaparlarsa sen tepki ver ben eline vuramam çocukların dedim Tamam dedi.O zaman olsun ben biliyorum nasıl davrancağımı dedi.Peki dedim.

Bu evde sen ve ben yaşıyoruz biz aileyiz dedim.3.kişilerin yüzünden tartışıyoruz hep,onlar geliyor yiyor içiyor gidiyor hiçbirşey olmaz onlara olan bize oluyor hep dedim.

Birbirimize giriyoruz herkes için dedim.Bundan sonra ben kim ne demiş takmıyorum,bu dünyaya senin ailen için gelmedim,benim taşıdığım da can ,bu evde ben de yaşıyorsam kimin gelip gideceğine ben de karar veririm dedim.

Ailenin gelip gitmesine sadece sen karar veremezsin dedim.Zaten bu aralar gelmezler gelseler de 2 3 ay sonra gelirler dedim.

Ben de geldikleri zaman da ben mesafemi korurum kimseye polyannacılık yapamam zorla sıcak olamam dedim.Ölürsün sanki sıcak olsan dedi.Ben de hala beni anlamıyorsun anlamanı beklemiyorum senin ailen ben dışardan biriyim ne de olsa dedim.

Üzülmemi bile umursamıyorsun dedim.O da umursamaz olurmuyum felan dedi.1 saate yakın tartıştık.Sonra çay içtik oturup da kaydirigubbakcemile3

Öyle işte kızlar.Ama bundan sonra karar aldım kimse için üzmüyorum kendimi.Hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedim ben.Bu hayat benim hayatım ,istediğime yer istediğime yol veririm kimse de karışamaz buna .

en iyisini yaparsın canım değermi tatlı canını üzmeye koy tavrını mesafeni eşşek değiller yaaa anlarlar heralde bu sefer anlamasalar ötekisinde mutlaka anlıcaklar ...
3. şahıslar için değermi eşinle huzurunu bozmaya siz bu zamanlara kolaylıklamı geldiniz...
cefasını siz çektizi sefasını onlarmı sürecek yok öyle yağma ..
tebrik ediyorum seni ve canı gönülden destekliyorum seni alkisalkisalkis yürü beeee allahına kurban:roflol:kaydirigubbakcemile3

benim görümcemde aynı,iki çocuu var ama herkese bedel ya bi kız şu çocuklara bişeyde diyemiyorum,hemn darılıyor,bişey olmaz onlar çocuk der,hiç kıçını kaldırmaz geçen yine geldi öğlen geldi gece 11i geçiyordu gittiğinde aç aç gitti evine sadece çay verdim ama yeter artık anasının evi kalksın hazırlasın umrumda bile değil onlar yüzünden benim çocuum perişan oluyor ilgilenemiyorum oğlu pcyi bozar kızı biblorımı kırar kendisininde çenesi hiç susmaz gittiklerinde evde savaş çıkmış gibi...

Ohhh be sonunda anladın. Kimse için değmez kuşum. Sen bu kadar kndini paralıyorsun, migren atakları ile boğuşuyorsyn ama unutma insanoğlu çiğ süt emmiştir. Nankördür, bunların üstüne eşin yarın öbür gün kalkıpda sana benim annem bir tane ama istesem çok karı bulurum derse ne yapacaksın. Güvendiğim dağlara karlar yağdı şarkısını mı söyleyeceksin. Tavrını koymuşsun, ve eşinle kavga etmeden konuşup tartışmışsınız, bu çok güzel bir adım. Şimdi bu kararlılığını ona ispat etmelisin. Sen konuşup bastırdıkça o geri adım atarak senin istediğin yere gelecek. Senin isediğin yere gelmez ise seni kaybedeceğini ona hissettir ama yavaş yavaş. Kalkıp da adama sinirle böyle olmazsa seni boşarım yada terk ederim gibi şeyler söyleme de, daha zekice ve dolambaçlı olarak konuş.Hadi hayırlısı.

Evet kuzum ya ...Birdahaki gelmelerine inşallah şuan ki gibi bozuk olmaz psikolojim.

Rahat olmaya bakıcam.Kimsenin umrunda değil bizim üzülmemiz felan.

Kendimden başkasını düşünmücem bundan sonra

niye geliyorlarsa senin evine. ne var senin evinde kiz bizden gizledigin bisey mi var yoksa. iyi bisey varsa bizde gelelim yani

Evet kuzum ya ...Birdahaki gelmelerine inşallah şuan ki gibi bozuk olmaz psikolojim.

Rahat olmaya bakıcam.Kimsenin umrunda değil bizim üzülmemiz felan.

Kendimden başkasını düşünmücem bundan sonra

Canımm okudum yazdıklarınıda valla çok sinir bozucu bir durum :umursamaz: Ya aynı dert bizim başımızda da vardı tabi bu kadar yakın akrabalarımız değildi bizim.. Çocuklarıyla geliyorlardı evi nasıl savaş alanına çeviriyorlardı anlatamam size bütün mobilyalar yağlı parmak izleri içinde (annem lokma kızartırdı) felan her taraf kek kırıntıları felan annemin masasının üzerinde plastik meyve tabağı vardı ordaki portakalları futbol topu yapıyorlardı artık hangibirimizin neresini gelirse o portakallar :tomato: klava: Sonra.... bir gün kim yaptı gerçekten bilmiyoruz birisi pardesüsünün cebine not kağıdı bırakmış '' böyle gelicekseniz birdaha gelmeyin!! '' diye kaydirigubbakcemile3 O gün bu gündür gelen giden yok :dance:

neyse Allahtan kocan biraz anlayışlı yani ne kütük herifler varya şükretmek lazım yine :Saruboceq:

bence mavi arkadaşımız bizimle dalga geçiyor sırf burda bizi oyalamaya çalışıyor.çok saçma şeyler yazıp duruyor,ben sanmıyorum bukadar şeyin olabileceğine.sanırım arkadaş sıkıntıdan oturup böyle şeyler yazıyor...:umursamaz:

Niye dalga geçsinki gayet normal şeyler bunlar neki insanlar neler neler yaşıyor yani asıl bu duruma inanmaman ''çok saçma şeyler yazıp duruyor,ben sanmıyorum bukadar şeyin olabileceğine.sanırım arkadaş sıkıntıdan oturup böyle şeyler yazıyor'' demen bana çok komik ve garip geldi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…