- Konu Sahibi BenmasMavi
-
one bicim adammis ..mahalle agiziyla laf söylemis öyle...terbiyesizlik..bu laflari normalinde kaynanalardan beklenir...kaynanan 1 deyil 2 taneymis...klava:..
haklısın edanaz valla ne yalan söyliyim ben çevirmek için çok uğraşıyorum başarılıda oluyorum geçenlerde eşimin abisinin üvey oğlu arkadaşlarına çok takılmaya başlamış ortamından uzaklaşması gerekiyomuş abiside diyo size gelsin biraz sende kalsın diyo 18 yaşında kazık kadar adam ne işi var benim evimde yaaa...
benim saf kocamda tamam abi diyo ayyyyy krize girdim rsmen asla olmaz elin adamıyla ben ne yapcam aynı evde çalışmıyo okumuyo akşama kadar başımda kesinlikle olmaz ben istemiyorum eğer o gelirse ben anneme giderim o burdan gidene kadar o gidince haber ver geri gelim dedim benimki baktı pabuç pahalı hemen abisini aradı eşimin ailesi gelcek bize gelmesin dediaklinialirimsmile ...
evliliğinin böyle bi sebeple bitmesine gerçekten üzüldüm allah yeni hayatında yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
Yok ben gelemem böyle şeylere.
Çekip giderim.
Az önce eşim aradı dediği aynen şu onlar benim ailem eve .... da birşey demem.
O yaptıklarını da ben temizlemeye mecburum ama dedim dedim.
Çok tartıştık.
Değersizim çok değersizim
Eh pesss yani eşinin abisine de..akannehir
İyi yapmışsın..
Eşimin abisinin üvey oğlu..:1shok:.Pess..Ne işi var ya bende.??.Çoook haklısın.
Değişikliiğe ihtiyacı varsa annesinin tarafında birisine yollasınlar..
Senin neyin oluyor ki eşinin abisinin üvey oğlu da, sen çekeceksin?:1shok:
Gerçekten şu erkekler bazen çok acayipleşiyorlar.şakkıdı
canım benim yaa inşallah eşin bi an önce aklını başına toplar ne yaşadığını çok iyi anlıyorum ....
Kızlar eşimle aramız düzeliyor gibi.
Dün akşam eve gelince oturduk konuştuk biraz.Neden tavır yapıyorsun bana hep böyle mi olcan dedi.
Ben de üzüldüğümü izah ettim.Ailesinin gönlü olsun da benim gönlüm olmasa da olur dedim.
O da bana hak verdiği konuları söyledi.
Ben birdaha yeğenlerin geldiği zaman yaramazlık yaparlarsa sen tepki ver ben eline vuramam çocukların dedim Tamam dedi.O zaman olsun ben biliyorum nasıl davrancağımı dedi.Peki dedim.
Bu evde sen ve ben yaşıyoruz biz aileyiz dedim.3.kişilerin yüzünden tartışıyoruz hep,onlar geliyor yiyor içiyor gidiyor hiçbirşey olmaz onlara olan bize oluyor hep dedim.
Birbirimize giriyoruz herkes için dedim.Bundan sonra ben kim ne demiş takmıyorum,bu dünyaya senin ailen için gelmedim,benim taşıdığım da can ,bu evde ben de yaşıyorsam kimin gelip gideceğine ben de karar veririm dedim.
Ailenin gelip gitmesine sadece sen karar veremezsin dedim.Zaten bu aralar gelmezler gelseler de 2 3 ay sonra gelirler dedim.
Ben de geldikleri zaman da ben mesafemi korurum kimseye polyannacılık yapamam zorla sıcak olamam dedim.Ölürsün sanki sıcak olsan dedi.Ben de hala beni anlamıyorsun anlamanı beklemiyorum senin ailen ben dışardan biriyim ne de olsa dedim.
Üzülmemi bile umursamıyorsun dedim.O da umursamaz olurmuyum felan dedi.1 saate yakın tartıştık.Sonra çay içtik oturup da kaydirigubbakcemile3
Öyle işte kızlar.Ama bundan sonra karar aldım kimse için üzmüyorum kendimi.Hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedim ben.Bu hayat benim hayatım ,istediğime yer istediğime yol veririm kimse de karışamaz buna .
en iyisini yaparsın canım değermi tatlı canını üzmeye koy tavrını mesafeni eşşek değiller yaaa anlarlar heralde bu sefer anlamasalar ötekisinde mutlaka anlıcaklar ...
3. şahıslar için değermi eşinle huzurunu bozmaya siz bu zamanlara kolaylıklamı geldiniz...
cefasını siz çektizi sefasını onlarmı sürecek yok öyle yağma ..
tebrik ediyorum seni ve canı gönülden destekliyorum seni alkisalkisalkis yürü beeee allahına kurban:roflol:kaydirigubbakcemile3
Evet kuzum ya ...Birdahaki gelmelerine inşallah şuan ki gibi bozuk olmaz psikolojim.
Rahat olmaya bakıcam.Kimsenin umrunda değil bizim üzülmemiz felan.
Kendimden başkasını düşünmücem bundan sonra
niye geliyorlarsa senin evine. ne var senin evinde kiz bizden gizledigin bisey mi var yoksa. iyi bisey varsa bizde gelelim yani
niye geliyorlarsa senin evine. ne var senin evinde kiz bizden gizledigin bisey mi var yoksa. iyi bisey varsa bizde gelelim yani
bence mavi arkadaşımız bizimle dalga geçiyor sırf burda bizi oyalamaya çalışıyor.çok saçma şeyler yazıp duruyor,ben sanmıyorum bukadar şeyin olabileceğine.sanırım arkadaş sıkıntıdan oturup böyle şeyler yazıyor...:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?