Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Profile resim koyuyoruz.. İyi de senin eşinin korkusu var. Bu pek az adamda var, hatta kızınca çoğu ağzından bana karı çok anam bitane diyor, bu adamı nasıl yola getirmek lazım. Ben sinirli anlarımda çok yaratıcı oluyorum, sonra düşününce çok garip ve komik şeyler söylediğimi fark ediyorum. Mesela eşime ben seninle mutsuz olmak için evlenmedim, mutlu olmak için evlendim, ben de kendi kendimi mutsuz etme kapasitesi var, mutsuz olmak için sana ihtiyacım yok dedim. Kuzenime anlattım çok güldük. O da eşine denemiş aynı şeyi bizim enişte bey de beğenmiyorsan kapı orada hadi yürü babanın evine demiş. Kuzenim beni aradı bir sürü fırça attı, senin yüzünden ortada bişey yokken adam beni kapı önüne koyacakdı diye. Çok güldüm ama eniştenin tavrına.

vay bee o ne yaratıcılıkmış kaydirigubbakcemile3 enişte neye uğradığını şaşırmıştırkaydirigubbakcemile3

edanaz abla sen bana bisey anlatacaktin. hani gorumcen ve kaynanala ilgili mesajda yazmistin ya. anlatsana

kızlar bu sohpet bölümü ne tarafa düşüyo ben bilmiyorumdaCADIARZU

afferim kız sana nasıl çeviriyon eşini bana da ver tüyolardan olumunekankayizsmile

afferim kız sana nasıl çeviriyon eşini bana da ver tüyolardan olumunekankayizsmile

ben onun her istediğini yapıyorum (hepsi olmasada o öyle sanıyo:roflol:)benden ziyede karşı tarafında herşeyin gerçek yüzünü bilmesi gerekiyo ...
ben önce ona ailesinin ne olduğunu gösterdim yada görmesini sağladım diyelim...
sonrası çorap söküğü gibi geliyo zaten ahada sana ideal bi koca :roflol:

one bicim adammis ..mahalle agiziyla laf söylemis öyle...terbiyesizlik..bu laflari normalinde kaynanalardan beklenir...kaynanan 1 deyil 2 taneymis...klava:..

Son düzenleme:
canım bence onlar misafir değil... misafir oturup kalkmasını nasıl davranacağını bilendir.bence boşuna susup dert ediyorsun açıkça söleseydn kaynanana çocukların yaptıklarını görmedin mi falan... görümcenide direk uyaracaktın ikinci üçüncü vukuatı beklemicektin. sen ne kadar susarsan onlar o kadar rahat olacaklar... senin evini oğullarının evi olarak görüp o rahatlığı yaşamalarına müsade etmemelisin .saygını misafirperverliğini göster ama kendine olan saygından da ödün verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…