- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
resmini koy dyolar bana olmaz dyorum hihoyyyt
ay okurken ben sınır krızı gecırcektım
allah kolaylık versın sıze ya olumunekankayizsmile
allah iyiliğinizi versin bende düşünüyorum acaba ne koyolar diye (tüm görümce ve eltilere falan mı koyuluyo diye düşündüm:roflol:)
haklısın edanaz valla ne yalan söyliyim ben çevirmek için çok uğraşıyorum başarılıda oluyorum geçenlerde eşimin abisinin üvey oğlu arkadaşlarına çok takılmaya başlamış ortamından uzaklaşması gerekiyomuş abiside diyo size gelsin biraz sende kalsın diyo 18 yaşında kazık kadar adam ne işi var benim evimde yaaa...
benim saf kocamda tamam abi diyo ayyyyy krize girdim rsmen asla olmaz elin adamıyla ben ne yapcam aynı evde çalışmıyo okumuyo akşama kadar başımda kesinlikle olmaz ben istemiyorum eğer o gelirse ben anneme giderim o burdan gidene kadar o gidince haber ver geri gelim dedim benimki baktı pabuç pahalı hemen abisini aradı eşimin ailesi gelcek bize gelmesin dediaklinialirimsmile ...
evliliğinin böyle bi sebeple bitmesine gerçekten üzüldüm allah yeni hayatında yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
ben kocisimi yatirip geliyorum kizlar. sabaha kadar burdayiz
allah iyligini versin emi:roflol:
Kızlar konuyu muhabbete çevirmeyin bakim kaydirigubbakcemile
Sohbet bölümüne konu açıcam adı ne olsun sizce...mirmirmirmir
Profile resim koyuyoruz.. İyi de senin eşinin korkusu var. Bu pek az adamda var, hatta kızınca çoğu ağzından bana karı çok anam bitane diyor, bu adamı nasıl yola getirmek lazım. Ben sinirli anlarımda çok yaratıcı oluyorum, sonra düşününce çok garip ve komik şeyler söylediğimi fark ediyorum. Mesela eşime ben seninle mutsuz olmak için evlenmedim, mutlu olmak için evlendim, ben de kendi kendimi mutsuz etme kapasitesi var, mutsuz olmak için sana ihtiyacım yok dedim. Kuzenime anlattım çok güldük. O da eşine denemiş aynı şeyi bizim enişte bey de beğenmiyorsan kapı orada hadi yürü babanın evine demiş. Kuzenim beni aradı bir sürü fırça attı, senin yüzünden ortada bişey yokken adam beni kapı önüne koyacakdı diye. Çok güldüm ama eniştenin tavrına.
:roflol:
Kızlar konuyu muhabbete çevirmeyin bakim kaydirigubbakcemile
Sohbet bölümüne konu açıcam adı ne olsun sizce...mirmirmirmir
edanaz abla sen bana bisey anlatacaktin. hani gorumcen ve kaynanala ilgili mesajda yazmistin ya. anlatsana
haklısın edanaz valla ne yalan söyliyim ben çevirmek için çok uğraşıyorum başarılıda oluyorum geçenlerde eşimin abisinin üvey oğlu arkadaşlarına çok takılmaya başlamış ortamından uzaklaşması gerekiyomuş abiside diyo size gelsin biraz sende kalsın diyo 18 yaşında kazık kadar adam ne işi var benim evimde yaaa...
benim saf kocamda tamam abi diyo ayyyyy krize girdim rsmen asla olmaz elin adamıyla ben ne yapcam aynı evde çalışmıyo okumuyo akşama kadar başımda kesinlikle olmaz ben istemiyorum eğer o gelirse ben anneme giderim o burdan gidene kadar o gidince haber ver geri gelim dedim benimki baktı pabuç pahalı hemen abisini aradı eşimin ailesi gelcek bize gelmesin dediaklinialirimsmile ...
evliliğinin böyle bi sebeple bitmesine gerçekten üzüldüm allah yeni hayatında yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
afferim kız sana nasıl çeviriyon eşini bana da ver tüyolardan olumunekankayizsmile
one bicim adammis ..mahalle agiziyla laf söylemis öyle...terbiyesizlik..bu laflari normalinde kaynanalardan beklenir...kaynanan 1 deyil 2 taneymis...cok haklisin baklavam bizde oyle, surekli baskalari yuzunden kav0ag ediyoruz. su an durdu ama 10 . ayda yine baslicak cunku kaynana olacak o supurgeli cadi geliyo. zaten o gelmedende kavga etmeye basladik. saolsun telefonla bile hallediyo bizi. geberesice, cok yakti canimi cok hakaretler etti, cok kovdular beni. 1 haftalik gelindim kayinbabam bana ne dedi bilyomusun : senin kicina tekmeyi vururum babanin evine gonderirim seni dedi, dusunsene 1 haftalik gelinim ya.
once cicim aylari, sonra si.......... aylari. ama bende oyle olmadi bende direk si....... aylari basladi. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?