Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Keşke programımıza katılabilseydiniz....

Programınızı biliyorum. Siz de program için yeni üye oldunuz sanırım. Ama o kadar çok konu var ki burada kayınvalidelerle filan ilgili. Diğerlerine de bakın. Ana sayfadan, "Hayatın İçinden" ısmında, "Bir Derdim Var" bölümünden "Eşim ve Eşimin Ailesi" alt başlığına girin. Kesin birilerini bulursunuz. Bu arada bol bol mesaj yazıp 50 mesajı geçerseniz insanlara özel mesaj da yollayabileceksiniz.
Arkadaşın konusu dağılmasın.

Çay dökülmesi, evin dağılması vs ..olabilir tabii.
Çocuk olan ortamda bunların olması çok normal ama dediğin gibi duvarlardaki yapıştırıcıların sökülmesi, duvarların kalemlerle boyanması durumlarında da insan ister istemez bozulur çocuk da olsa:)

Her seferinde olmasa da görümcenin de arada çocuklarına müdehale etmesi gerekiyordu.
Madem o sustu, sen onun yerine uyaracaksın çocukları bazı durumlarda..Tabii her saniye değil..

Sanırım geçen sefer de pazar günkü mevlüte cumadan gelmelerine kızmıştın.
Şimdi de aynı durum var.

Canım hoşlanmıyorsan görümcenin ve kayınvalidenin tavırlarından yaptığın gibi, kibarca, cuma müsait değiliz, pazar gelirsiniz vs.demeye devam et:) Bu konuda net ol, sonuçta senin de bir programın olabilir onlar sana uymak zorunda.
Ne denilebilir ki?
Gerçi eşin de 40 yılın başında geliyorlar ..demiş ama öyleyse de fazla sesini çıkarma demek geliyor içimden..
Yani 40 yılın başında gelen insanlarsa şayet bırak gelsinler..
ama geldiklerinde de çocuklara uyarıcı ol, bu konuda kendini kasma.

Son düzenleme:

Diyemiyorum işte denmiyor ...

Arada kalan eşimi düşündüğümden hep.

Biz severek evlendik.Tek sorunumuz ailelerden kaynaklanıyor işte.

Eşim dedi ki geçen ben de tepki vericem birşey olduğu zaman dedi.

Ben de tamam ver bakalım dedim.

Dün kayınvalidem akşam eve indiğimizde dediki askeri uğurladıktan sonra hep beraber eve uğramadan bize gidelim.Biz de kalın bir iki gün dedi.

Ben de yok felan dedim.

Eşim de başka zaman inşallah dedi.

Buara kayınpederim geldi odaya.Kayınvalidem ne zamandır gelmediniz gelin işte ne zaman gelceksiniz şimdi gelmezseniz dedi.

Kayınpederim de kimse kalmadı binada.Asker gitti eşi annesine gitti kalmaya.

Annesi babası da kızı hasta onun yanında kalcaklar bir hafta felan dedi.Dursunlar burda gibisinden birşeyler söyledi.

Ben öfkelendim gene içimden.

Eşim biz bekçiyiz zaten dedi gülerek.Ben de geçtim yatak odama kapadım kapıyı.

Eşim geldi yatcakmısın dedi.Ben de valla kafam kaldırmıyor laf söz sen git otur istiyorsan dedim .O da annesigile geç oldu yatalım demiş.

Annesigilde tamam demiş.Ben yattım bir ara tuvalete kalktım baktım hala ışıkları yanıyordu.

Demek ben yatmasam oturcaktık daha iyiki yatmışım da kafamı dinlemişim az da olsa.

Sabah da arabayla giderken kayınpederim kahvaltı yapmadan geçeriz eve dedi.Eşim de kahvaltı yapın olur mu felan dedi.

Ben tek kelime bile etmedim hiç

Kahvaltı yapmadan gittiler de nitekim.

Eşim yengesi amcası da gitcekti zaten .Kızları hasta olduğu için.Onlarla beraber hemen gittiler.

Evet kuzum benim doğru hatırlıyorsun unutmamışsın :1hug:

Geçen mevlüte cumadan gelmelerine kızmıştım doğru...

İşte geçtiğimiz perşembe kayınvalideme dedim bizim cumartesi başka planımız var siz pazardan gelin dedim .O da şimdi yukardakiler telaşlı asker durumu var sizin gezmeniz doğru değil felan demişti.

Kayınpederim de hemen eşimi aramış ki siz planınızı erteleyin başka zaman gidersiniz biz gelicez cumartesinden ,eşim de bu lafa gelmeyin diyememiş tabiki gelin tamam demiş.

Eşime kızgınım işte bu konu yüzünden .Gelmeyin diyemese bile siz pazar gelin baba gitmemiz lazım gideceğimiz yere gibisinden konuşması gerekirdi işte yapamadı.

Yapamadığı için de ben eşime hala bozuğum ya...

canım bunu her erkek ailesine kolay kolay söyleyemez.evime şu gün gelmeyin bugün gelin tarzı konuşmayı yapamaz her erkek
bu nedenle boşuna eşine kızma kırılma :1no2:

Walla canım haklısın.
Ne kadar sorumsuz bir görümcen varmış insan çoçuğunun arkasında dolanır resmen terbiyesizlik sinir oluyorum böyle misafirlere:mymeka:

canım bunu her erkek ailesine kolay kolay söyleyemez.evime şu gün gelmeyin bugün gelin tarzı konuşmayı yapamaz her erkek
bu nedenle boşuna eşine kızma kırılma :1no2:

Valla bana göre söylemek zor değil sonuçta hiç gelmeyin demicek ki o gün müsait değiliz diyecekti.

Kırılmakta haklıyım bence ...

Mutsuz olmamı göze alıyor madem demesin o zaman napayım ya benneyaptımki

Kayınpederime de çok kızdım o gün.

Ya ben açık açık müsait değiliz o gün pazar günü gelin demişim daha sen ne diye arıyorsun ki eşimi gelicez başka zamana erteleyin diye.

Ağzının tadıyla yalan da söyletmiyorlar insana doğru dürüst .Bizim o gün planımız feland a yoktu ki zaten sırf yatılı gelmesinler diye yalan atmıştım.

Ama gerek yoktu eşimi aramasına da.Resmen gelmeyin demişim daha niye aradı bilmem.

Neyse başları göğe erdi zaten geldiler 2 gün kaldılar gittiler.Mutlu olsunlar işte

Haklısın arkadaşım bazı kayınvalide_kayınpederler bu şekilde.
Kız annesi babası olsa asla ısrarcı olmazlar.
Bu da gerçek birşey ama erkek tarafı biraz sahiplenici bu konularda.
Yani oğlumun evi benim evim mantığı fazla bazı insanlarda..

Sen söylemişsin müsait değiliz diye..
İlla gelecekler yani. pess...
İdare et napcan..fisfisfis

O kadar başım ağrıyor ki anlatamam sana çatlıcak sanki orta yerinden.

Düşündükçe daha öfkeleniyorum kendi kendime.

Zorla güzellik oluyormuş bunu da anlatmış oldular bana bu hareketlerinle.

İdare ediyorum hep eşim için.

Keşke eşim de bir nebze olsa kıymetimi bilseydi.:çok üzgünüm:

Tamam gittiler bitti. Hadi sakinleş. Migernin çok ciddi sonuçları var, sana birşey olursa kimse bakmazsana. Şu anda kendne zarar veriyorsun. Hemen başına, ağrı olan kısma buz kalıpları koyup soğutmaya çalış, karanlık ve sessiz bir odada yat. Sakın üzme kendini. Kuvvetli bir ağrı kesici iç. Ve kalkma, eşin filanda nerede zıkkımlanırsa zıkkımlansın. Haklısın, tavrını da çok güzel göstermişsin. Üzme kendini, eşini de düşünme, o seni ne kadar düşünüp, kolluyorsa sende aynısını yap. Artık şunu anlaması gerekiyor. Aile deyince anası,babası, bacısı,yeğenleri değil. Önce sen ve eşin geliyorsunuz. Aile kavramı budur. Eğer bunu kabul edemeyecekse seninle neden evlendi. Her neyse bunları sonra konuşuruz, şimdi senin başağrını geçirmemiz lazım. Lütfen, tekrar söylüyorum, başının ağrıyan yerini buz kalığları ile soğut, kuvvetli bir ağrı kesici iç, karanlık, sessiz ve erin bir odada yat, sabaha kadar da kalkma. Zaten bu ağrıdan sonra üç gün kendine gelemezsin. Bu ağrıların sonucu beyne pıhtı atma ihtimali var. Sonuçda geçici bir sürede olsa bir tarafın felç oluyor. O zaman kim bakacak sana. Ben bu şekilde rahatsızlandım ve üç ay felçliydim. Neler yaadığımı ben biliyorum. Kimsenin başına gelmesini istemem. Lütfen kendine dikkat et.

derya canim seni cok iyi anliyorum. ben boyle buyuk olaylarda yastik yorgan yatarim. 2 hafta kendime gelemem. cok zor bir durum. ne oldu, geldide ta cumadan su kaynanan, kina yaksin o ki........... bosver dusunme artik onlari. esinle iyi olmaya bak. birde kimsem yok deme biz variz iste. dun kaynanamgil aradi 10 ayda gelecez diye simdiden icime sikinti girdi. evimde kalmiyor ama her gelmesinde dunyayi bana zehir ediyor. esimle birbirimizi yiyoruz onun yuzunden. o da evdinde gobek atiyo. anliyacagin olan bize oluyo kimseye bisey olmuyo. saglini dusun onu da kaybedersen .................... :1no2:

Baş ağrım hafifledi canım...Hapımı aldım.

Biraz uzandım zaten karanlık odada olduğum sürece o kadar sızlamıyor başım.

Neyseki bu seferki migren krizimde mide bulantım olmadı.

Bundan öncekinde hastanelik olmuştum mide bulantısından 2 gün birşey yiyememiştim çok kötü bir rahatsızlık rabbim kimseye vermesin.

En kısa zamanda kendimi toparlayıp hayatımı rayına oturtmam gerekiyor.

Mutsuz olmak istemiyorum artık.

En son ne zaman içtenlikle güldüm onu bile hatırlamıyorum.

O derece psikolojim bozuk.En ufak birşeyde ağlayasım geliyor.Şu bir haftadır kaç kere ağladım bir bilsen.

Herşey üst üste geliyor.O kadar bunalıyorum ki bazen ölsem de kurtulsam diyorum o derece mutsuz hissediyorum.Sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi.

Kimsem yoksa rabbim var diyorum.

Kendime bile değer vermez oldum.Nasıl kurtulcam bu düşünceden bilmiyorum

Biz de üçüncü kişiler yüzünden tartıştık bu aralar.

Şuan da aramız bozuk zaten.Sen de sıkma canını lütfen.Geldikleri gibi gitmeleri bir olsun umarım

zaten en cok aile cevresi yüzünden en cok tartisma oluyo ..biz mesela ya benim aile cevre yüzünden tatsizlik olur yada esimin aile tarafindan...biz bize kalsak belki hic tartisma kavga olmayacak...olsa bile kücük tartismalar olacak....ama aileler yüzünden tartismalar yuvanin yikilmasina bile sebeb oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…