- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Keşke programımıza katılabilseydiniz....
Kanal D -Ne Yapmalı?
Sabrınıza hayranım benim başıma gelse böyle şeyler sanırım ne haliniz varsa görün der kapıyı çeker giderdim tabi başa gelmeden atmak tutmak kolay :) Ama gerçekten gösterdiğiniz sabır için sizi tebrik ediyorum.
Çay dökülmesi, evin dağılması vs ..olabilir tabii.
Çocuk olan ortamda bunların olması çok normal ama dediğin gibi duvarlardaki yapıştırıcıların sökülmesi, duvarların kalemlerle boyanması durumlarında da insan ister istemez bozulur çocuk da olsa:)
Her seferinde olmasa da görümcenin de arada çocuklarına müdehale etmesi gerekiyordu.
Madem o sustu, sen onun yerine uyaracaksın çocukları bazı durumlarda..Tabii her saniye değil..
Sanırım geçen sefer de pazar günkü mevlüte cumadan gelmelerine kızmıştın.
Şimdi de aynı durum var.
Canım hoşlanmıyorsan görümcenin ve kayınvalidenin tavırlarından yaptığın gibi, kibarca, cuma müsait değiliz, pazar gelirsiniz vs.demeye devam et:) Bu konuda net ol, sonuçta senin de bir programın olabilir onlar sana uymak zorunda.
Ne denilebilir ki?
Gerçi eşin de 40 yılın başında geliyorlar ..demiş ama öyleyse de fazla sesini çıkarma demek geliyor içimden..
Yani 40 yılın başında gelen insanlarsa şayet bırak gelsinler..
ama geldiklerinde de çocuklara uyarıcı ol, bu konuda kendini kasma.
Evet kuzum benim doğru hatırlıyorsun unutmamışsın :1hug:
Geçen mevlüte cumadan gelmelerine kızmıştım doğru...
İşte geçtiğimiz perşembe kayınvalideme dedim bizim cumartesi başka planımız var siz pazardan gelin dedim .O da şimdi yukardakiler telaşlı asker durumu var sizin gezmeniz doğru değil felan demişti.
Kayınpederim de hemen eşimi aramış ki siz planınızı erteleyin başka zaman gidersiniz biz gelicez cumartesinden ,eşim de bu lafa gelmeyin diyememiş tabiki gelin tamam demiş.
Eşime kızgınım işte bu konu yüzünden .Gelmeyin diyemese bile siz pazar gelin baba gitmemiz lazım gideceğimiz yere gibisinden konuşması gerekirdi işte yapamadı.
Yapamadığı için de ben eşime hala bozuğum ya...
canım bunu her erkek ailesine kolay kolay söyleyemez.evime şu gün gelmeyin bugün gelin tarzı konuşmayı yapamaz her erkek
bu nedenle boşuna eşine kızma kırılma :1no2:
Kayınpederime de çok kızdım o gün.
Ya ben açık açık müsait değiliz o gün pazar günü gelin demişim daha sen ne diye arıyorsun ki eşimi gelicez başka zamana erteleyin diye.
Ağzının tadıyla yalan da söyletmiyorlar insana doğru dürüst .Bizim o gün planımız feland a yoktu ki zaten sırf yatılı gelmesinler diye yalan atmıştım.
Ama gerek yoktu eşimi aramasına da.Resmen gelmeyin demişim daha niye aradı bilmem.
Neyse başları göğe erdi zaten geldiler 2 gün kaldılar gittiler.Mutlu olsunlar işte
Haklısın arkadaşım bazı kayınvalide_kayınpederler bu şekilde.
Kız annesi babası olsa asla ısrarcı olmazlar.
Bu da gerçek birşey ama erkek tarafı biraz sahiplenici bu konularda.
Yani oğlumun evi benim evim mantığı fazla bazı insanlarda..
Sen söylemişsin müsait değiliz diye..
İlla gelecekler yani. pess...
İdare et napcan..fisfisfis
O kadar başım ağrıyor ki anlatamam sana çatlıcak sanki orta yerinden.
Düşündükçe daha öfkeleniyorum kendi kendime.
Zorla güzellik oluyormuş bunu da anlatmış oldular bana bu hareketlerinle.
İdare ediyorum hep eşim için.
Keşke eşim de bir nebze olsa kıymetimi bilseydi.:çok üzgünüm:
Tamam gittiler bitti. Hadi sakinleş. Migernin çok ciddi sonuçları var, sana birşey olursa kimse bakmazsana. Şu anda kendne zarar veriyorsun. Hemen başına, ağrı olan kısma buz kalıpları koyup soğutmaya çalış, karanlık ve sessiz bir odada yat. Sakın üzme kendini. Kuvvetli bir ağrı kesici iç. Ve kalkma, eşin filanda nerede zıkkımlanırsa zıkkımlansın. Haklısın, tavrını da çok güzel göstermişsin. Üzme kendini, eşini de düşünme, o seni ne kadar düşünüp, kolluyorsa sende aynısını yap. Artık şunu anlaması gerekiyor. Aile deyince anası,babası, bacısı,yeğenleri değil. Önce sen ve eşin geliyorsunuz. Aile kavramı budur. Eğer bunu kabul edemeyecekse seninle neden evlendi. Her neyse bunları sonra konuşuruz, şimdi senin başağrını geçirmemiz lazım. Lütfen, tekrar söylüyorum, başının ağrıyan yerini buz kalığları ile soğut, kuvvetli bir ağrı kesici iç, karanlık, sessiz ve erin bir odada yat, sabaha kadar da kalkma. Zaten bu ağrıdan sonra üç gün kendine gelemezsin. Bu ağrıların sonucu beyne pıhtı atma ihtimali var. Sonuçda geçici bir sürede olsa bir tarafın felç oluyor. O zaman kim bakacak sana. Ben bu şekilde rahatsızlandım ve üç ay felçliydim. Neler yaadığımı ben biliyorum. Kimsenin başına gelmesini istemem. Lütfen kendine dikkat et.
derya canim seni cok iyi anliyorum. ben boyle buyuk olaylarda yastik yorgan yatarim. 2 hafta kendime gelemem. cok zor bir durum. ne oldu, geldide ta cumadan su kaynanan, kina yaksin o ki........... bosver dusunme artik onlari. esinle iyi olmaya bak. birde kimsem yok deme biz variz iste. dun kaynanamgil aradi 10 ayda gelecez diye simdiden icime sikinti girdi. evimde kalmiyor ama her gelmesinde dunyayi bana zehir ediyor. esimle birbirimizi yiyoruz onun yuzunden. o da evdinde gobek atiyo. anliyacagin olan bize oluyo kimseye bisey olmuyo. saglini dusun onu da kaybedersen .................... :1no2:
Biz de üçüncü kişiler yüzünden tartıştık bu aralar.
Şuan da aramız bozuk zaten.Sen de sıkma canını lütfen.Geldikleri gibi gitmeleri bir olsun umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?