Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

nasıl ağrımasın canım yaaa zor gerçekten insan çocuklarına sahip çıkmazmılmaz:
madem asker pazar gitcek ne gerek var öncesinde gelmeye .... en sinir olduum şeydir yani...

Ya ben kafayı yicem yemin ediyorum size ya.

Ben mi anlamıyorum insanlar mı anlamıyor bilmiyorum valla.

Görümcem gelmiyormuş ama teyzesi iki çocuğuyla geliyormuş.

Kafayı yedirtecekler bana o olacak sonunda

ayyy çıldırmamak elde değil valla ne bu yaaaa zırt pırt gelinirmi ohaoldumsmile canı sıkılınca damlıyo heralde sana:mymeka:

Zaten öyle yapıcam gülecek halim kalmadı.

Banane kim ne diyorsa desin arkamdan umrumda değil.

6 gibi gelceklermiş.Şimdi çıkayım da yemek yapayım ...:sinifsinif:

nasıl ağrımasın canım yaaa zor gerçekten insan çocuklarına sahip çıkmazmılmaz:
madem asker pazar gitcek ne gerek var öncesinde gelmeye .... en sinir olduum şeydir yani...

niye olucak sekerim ekmek elden su golden. oh rahat rahat yayiliyo oglumun evi diye. ama gelini dusunen yok. nasilsa gelin herseyi yapiyo.

O.....MAVI .....O DINLENME TESISLERI

evımın duzenının bozulması benıde cıleden cıkartır bunu yapan cocuk olsa bıle.
evımın her kosesıne ayrı bır duskunlugum var huzurlu oldugum tek yerdır, evım benım.
sız cok sabırlıymıssınız gercekten
sızın yerınıze koydum da biran kendımı o kadına kesınlıkle rahatsızlık duydugumu sert bır sekılde ıma ederım kırılsın kırılmasın suratını assın, asmasın benı hıc ılgılendırmez.
cıkolataları cocukların ellerınden alsaydınız keske pılot kalemlerıde.
bana bır mısafır geldıgınde kapıları kılıtlerım mutlaka ve mutlaka.
aslında okumussunuz on lısansınız var gırın bır ıste calısın
madem esınızın aılesı sureklı sureklı, tepenızde gırın bır iste calısın derım ben.

kız sen boya almaya gitmicekmiydinaklinialirimsmile

eger bir gun benim koca olacak herif gelirse gidecem. 1 saat onca aradi 5 fk sonra geliyorum dedi ama gordugun ne gelen ver ne den giden. bende suslendim puslendim bakliyorum. makiyajimi tazeleyim baribayanssulusmile

eger bir gun benim koca olacak herif gelirse gidecem. 1 saat onca aradi 5 fk sonra geliyorum dedi ama gordugun ne gelen ver ne den giden. bende suslendim puslendim bakliyorum. makiyajimi tazeleyim baribayanssulusmile

Of sorma benimkide öyle...

Onun 5 dakikası benim yarım saatime eş değer. Güya 4'te bizde bir yere gitcektik, ne gelen var eve ne giden...

Ben o yüzden halen hazırlanmadım,yan gelip yatıyorum kaydirigubbakcemile2

valla canım ısın zor allah yardım cın olsun ben bır evlılık gecırdım tamm bır felakettı hemen hemen aynı seyler benımde basıma geldı benım esım mecbrsun katlancaksın dıyodu eltım bıyandan kaynanm bıryandan gozumun onunde eltımın kızı koltuguma cısını yaptııı kac kez cocugu hastalanmıs benım evımde yıne ıstıfar edıyo sureklı halılarım mahvoldusesımı cıkarmdım ben calısyodum zekı kocam evımın anahtarını eltıme vermıs ben yoken gırp oturmmalar evden bırseyler goturmeler falan fılan ben anlatsammm halıne sukredersın velhasıl kelam daha baska nedenlerden dolayı evlılıgımın 7.ayında ayrıldım 2sene oldu suan nısanlıyım hemde bekarken sevdıgım ve bendeen ayrılan ınsanla tesaduf ayrıldıktan sonra karsılastık evlenmmeıs benı beklemıs hep ıns ayrılır ve bulurum demıs ılk etapta olmaz dedım ben evlendım o bekar sonra yalvardı bıkez kaybettık bırbırımızı bıda olmasın dedı suan nısanlıyız hersey harıkaaa eylule dugunumuz var yenıden gelınlık gıycem ve sevdgıım adamlaaa nerden nereye senın konunla bılmıyorum nekadar alakalı oldu ama allah sabır versın kocanı sevıyosan katlancaksın gormme duymaa umursama o ınsanlarııı....

Of sorma benimkide öyle...

Onun 5 dakikası benim yarım saatime eş değer. Güya 4'te bizde bir yere gitcektik, ne gelen var eve ne giden...

Ben o yüzden halen hazırlanmadım,yan gelip yatıyorum kaydirigubbakcemile2

:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

mavi gitmis kizlar allah yardimcisi olsun insallah kotu bisey olmaz bu aksam.aaaaaaaaaaaa geri geldi

mavicim buna benzer bir konun daha vardı,o konuda bir arkadas hiç is güç yapma demişti,toplama evi temizleme falan demişti..bence bu sefer aynen öyle yap..esın görsün evin ne hale geldigini..veya keske kayınvalidene söyleseydin,buyrun gelin ama cocuklara sahip çıkın deseydiin..bunda ayıp bir şey yok..o cocuklar o evde düzgün dursa,eve zarar vermese,dağıtmasa bu problemlerin hiç biri olmayacak!
merak ediyorum da bu cocuklar kendi evlerinde de böyle mı?anası babası hiç bir şey demiyor mu kendi evlerinde duvarları boyadiklarinda,halıları kirlettiklerinde falan!?

arkadaşım allah sana sabır versın iyi dayanmışsın...
sen evdeyken bunları yapıyorlarmış
benım türkıyedeki evimde eltım kaynım kayın valıdem bir haftadır kalıyorlar kim bilir neler yaptılar amaneyyyyyyyakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…