Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Kızlar az evvel eşimin teyzesi aradı o gelecek olan.

Telefonda sesin bozuldu benim gelceğimi duyunca neden dedi.

Ben de senle ilgisi yok dedim .Sinirlerim bozuk dedim.Sebebini sordu boşver dedim.

Benden duymuş olma ama bu gece zaten sende kalmıcaklarmış kardeşimde kalacak ablam dedi.

Ben de nerde istiyorsa orda kalsın dedim.

Telefonu kapadık.Hemen sonra kayınvalidem aradı,tel meşguldü felan dedi.

Ben de söylemedim teyzemin aradığını.Noldu dedim hemen niye aradın der gibi.

Ben yemeği koymuştum o sıra.Yemek yapmana gerek yok demek için aradım dedi.

Biz yemeği yiyip çıkıcaz...

Madem yemek yicektiniz 1 saat önce aradıığında neden demedin öyle ya..

Aman yarına yemeğim hazır işte naparsa yapsın.

Öyle kapadık işte :umursamaz:

anlamislar iste canim senin onlari istemedigini. iyide olmus. sen aynen boyle devam et eger birden yumusarsan. tekrar tepeen cikarlar. o teyzeye de bisey soyleme kayinvaliden hakkinda. kardesi sonucta hemen gider yetistirir ablasina.

anlamislar iste canim senin onlari istemedigini. iyide olmus. sen aynen boyle devam et eger birden yumusarsan. tekrar tepeen cikarlar. o teyzeye de bisey soyleme kayinvaliden hakkinda. kardesi sonucta hemen gider yetistirir ablasina.

Yok canım söylermiyim hiç.

Bakalım nolcak geldikleri zaman gülmücem zaten :umursamaz:

evine gelen zarar doğru değil tabi ama iki gün kalmasınlar diye yalan söylemen hiç hoş gelmedi bana, böyle yaparak hiç bi yere varamazsın anca eşini ve kendini huzursuz edersin,bırak biraz rahat ol gelsinler pislesinler gitsinler ne var bunda ölüm yok ya ucunda ,boşuna yalanlara entrikalara gerek yok

Başına gelmeyen bilemez işte canım.

Senin tarafından bakılırsa yalan söylemem hoş değil,benim yaşadıklarıma ve benim tarafımdan bakılırsa yalan söylemem doğal.

en gelemeyeceğim şey..

yerden göğe kadar haklısın. hem emek olarak temizle uğraş, hem de yok yere yepyeni eşyaların mahvolmuş olsun. oldu canım başka?

madem anneleri olacak hanımefendi bulaşmıyor.
istediğini söylemekte haklısn o çocuklara..
kayınvaliden de uyarmalıydı..

böyle sorumsuz annelere sinir oluyorum...

kayınvaliden anlayacak biriyse sebeplerini açıkla.. hak verilmeyecek durumda değilsin..

Kuzular benim çıkmam lazım saat 6 ya geliyor.

6 gibi gelceklerini söylemişlerdi.Öpüyorum hepinizi.

Cevaplarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum her birinize :1hug:

Kuzular benim çıkmam lazım saat 6 ya geliyor.

6 gibi gelceklerini söylemişlerdi.Öpüyorum hepinizi.

Cevaplarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum her birinize :1hug:

Sen farkında değilsin ama bugün pek iyi değilsin. AAAA renginde atmış senin, anladım demek migrenin tuttu, hemen gir yatak odana kapıyı da kapat yat. Gelenler evde herşeyin yerini biliyor nasıl olsa. Ne beterdir bu migren 3 günden önce de geçmez, tüh tüh eşinin ailesine hizmet edemeyeceksin. Üzme kendini bir daha geldiklerinde inşallah....

Bence kayınvalidene az bile demişsin...
Ben olsam açıkça söylerdim vallahi...
Sonuna kadar haklısın...

sen uşakmısın evi niye temizliyorsun?

bırak kocan birkaç gün görsün pisliklerini de aklı başına gelsin,verdikleri zararı görsün,

herkesin arkasından temizlersen bilemezki evi mahvettiklerini

alem kadinsin allah iyligini versin ablakaydirigubbakcemile3

15 gün kalacaklar ya... Sen dua etde ramazanı filan sende geçirmeye kalkmasınlar...

sen şimdi bunları kendine dert ediyorsun. Doğmamış çocuğa don biçiyorsun. O günle gelsin, o zaman bakarız çaresine, sen de misilleme yaparsın. Onun ailesi dönünce annenler haber verirsin çaktırmadan. Çocuklar sizi çok özledik diye gelip 15 günde onlar kalsın. Bir iki kere böyle yaparsın, tamam yorulacaksın ama sabrettin mi eşin de zorlandığı evinde rahat harekt edemediği için anlayacak. Onlar benim ailem, beni seviyorsan onlarıda kabul etmen gerek, onlar olmasa ben bu dünyada olmazdım, mutluluğumuz onlara borçlusun gibi şeyler dedin mi ya adam hizaya gelir yada anasına gider. O kadarı kocanın huyuna kalmış

Ohhh benimkiler sivas da kıştan kışa gelirler.Bende de değil eltimde kalırlar( 3 ay yazık kadına valaha) çünkü bütün akrabaları orda, gelen giden, oyalanıyorlar.Bende sıkılıyorlar site olduğu için.Kaynanam kalır da kayınpeder istemiyor bende kalmayı.Kaynanamı da tek bırakmıyor, karısına düşkün : ) Ehh benim de canıma minnet.Görümcem de bana uzak, 2 çocuk var arabaları da yok, gelmiyorlar.

ay çok güldüm yaaa aslında bunu denemek lazımkaydirigubbakcemile3

off off ev evlikten cikmis desene canim...
benim evimde de misafirin kizi kalemle orayi burayi cizmisti kafayi yemistim ben de. duvarlar koltuklar cizilmisti hep. artik eve cocuklu biri gelecegi zaman tum oyuncaklarimi(hala cocuk gibiyimdir:) ), tum kalemleri, kitapligimin alt raflarinda cocuklarin alip dagitacagi merak edecegi ne var ne yok herseyi kaldiriyorum en ust raflarina koyuyorum. bir daha ki sefere sen de herseyi kaldir canim. cocuklarin isteyebilecegi cikolata, cips tarzi oraya buraya bulasacak yiyecekleri de bir yerlere sakla.
vallahi sorumsuz anne babalar bizi onu bunu saklamaya zorluyor, biraz ilgilenseler cocuklarina ya da yanlis seyler yapmalarini engelleseler hic sorun olicak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…