- Konu Sahibi BenmasMavi
-
anlamislar iste canim senin onlari istemedigini. iyide olmus. sen aynen boyle devam et eger birden yumusarsan. tekrar tepeen cikarlar. o teyzeye de bisey soyleme kayinvaliden hakkinda. kardesi sonucta hemen gider yetistirir ablasina.
evine gelen zarar doğru değil tabi ama iki gün kalmasınlar diye yalan söylemen hiç hoş gelmedi bana, böyle yaparak hiç bi yere varamazsın anca eşini ve kendini huzursuz edersin,bırak biraz rahat ol gelsinler pislesinler gitsinler ne var bunda ölüm yok ya ucunda ,boşuna yalanlara entrikalara gerek yok
Kızlar az evvel eşimin teyzesi aradı o gelecek olan.
Telefonda sesin bozuldu benim gelceğimi duyunca neden dedi.
Ben de senle ilgisi yok dedim .Sinirlerim bozuk dedim.Sebebini sordu boşver dedim.
Benden duymuş olma ama bu gece zaten sende kalmıcaklarmış kardeşimde kalacak ablam dedi.
Ben de nerde istiyorsa orda kalsın dedim.
Telefonu kapadık.Hemen sonra kayınvalidem aradı,tel meşguldü felan dedi.
Ben de söylemedim teyzemin aradığını.Noldu dedim hemen niye aradın der gibi.
Ben yemeği koymuştum o sıra.Yemek yapmana gerek yok demek için aradım dedi.
Biz yemeği yiyip çıkıcaz...
Madem yemek yicektiniz 1 saat önce aradıığında neden demedin öyle ya..
Aman yarına yemeğim hazır işte naparsa yapsın.
Öyle kapadık işte :umursamaz:
Kuzular benim çıkmam lazım saat 6 ya geliyor.
6 gibi gelceklerini söylemişlerdi.Öpüyorum hepinizi.
Cevaplarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum her birinize :1hug:
Sen farkında değilsin ama bugün pek iyi değilsin. AAAA renginde atmış senin, anladım demek migrenin tuttu, hemen gir yatak odana kapıyı da kapat yat. Gelenler evde herşeyin yerini biliyor nasıl olsa. Ne beterdir bu migren 3 günden önce de geçmez, tüh tüh eşinin ailesine hizmet edemeyeceksin. Üzme kendini bir daha geldiklerinde inşallah....
ya bunları okuyunca korkmaya başladım
biz de sehir dısına tasınmayı dusunuyoruz
ama daha tasınmadan esim bana surekli annemler gelirler 2 ayda bir 15 gun kalırlar falan demeye basladı
ben itiraz ettim 15 gun fazla diye
bana ya onu kabul edersin ya gitmeyiz diyo ne yapmam lazım acaba
annesi hasta ve ben evimde hic yatılı misafir agırlamadım korkuyorum
daha 1 2 gunde boyle oluyorsa 15 gun ne yaparım ben
mavi bak ben ne yapıyorum gorumcemin cocukları gelince:
onları bişey yiyecekleri zaman mutfaga masaya oturtuyorum ilgilenniyorum yemeginizi bitirin tamammı falan diyorum hatta onların sevecegi seylerden bulunduruyorum dolabımda onları veriyorum mutlu oluyolar ama akıllı olacaksınız diyorum tamam diyolar. eger hala yaramazlık yapıolarsa boyle sakaymıs gibi "hıııııııı biraz aklıllı olun anneniz annaneniz rahat etsin basları sisti falan diyorum
15 gün kalacaklar ya... Sen dua etde ramazanı filan sende geçirmeye kalkmasınlar...
ya 15 gün az mı? 2ayda bi.
suan zaten heray yemege alıyorum 2 yıldır boyle
doymus olmaları lazım
ya en mantıklısı 4 5 ayda bi cumadan gelip pazara donmeleri bence
ramazana ben daha esime sahur hazırlarken bile usandım hergun hergun (iftarı 10gun evde yapmısızdır)
hiç çekemem valla
Sen farkında değilsin ama bugün pek iyi değilsin. AAAA renginde atmış senin, anladım demek migrenin tuttu, hemen gir yatak odana kapıyı da kapat yat. Gelenler evde herşeyin yerini biliyor nasıl olsa. Ne beterdir bu migren 3 günden önce de geçmez, tüh tüh eşinin ailesine hizmet edemeyeceksin. Üzme kendini bir daha geldiklerinde inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?