Sinirden Ellerim Titriyor Kafayı Yememe Ramak ...

Canım, lütfen sakin ol. Kimse umrumda değil, olan sana oluyor. Kendini yıpratma, bırak eşin ne istiyorsa yapsın, kiimsenin arkasını yoplamak zorunda değilsin. Misafir gidince de hiçbişey yapma, bırak evi b.... götürsün. Benim adım Hıdır elimden gelen budur. Rahatsız oluyorsa beyefendi oturma organını kaldırsında işlere el atsın. Şimdi ben böyle diyorum ama sakın gaza gelme, seni üzdüğü için kızıyorum eşine sadece. Aile yapısından dolyaı eşine olanlar çok normal geliyor, bu yaşına kadar böyle öğretilmiş adama. Evlilik gerçekten çok zor ve ağır. ıki ayrı kişinin ortak bir düzen kurması çok uzun zaman alabiliyor. Genelde bu düzen için de kadınlar fedakarlık yapmak zorunda. Evlendiği kişinin ve ailesinin bütün alışkanlıklarını, örfünü adetini kabullenmesi bekleniyor. Bir düşün hiç bizim oğlan damat gitti diye bişey duydun mu? Ama şarkılarda bile gelin itmek var. Esasında içiçe geçmiş ailelerden oluşan bunalım kökenli bir toplumuz. Önce anneler çocuklarının birey olduğunu kabul etse, daha sağlıklı insanlar, aileler ve toplum olacağız. Annelerimiz bizler sizin çocuklarınız ama tapulu malınız değiliz. Bırakın yaşayalım...

Bacım boşver bırak bunları inan üzülmeye değmez eşya dediğin bugün var yarın yok senin eşin seni mutlu ediyor mu evinde taş üstünde taş kalmasa bile bu yeter. Çaıdrda yaşasan bile kocan yanında mı hiçbirşeyi umursamayacaksın o zaman...

Ailesi sana kötü mü davranıyor bırak yapsınlar kocan seni seviyor mu herşeye katlanılır

böyle şeyler cidden boş...

Bak benimki beni 1 senedir aldatıyormuş hem de tanıdığım bir insanla ikisi de yüzüme bakmışlar bu kadar zaman hiçbirşey olmamış gibi... önceki mesajlarıma gir oku bak neler çekiyorum ben halimden ibret al git Allah'a şükret sonra da...

Keşke senin bu dert dediğin şey bende olsaydı...

Sanki beni tarif etmissin yazdiklarinda..Ayni seyi bende yasiyorum o yuzden gelmelerini istemiyorum bazen..
Insan dokulup sacilandan cok cocuklarina bisey dememesine kiziyor degilmi??
bende her geldiklerinde ortalik savas alanina dondugu icin onlar gittikten sonra 2 saat temizlik yapiyorum...
Valla benim evimi kimin cocugu batirmissa benimkide buyuyunce batirsin sesimi cikarmiycam..iste o zaman anlarlar..ve bir tek kelime soylesinler dokme falan diye o zaman buyuk olay cikarticam..cunku senin anlattigin seyleri 7 senedir yasiyorum biktim artik...
Allahtan esim bu konuda bana cok deestek ben diyemesem bile o dokmeyin oturupta yiyin falan der...Oda onlardan yana olsa o durumda birbirimizi yerdik heralde....

Allah kolaylik versin canim sanada...

Nedense içimden bir ses senin çocuklarının öyle şeyler yapmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Kızlar yapmayın, temizlemeyin. Eşin sana destek oluyormuş tamam da karşı taraf gene de pek umursamıyor ki eşin hala uyarmak zorunda kalıyor. Arkalarınndan yapma temizlik eşin yapsın hem yorulsun hem de senin yerine o sinir olsun. 7 yıl az mı? Güzelce uyarıyor eşin ama sonuç yoksa biraz sesini yükseltmesi gerekir bence, bunu anlaması içinde biraz senin yerinde olması gerekiyor. Gene de üzme kendini, üzdürtme kendini

sen yine iyi durmuşsun ben bekar olduğum halde evime böle insanlar gelecek çıldırırımm
kızım sende kurnaz ol geldiler mi mahvettiler mi evini,eşine gösterrr temizliemıyorum ben diceksin
ertesi gün tut bi temizlikçi gelsin paşa paşa temizlettir evini,çatır çatırda eşinden al parasını
bu işler bölee eşin madem çok istıyor sonucunu böle katlansın
sen ne canından ol nedee evinden

valla güzelim benim evime gelipte böyle yapmış olsalardı eğer temizlemez bırakırdım öyle. birde kahve alır elime otururdum. eşim gelince tabi soracak harp çıktı evde ailen yaptı bunları derdim. ben temizleyemem otur sen temizle anla neler yaşıyorum derdim. temizlesinde anlasın dimi ama. allah sabırlar versin valla.

DERYAcokacimcoookDERYAcokacimcoookDERYAcokacimcoook

derya nerdesin hu hu. insallah iyi haberlerle donersin canim. :teselli:

Sanki kasıtylı yaptırıyorlar...Tamam cocuk bu yapar ama ses cıkarmamaları cok ilginc.Sanki oraya gidince hiç dormayın kudurun diyorlar cocuklara! Ne diyim canım ben asla o denli yumusak yüzlü olamam

canım benimde görümcemin 3 çocuğu var ,
geliyorlar aynı şekilde ama ben diyorumki çocuklara burda yincek dağıtmayın
evinizdedemi böyle yapıyorsunuz siz çok ayıp diyorum
onların yanında söylüyorum
ben çalışan insanım temizleyemem diyorum
kimsede bişey demiyor hak veriyorlar
zaten görümcem kızar çocuklar yaramazlık yaptımı
sende çocuklara söyle anlarlar
eşinlede boşuna tartışma canım kesinlikle ailelerine toz kondurmazlar
kendini yıprattığınla kalırsın

Ne Yapmalı? Bu da konuşulmalı dediğimiz bir çok konuyu işlemeyi hedefliyor.
benim kayinvalide cadi biri deyil..ama onunlada bazi sorunlarim var...kadini bir türlü sevemiyorum...onda beni iten cok seyler var...bende neyapacagimi sasirdim...esimin hatri icin sevmeye calisiyorum ama olmuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…