- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
hayor esım gelmedı daha gelırken caldırıyor.soyle soylıyım eltım esıyle bır sey yasamıyor muş ve bana karsı egılımı oldu ama lutfen konuyu uzatmayın cunku benı cok etkıkıyor.hic acmıcaktım konuyu ama bazı yorumcular abartıyordun demesın o pıslıgın ası yuzu belı olsun amaclı acıkladım
benim anladığım şu,
konu sahibi dublex bi evde yaşıyo.
kv kp ve elti alt katta kalıyor konu sahibi üst katta.
konu sahibine ait üst katta 4 oda var.
kv kp elti ve konu sahibi mutfağı ortak kullanıyor.
konu sahibi çarşafını asmış kurusun diye elti gelmiş parçalamış.
ama elti konu sahibinin odasına gizlice izinsiz nasıl girmiş de parçalamış çarşafı?
acaba çamaşır asılan yer ortak mı?
bak burayı bende anlamamışım
kızlar suan esımın ıs durumu kotu konuyu acıcam mutlaka ama bırkac ay sala dıcektır cunku maddı ımkanımız yok ayrı ev ıcın ama mayıstan sonra kanadaya gıdıcez bebiş gelmezse belkıde hıc gelmeyız ınsalahta daha donmeyız.odama hırsızlık ıcın gırmedı tacız amaclı
canım hersey dogru anladın. sadece ıpte parcalamış bırakmış ben toparken gordrum.ve odama ılk evlıyken gırmıstı tacız amaclı esım yokken
hayor esım gelmedı daha gelırken caldırıyor.soyle soylıyım eltım esıyle bır sey yasamıyor muş ve bana karsı egılımı oldu ama lutfen konuyu uzatmayın cunku benı cok etkıkıyor.hic acmıcaktım konuyu ama bazı yorumcular abartıyordun demesın o pıslıgın ası yuzu belı olsun amaclı acıkladım
kızlar eltımı ben utancımdan esıme bıle dıyemedım cınsellıkten bıle sogumustum.kv dedım oda herkeze duyurdu .zaten bu evı sevmıyorum hrr yanında catlak sapık ınsanlar dolu kadınlı erkeklı .mayısta kadar bebekımız olmassa kanadaya gıdıcez asılama ıcın suan esım toparlanmaya calısıyor iş konusunda
Beklenen Bebek;
konuyla alakasız olacak ama ,
açtıgın konuları, kullanıcı adını,
eltiyle nevresim kesme olaylarını,
kv ve eltinle aynı binada oturmanızı,
her gün çeşit çeşit dikkat çekici konu açmanı ,
şimdi üstüne bir de yurtdışı olayını karıştırmanı düşünüp,
parçaları birleştirince benim aklıma ''Aeroplain'' geldi.
Yazdıgım çok mu abes acaba?
kızlar eltımı ben utancımdan esıme bıle dıyemedım cınsellıkten bıle sogumustum.kv dedım oda herkeze duyurdu .zaten bu evı sevmıyorum hrr yanında catlak sapık ınsanlar dolu kadınlı erkeklı .mayısta kadar bebekımız olmassa kanadaya gıdıcez asılama ıcın suan esım toparlanmaya calısıyor iş konusunda
Beklenen Bebek;
konuyla alakasız olacak ama ,
açtıgın konuları, kullanıcı adını,
eltiyle nevresim kesme olaylarını,
kv ve eltinle aynı binada oturmanızı,
her gün çeşit çeşit dikkat çekici konu açmanı ,
şimdi üstüne bir de yurtdışı olayını karıştırmanı düşünüp,
parçaları birleştirince benim aklıma ''Aeroplain'' geldi.
Yazdıgım çok mu abes acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?