Sinirden gebericem !

kızlar suan esımın ıs durumu kotu konuyu acıcam mutlaka ama bırkac ay sala dıcektır cunku maddı ımkanımız yok ayrı ev ıcın ama mayıstan sonra kanadaya gıdıcez bebiş gelmezse belkıde hıc gelmeyız ınsalahta daha donmeyız.odama hırsızlık ıcın gırmedı tacız amaclı

ay canim ya cok uzuldum senin icin gercekten insan parasi pulundada degil yapilann cok buyuk saygisizlik .Madem esin yaninda bence karsina alip guzelce konus sanirim ayri ev konusuna pek karsi cikmaz eger senin hastaligini dusunuyosa ki bu ev bence senin icin daha tehlikeli asil bunlar bei hasta ediyo senin carsafini kesicek Kadar kin nefret dolu bir kadin sen dusup bayildiginda mi sana yardim edicek Allah askinailacini al her yere her odaya koy boynuna as ama bu insanlarla yasama resmen senin psikolojinle oynuyolar.

off canım ya bu eğilim olayı çok kötüymüş, sırf bu yüzden bile senden yüz bulamadığı için yapıyor olabilir bu kötülükleri..

konularından biliyorum ..bebeğin olsun istiyorsun..
Rabbim sana, bana isteyen herkese hayırlı evlatlar versin...
biliyoruzki hamilelik kadar hamile kalırken ki süreçte çok önemli
bu insanların arasında sürekli bir sinir stres hali seni olumsuz etkiler...
ilerisi içinde çok tehlike tabi
O ortamı terketme ihtimaliniz yok mu?
mümkünse şartları değerlendirin
kadın normal değil
Allah korusun daha beterleri ile karşılaştırabilir size

canım hersey dogru anladın. sadece ıpte parcalamış bırakmış ben toparken gordrum.ve odama ılk evlıyken gırmıstı tacız amaclı esım yokken

içim rahatladı valla inşallah sızın için hayırlı olur hiç tanımıyorum etmıyorum kadını aklımda düşündükçe içim daraldı

daha geçen gün bi konuda demiştim "kk sayesinde daha neler duyucam diye"

eltisini taciz eden kadını da duydum

töbe yarabbim töbe evlerden ırak.

canım hersey dogru anladın. sadece ıpte parcalamış bırakmış ben toparken gordrum.ve odama ılk evlıyken gırmıstı tacız amaclı esım yokken

canım benim dikkat et nolur bu kadına, iftira bile atabilir sırf sana zarar vermek için..çok dikkat et kapılarını filan kitle bence eşin yokken evde.

ağzım açık okudum filmlerde olur böyle abartılı kıskançlıklar falan derdim ne nalet bir kadın nasıl bir haset gerçi takmış kafayı size sinir etmek için yapıyor sadece kayınpederi de ne yaptıysa almış arkasına rahat davranıyor şok oldum inşallah tez zamanda ayrılırsınız ordan şoktayım resmen

Beklenen Bebek;

konuyla alakasız olacak ama ,
açtıgın konuları, kullanıcı adını,
eltiyle nevresim kesme olaylarını,
kv ve eltinle aynı binada oturmanızı,
her gün çeşit çeşit dikkat çekici konu açmanı ,
şimdi üstüne bir de yurtdışı olayını karıştırmanı düşünüp,
parçaları birleştirince benim aklıma ''Aeroplain'' geldi.

Yazdıgım çok mu abes acaba?

Son düzenleme:

Yuuuuuuuuuuuuuhhhhh 😳 daha neler görüp duyacağız,..

katlar arasına sokak kapısı gibibişey yaptıramaz mısnız bu kadın çıkamasın yukarı evinin kapısını kitler oturursun böyle çekilir mi bu stres

kızlar eltımı ben utancımdan esıme bıle dıyemedım cınsellıkten bıle sogumustum.kv dedım oda herkeze duyurdu .zaten bu evı sevmıyorum hrr yanında catlak sapık ınsanlar dolu kadınlı erkeklı .mayısta kadar bebekımız olmassa kanadaya gıdıcez asılama ıcın suan esım toparlanmaya calısıyor iş konusunda

Git canım git, Kanada'ya mı gidiyorsun Fransa'ya mı gidiyorsun nereye gidersen git, yeter ki şunlardan uzak ol artık!! Biz okurken çıldırıyoruz, peki ya sen? Çekilesi değil valla, bir an önce oradan kurtulmak için çarelere bak, resmen psikolojik olarak insanı öldürüyorlar her geçen gün..

sen bilirsin ama keşke eşine açıklasaydın durumu canım ya bunu bilmesi gerekir ki yarın birgün bu kadın sana bi iftira atarsa bi zarar verirse neden bana söz etmedin diyebilir eşin..
çok tehlikeli bu durum çok ben olsam o evde her an diken üstünde olurdum sen de öylesindir eminim..dikkat et

Hatırlayanınız var mı?

neden Türkiyede aşılama yaptırmıyorsunuz. türkiye bu konuda çok başarılı. tüp bebekte de öyle.

Bu arada,
Cudana çok dikkatlisin bravo. benzerlikler dikkat çekici.

bugunkı olayıma kadar hersey normaldı.muhattap olmuyor kapımı bacamı ortup oturdum ama bugunkı sey cok canımı yaktı sonucta el emegım ısraf edıldı ve hakaretler

Sen neden utanıyorsun ki bundan,keşke anlatsaydın durumu eşine,en azından bunun çaresine bakardı..

Aeroplain ne demek böyle bı üyemı vardı cudana :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…