Sinirden gebericem !

sevgılı cudana dıkat cekıcı konum komsumuzun evımızı rontgenlemedımıydı.ben esımın aılesınden her an sıkayetcıydım acılan her konuyada sıkayetlerıımı yazdım.acılan ıkı konum var senın ılgınc dıye dgerlendırdıgın komsum ve bu olan kı konum.gerısı ya esımle olan dertlerım yada bebek dusuncemdekı konulardı.evet utanıyorum ama eltım benı tacız ettı.ne beklıyordunkı bunu her topıkte her forumda yazö
mamış olmam mı ılgınc.bugu bır bebek topıgınde arkdaslarıma yaza yurtdısını dusundugumuzu soyledım nedır ılgınc olan?

Aeroplain ne demek böyle bı üyemı vardı cudana :26::26::26:

Hani şu eltisinin başörtüsünü çatıya ( kömürlük de olabilir tam hatırlamıyorum) attıgı,
tüp bebek için burda ev mi tüp bebek mi diye konu açan,
yurtdışından 2 gün içinde Türkiye'ye gelip yerleşen,
çift üyelikle kendi konusunda kendisine hakaret eden,
ve daha pek çok konusu olan üye...

Son düzenleme:
Aeroplain bi aralar buraların tozunu attırıyodu :)
hergün bir konu açardı. bebeğinin olmamasını. eltisiyle kvdesiyle sorunlarını. altlı üstlü oturuyorlardı.yurtdışı muhabbetleri filan vardı onun da.
ve genelde inanması zor şeyler anlatırdı.
en sonunda da başka bir üyelik daha açıp kendine hakaretler yağdırıp, kendisiyle kavgaya tutuşunca adminler uzaklaştırdı :)

Son düzenleme:

Ben sadece benzettim.
Aklıma o geldi durumunuz çok benziyor

ay dedektif gibisin canım yaa

tüp bebekmı evmıkonusundan tanıyorum ewt

insan bazı konuların fake olmasını istiyor çünkü gerçekten konusu sahıbıyle bırlıkte üzülüyor benım için buda öyle bır konu tabı kandırılmak istemem ama yinede bız kandırlmış olalaım bukadar zor durumd yaşayan bır ınsan olmasın

burada tek bır uyelıge sahıbım ıkıncısıne hıcbır zaman gerek duymadım duymamda.okuyoruz burada ıkıncı uyelık acıp ardından fake bır konu ardıdan sıvısanları ama ben yazdıgım dusundugum her cumlenın arkasındayım.esım gelıyor cagrı attı

Aeroplain in kendi uyeligi aktif istese ordan konu acmazmiydi ?
sonucta 2.uyelik olsa banlanirdi heralde beklenen bebek..

konulari birbirini andiriyor olabilir ama o degil bence...

bu sefer bende anlamadım

cudana konu sahibesinin çift uyelik sahibesi olabilecegini du$unnuyor galiba
bahsettigi uyeyi bulup bakdim 20 kadar konu açmi$ hepsi kilitli :)
ama o kv den dertliymi$ konusahibesi kp den dertli

ben pek benzerlik goremedim yani

Son düzenleme:
evet bebegıım olsun ıstıyorum cunku 2 bucuk yıldır yolunu gozluyrum.kendı aılemın bana yaptıgı haksızlıkarı unutmak kendı evladıma ıyı bır anne olmak ıcın.ılgınc bumu .yurtdısına dusunuyoruz yazdan sonra cunku eşiminıın arkadası cagrmış.kımse benı burada hıc tanımadıgım karakter ıcın sorgulayamaz helede bu durumda ıken

çok sahte konu olunca halıyle ınsan acaba dıyor neyse sen kendınden emınsen bırde bunu taıkıp üzülme cnm

Yanlış anlaşılmasın konuya ve sana sahtesin demiyorum,
senin konuların ve durumun sadece aklıma Aeroplain'i getirdi diyorum...

Son düzenleme:
ben aynı kişi olduklarına inanmıyorum..
öyle birşey varsa adminler bunu zaten ortaya çıkarır
benzerlikler olabilir
ama şu noktada bu tip yorumlar arkadaşı üzer, zaten yaşadıkları iyi şeyler değil..

Cudana sadece benzerlikten söz etmiş sana sahtesin dememiş ki üzülme boşuna canım
sen bi an önce kendi sıkıntılarını hallet de iyi haberlerini ver burda durumun gerçekten zor çünkü o eltiyle..

çok sahte konu olunca halıyle ınsan acaba dıyor neyse sen kendınden emınsen bırde bunu taıkıp üzülme cnm

uzulmuyorum sadece gucenıyorum cunku burda bellı bır saygınlıım var kendıme gore bazı yorum sahıplerı yuzunden sahtekar durumuna dusurulmek gucendırıyor benı.yazıyorlar ortaya şusun budun dıye herkez bırtarafa dagılıyor.madem oyum buyum bul cıkart ortya lafı atıpta gıtmek degıl asıl olan !yazıyorsan fıkrını dusuncenı arkasında dur ! kımse bnım hayatımı klavye basındam yargılaymaz cunku bende yapmam benım haddım olmadıgı kadar kımsenın haddı degil bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…