- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
aeroplainr da kimHatırlayanınız var mı?
Aeroplain ne demek böyle bı üyemı vardı cudana :26::26::26:
sevgılı cudana dıkat cekıcı konum komsumuzun evımızı rontgenlemedımıydı.ben esımın aılesınden her an sıkayetcıydım acılan her konuyada sıkayetlerıımı yazdım.acılan ıkı konum var senın ılgınc dıye dgerlendırdıgın komsum ve bu olan kı konum.gerısı ya esımle olan dertlerım yada bebek dusuncemdekı konulardı.evet utanıyorum ama eltım benı tacız ettı.ne beklıyordunkı bunu her topıkte her forumda yazö
mamış olmam mı ılgınc.bugu bır bebek topıgınde arkdaslarıma yaza yurtdısını dusundugumuzu soyledım nedır ılgınc olan?
Hani şu eltisinin başörtüsünü çatıya ( kömürlük de olabilir tam hatırlamıyorum) attıgı,
tüp bebek için burda ev mi tüp bebek mi diye konu açan,
yurtdışından 2 gün içinde Türkiye'ye gelip yerleşen,
çift üyelikle kendi konusunda kendisine hakaret eden,
ve daha pek çok konusu olan üye...
Hani şu eltisinin başörtüsünü çatıya ( kömürlükte olabilir) attıgı,
çift üyelikle kendi konsunda kendisine hakaret eden,
Hani şu eltisinin başörtüsünü çatıya ( kömürlük de olabilir tam hatırlamıyorum) attıgı,
çift üyelikle kendi konusunda kendisine hakaret eden,
ay dedektif gibisin canım yaa
bu sefer bende anlamadım
Ben o arkadaşa çok üzülmüştüm,
her konusunu da biliyorum ama sonu hüsran oldu :)
sonuna nolduki :26:
evet bebegıım olsun ıstıyorum cunku 2 bucuk yıldır yolunu gozluyrum.kendı aılemın bana yaptıgı haksızlıkarı unutmak kendı evladıma ıyı bır anne olmak ıcın.ılgınc bumu .yurtdısına dusunuyoruz yazdan sonra cunku eşiminıın arkadası cagrmış.kımse benı burada hıc tanımadıgım karakter ıcın sorgulayamaz helede bu durumda ıken
evet bebegıım olsun ıstıyorum cunku 2 bucuk yıldır yolunu gozluyrum.kendı aılemın bana yaptıgı haksızlıkarı unutmak kendı evladıma ıyı bır anne olmak ıcın.ılgınc bumu .yurtdısına dusunuyoruz yazdan sonra cunku eşiminıın arkadası cagrmış.kımse benı burada hıc tanımadıgım karakter ıcın sorgulayamaz helede bu durumda ıken
çok sahte konu olunca halıyle ınsan acaba dıyor neyse sen kendınden emınsen bırde bunu taıkıp üzülme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?