• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Evlenince nasıl olacak acaba.. Biri vardı birlikte televizyon izletmiyodu adama.. Allah yardımcıları olsun adamların ne deyim. Eşim bana kıyafet gösterir ben eşime. Adamı kadınlarq baktın diye beynini yesem ha burda eşim boşanmak istiyo ama ben istemiyorum diye bol bol konular açardım herhalde :)
Benim akraba ve arkadaş çevremde var aşırı kıskanç insanlar, eşi tvde birini görür aa adam/kadın ne iyi oyuncu, seviyorum onun filmlerini dese olay çıkarıyorlar, uçan kuştan dahi kıskanıyorlar, bir tanesi vardı eşi sevdiği şarkıcıyı dinliyor diye tvyi camdan atmaya kalkmıştı :))
Banderas hayranıyımdır, filmleri olursa eşim haber verir, eşim de Nicole Kidman'ı çok sever, bizim gözümüzle bakınca ne var netten bir kızın kaş yapısını göstermişse diyebiliyoruz, bence sorun edilecek bir konu dahi değil.

Nişanlınıza yaptıracağınız kaşı göstermeniz bile saçma geldi bana :) normal değilsiniz, 30 yaşına gelmiş yaşınız takıldığınız konular 17-18 yaş konuları, ben kıskancım diye saçma sapan şeylere takılıp hayatı kendinize de nişanlınıza da dar etmenin ne anlamı var. Tedavi olun ciddi söylüyorum.

Benim akraba ve arkadaş çevremde var aşırı kıskanç insanlar, eşi tvde birini görür aa adam/kadın ne iyi oyuncu, seviyorum onun filmlerini dese olay çıkarıyorlar, uçan kuştan dahi kıskanıyorlar, bir tanesi vardı eşi sevdiği şarkıcıyı dinliyor diye tvyi camdan atmaya kalkmıştı :))
Banderas hayranıyımdır, filmleri olursa eşim haber verir, eşim de Nicole Kidman'ı çok sever, bizim gözümüzle bakınca ne var netten bir kızın kaş yapısını göstermişse diyebiliyoruz, bence sorun edilecek bir konu dahi değil.
Eşim vücut geliştiriyo tv de birini görünce ya da bi hollywood yıldızını aa bak bunun vücydu iyiymiş deyip üzerinde baklavalarından tut adonis kaslarına kadar yarım saat konuşuyoruz.. Abboow adam ya beni boşarsa abla :KK17: eşim arada tv zaplarken bazı reklamlar çıkıyor malum hatunlar fena.. Diyorum ya maşallah analar neler doğuruyo bi de bana bak ;) ciddi şeyler olmadıkça bunlar komik şeyler ya ne bileyim yaşı da var bayağı hanımefendinin ama nedense pek olgun değil

Ortada kıskanmayı gerektirecek bir şey olsa amenna ama yersiz kıskançlık insanı boğuyor, nişanlısı sakin mizaçlı biri sanırım, çocuk çekinerek göstermiş fotoğrafları, kadının da erkeğin de kıskananı çekilmiyor, ben yangın var diye bağırırdım sanırım.

Kesinlikle öyle . Özellikle bir ömür boyu birlikte olacağın bir insansa , ömür yer. Tıkanır , ilerlemez ki evlilik.

Kaş begendigine gore mi oluyor ya yakismazsa bunu dusun bide herkesin bi yuz sekli var kendine yakisan olmali bence

Bu üye fake mi acaba ya sürekli aynı tarz konular ve yazdığı yorumlar da kısa kısa dalga geçer gibi sanki 17 yaşında kız konuşuyor çok ilginç. Bi de çok ütopik konular hiçbir erkek dayanmaz ayrılır. Kaş için fikir soruyorsun adam fikir veriyo ve kavga çıkarıyosun bu normal mi sence?
Ya fikir verilir ama bu başka kızlara bakmış onlardan örnek veriyor

Ortada kıskanmayı gerektirecek bir şey olsa amenna ama yersiz kıskançlık insanı boğuyor, nişanlısı sakin mizaçlı biri sanırım, çocuk çekinerek göstermiş fotoğrafları, kadının da erkeğin de kıskananı çekilmiyor, ben yangın var diye bağırırdım sanırım.
Mune abla yorumları okumuş üstüne bir de o posttaki fotoğraflara sırası ile bakmış ne diyerek baktı Allah bilir

usuyenprenses, yanlış anlamayın kusura bakmayın ama bu kadar kıskanan biriyle evli olmak istemezdim, hem ben de bakardım diyorsunuz hem nişanlınız kaşlarınız için fikir vermek maksatlı size birilerini gösterince kızıyorsunuz, nette gördüğüm bir saç kesimini, bir kıyafeti beğenirsem eşime gösteriyorum bak bu sana da çok yakışır diye, birbirimizin sevdiği aktör ve aktiristlerin filmleri olunca haber veririz bak sevdiğin oyuncunun filmi var seyret diye, demek ki siz böyle bir durumda 1 ay sinir krizi geçirirsiniz.
Mune abla ünlü olsa neyse ben de Burak özçivit ve kıvanç tatlıtuğ hastasıyım ona da sorduğumda beğendiğin kadın aktör var mı bensu soral diyor ona bir şey demiyorum bunlar normal insan Kazakistan'a yaşasalarda neden bakıyor

Evlenince mutlu olacağına inanıyormusun aslında güzel kadınsın neden özgüvenin yokmuş gibi davranıyorsun telefonu açsın diye söylenmiş ya bence o kadar masraf yaptım şimdi beni terkeder diye korkuyor evlenme pişman olacaksın küçük meseleden tartışma çıkarıyorsan sağlığın evliliğe uygun değil bence
Evet biliyorum çirkin birisi değilim hatta bana sürekli çok güzelsin der güzelim der dünya güzelim der ama ben neden bu kadar takıntılıyım anlamıyorum ama bu da kızılacak bir şey

Ben de takip ederim birkaçı gerçekten çok güzeldi. Bu arada konu sahibi o gönderideki tüm kızları eşime tek tek gösterdim ve yorum istedim, beğendiklerimizi filan konuştuk. Bence abartmışsın.
Ya keşke sizin gibi özgüvenli olabilseydim

Evet biliyorum çirkin birisi değilim hatta bana sürekli çok güzelsin der güzelim der dünya güzelim der ama ben neden bu kadar takıntılıyım anlamıyorum ama bu da kızılacak bir şey
Sen şu prenses modundan bi çık önce.. Böyle böyle o adam senin onu suçladığın ne varsa yapacak ve hiç de vicdan azabı çekmeyecek. Kendine gel bi kendine saygın olsun. Ya ben de senle yaşıtım apma yavrum etme yavrum diye anlatmak geliyo içimden. Ama yapma ya yazık o seni çok seven adama. Sen birine hastqyım diyebiliyorsun o kıza hastayım dese ordan da problem çıkartırsın. Yazık valla yazık

Canım burda seni haklı bulan oldumu evet normal ben olsam kıskanırım diyen oldumu da hala kızılacak birşeydi dıyorsun hep nişanlında suç baktığı için değil seni haklı çıkartıp beynine vesvese verdiği için kıskançlığın ilerisi vesvese şüphedir nişanlın senin her kıskançlığını alttan almış özür dilemiş bu yüzden suçlu ki özür diliyor acaba bakarken ne düşündü diye düşünüyorsun lutfen engel ol kendine

Back
X