• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kendi kendimi yiyorum

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
İyi geceler hanımlar. Benim için iyi geçmiyor ölüyorum sinirimden. Eşimin ailesi çok tuhaf insanlar her biri ayrı terane. Eşim de mesafeli ol, her aradıklarını açma, babam mesaj atarsa hiç cevap verme, ben yokken çağırma diyor. Şu an haftada bir gün eve geliyor özel bir nedenden dolayı, 6 aydır yalnızız çocuklarla o şekilde. Kayınpederim normalde iyi bi insan ama bazı huyları acayip sinirimi bozuyor. Beni gereksiz saçma sapan derecede çok seviyor, herkes biliyor. Eşim dedi hep kız çocuğu hasreti var, hatta küçükken babam hep derdi yetimhaneden kız çocuğu evlat edincem diye, çok istermiş kızı olsun, seni o kızı yerine koydu der. Benim için çok bunaltıcı oluyor. Sürekli mesaj atıyor çoğu zaman cevap vermiyorum. Bi süredir kayınvalideme başka iğrenç bi sebepten kızıp gitmemiştim. İki seferdir filan yine gitmeye başladım özellikle de çocukları görsünler, evlerinde bi işlerini yapsam bi fayda bi faydadır, yaşlı insanlar diye.mesafeli, saygılı şekilde telefondan olsun yüz yüze olsun en aza indirmeye çalıştım iletişimi. Bugün oraya gidecektim, dün kayınbabama söyledim. Kayınvalidemler evde değildi, ertesi gün gelirim sorun değil dedim zaten de arkadaşm geldi sonradan, daha iyi oldu güzel geçti benim için. Kayınvalidem aradı bize darılmışsın diye gönlümü yapmaya çalışıyor. Niye darıliyim ne var gidebilirsin yani dedim. Kayınpederim demiş gelecekti siz yoksunuz size darıldı. Ben de bağırdım artık hangi lafımdan onu çıkarmış bugün olmazsa başka zaman gelirim niye darıliyim, söylemediğim şeyi söylemişim gibi anlatıyor. Daha önce de yaptı aynı şeyleri yalan atıyorsun diyemedim koskoca adam diye. Onlarla aramı kötü yapmaya çalışıyor. Ta önceden diyormuş kızımı benden başkası sevemez, ne saçma ya. Sinirlerim yerinden oynadı iyice, iletişimi hepten kessem acıyorum da onlara, en aza indirsem gene de söylemediğimi uydurup söylemiş gibi anlatıyor, yarın da beni bekliyorlar, o kadar kızgınım ki nasıl tavır takıncam bilmiyorum, kayınvalidem dedi sakın ona bişey deme gelmeni çok istediği için öyle söylemiştir bırak dedi korktu ona da kızar diye. Bi an önce hava ısınsın annemin yanına gidiyim diye bekliyorum böyle insanlarla nasıl iletişim kurulur bilmiyorum engeli basmak istiyorum artık ta, yarın da demeyi düşünüyorum bi daha mesaj atmıcam, böyle 1 2 haftada bir geldikçe görüşürüz mesaj işini hepten bi keselim artık😡

Siz boyle bi konu daha once de acmistiniz galiba
Evet, ara sıra eşimin ailesiyle ilgili çıkmaza girip burdan fikir almak için yazıyorum. Aslında hiç konuşmasak kökten çözüm de, bu kez de vicdanım rahatsız ediyor beni, aslında hiç görüşmek içimden gelmiyor zerre kadar göresim yok şu an ama bi an geliyor vicdanım sızlıyor arkadaşıma giderim, misafirim gelir ama onları hiç evime çağırmam kolay kolay gitmem,kimseleri yok kapılarını açan, bi tek kız kardeşi var o da apayrı illet,hadi 2 3 saat gidiyim çocukları da görsünler diyorum ama hep bi sinirimi bozan hareketler ne yapacağımı şaşırdım iyice.

Esini dinle kp gorusme .. kv ile iğrenç ne yaşadın merak etim
Çocuğuma kızıp küfür etmişti, ona kızdım beni arama filan dedim, aramadı günlerce, sonra aradı konuştum evlerine gittim ama yanında durmadım çocukları özlüyorum diyor eşime, eşim de hiç görüşmemek olmaz mesafeli ol diyor

Herkes ister eş ailesiyle aynı dilden konuşayım ama olmayınca yapacak bir şey yok. Eşinle geçiniyorsan onları da idare et. He de geç. Sabırlı toleranslı olduğun günlerde git. Canın sıkkınsa, yorgunsan, tolere edemeyeceksen onları o ara görüşme. Abartıyorlar demek ki bazı şeyleri… benim kvde de var. Bir de ısrar eder yanlış bildiği şeyde. Onlar da öyle işte… yaşlılar boşver😂

Ben anlattiklarinda bu kadar sinirlenecek bisey goremedim kusura bakma
Bunun o kadar çok öncesi var ki, o kadar birikti ki artık. Sinirimden duvarlara bişeyler fırlatasım var. Eski konularıma göz gezdirin derim müsaitseniz. Bana gece gündüz sevgili gibi mesaj atıyor, gece yatmadan, aynı gecenin sabah 7 sinde, gün içinde, tekrar gece böyle sanki onla evlenmişim gibi. Bi gün karşımda kayınvalidemin annesine diyor kızım sizin yüzünüzden ağlıyor halbu ki kesinlikle ağlama bişey yok, kızımı da ağlattınız ya, işte kızım size böyle böyle söyledi diye hiç söylemediğim lafları söylemişim gibi anlattı ağzım açık kaldı, napmaya çalışıyor bilmiyorum da ben çok sıkıntı yaşadım içlerine geldiğimden beri artık sinirlerim dehşet bozuldu

Kırmaya kıyamıyordunuz en son kayınpederinizi, dünya iyisiydi. Şimdi gelmemenizden dolayı kendince yaptıgı bir çıkarım neden yalan atmak oldu? Üstelik de hep yapar oldu.
Bir de kv kızmanızdan korkmuş falan. Çocuk mu bu insanlar, korkuyor sizden?
Şımardınız herhalde.

Vicdan yapmaya ve hala acımaya devam ettikçe, kusura bakmayın, bunları hep yaşayacaksınız. O kadar şey yaşadınız hala yasli insanlar bilmem ne diyorsunuz. Verilen tavsiyeleri uygulamiyorsunuz ki.

Kp ye gelince, insan kizini bile bunaltmaz bu kadar 'sevgiden', kaldı ki siz gelinisiniz. Ben bunun başka bir şey olduğunu düşünmeye başladım. Düşündüğüm şey değilse bile yine anormal. Gitmeyin gelmeyin evde yokum deyin diyeceğim ama kp cok iyi bir insan diyeceksiniz.

Kırmaya kıyamıyordunuz en son kayınpederinizi, dünya iyisiydi. Şimdi gelmemenizden dolayı kendince yaptıgı bir çıkarım neden yalan atmak oldu? Üstelik de hep yapar oldu.
Bir de kv kızmanızdan korkmuş falan. Çocuk mu bu insanlar, korkuyor sizden?
Şımardınız herhalde.
Ne şımarması artık kaldıramıyorum sinirden kendi kendimi yiyorum. Evet eşim bile bugün diyor çok iyidir normalde ama ben bile anlamadım bu yaşa kadar, ciddiye alma diyor. Siz de anlamadınız tabi bu kadar yazdığımdan anlaşılacak bir şey de değil de şımarıklık değil benim yerime başkası olsa kapısını asla açmazdı artık bezdim

Kayinpederin psikolojik bir rahatsizligi mi var? Boyl zirt pirt mesaj atmasi cok enteresan. Ne yaziyor mesajlarda?
Canım.gızım.nasılsın.iyimisin.benim.guzel.gızım hep bu şekilde valla ekran resmi bile atarım size her gün aynı kendi oğlu bile çözemedi, günlük hayatta yanında oturunca filan kimseye zararı yok ama arada bi niye böyle uyduruyor aramızı kötü yapmaya çalışıyor onu çözemedim, kayınvalidem biz seni arayınca bile kıskanıyordu demişti valla yaşamayan bilmez böyle acayip insanlarla nasıl iletişim kuracağım şaşırıyorum ben de mükemmel, hatasız biri değilim çok yanlışlarım olmuştur o yüzden kimseyi hor görmiyim diyorum, tamamen silmek olmaz diyorum da her zaman bi acayiplik olup sinirim bozuluyor

Ne şımarması artık kaldıramıyorum sinirden kendi kendimi yiyorum. Evet eşim bile bugün diyor çok iyidir normalde ama ben bile anlamadım bu yaşa kadar, ciddiye alma diyor. Siz de anlamadınız tabi bu kadar yazdığımdan anlaşılacak bir şey de değil de şımarıklık değil benim yerime başkası olsa kapısını asla açmazdı artık bezdim
İşte en son sinirden çıldırmıyordunuz, gayet anlayışlı yaklaşıyordunuz, yaşlı insanlardı napsınlardı sizden başka kimseleri yoktu. Kırmaya kıyamıyordunuz. Şimdi ne oldu da canavar oldu kp?

Canım.gızım.nasılsın.iyimisin.benim.guzel.gızım hep bu şekilde valla ekran resmi bile atarım size her gün aynı kendi oğlu bile çözemedi, günlük hayatta yanında oturunca filan kimseye zararı yok ama arada bi niye böyle uyduruyor aramızı kötü yapmaya çalışıyor onu çözemedim, kayınvalidem biz seni arayınca bile kıskanıyordu demişti valla yaşamayan bilmez böyle acayip insanlarla nasıl iletişim kuracağım şaşırıyorum ben de mükemmel, hatasız biri değilim çok yanlışlarım olmuştur o yüzden kimseyi hor görmiyim diyorum, tamamen silmek olmaz diyorum da her zaman bi acayiplik olup sinirim bozuluyor
Yani bu kadar kiz evlat hasreti de ilk kez goruyorum. Bir evlat kaybi yasamislar mi gecmiste?

İşte en son sinirden çıldırmıyordunuz, gayet anlayışlı yaklaşıyordunuz, yaşlı insanlardı napsınlardı sizden başka kimseleri yoktu. Kırmaya kıyamıyordunuz. Şimdi ne oldu da canavar oldu kp?
Ya anlayıp bilmeden niye beni iyice sinirlendirecek şeyler yazıyorsunuz? O zaman sabırlıydım şimdi sabrım tükendi size ne

Back
X