- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Evet, ara sıra eşimin ailesiyle ilgili çıkmaza girip burdan fikir almak için yazıyorum. Aslında hiç konuşmasak kökten çözüm de, bu kez de vicdanım rahatsız ediyor beni, aslında hiç görüşmek içimden gelmiyor zerre kadar göresim yok şu an ama bi an geliyor vicdanım sızlıyor arkadaşıma giderim, misafirim gelir ama onları hiç evime çağırmam kolay kolay gitmem,kimseleri yok kapılarını açan, bi tek kız kardeşi var o da apayrı illet,hadi 2 3 saat gidiyim çocukları da görsünler diyorum ama hep bi sinirimi bozan hareketler ne yapacağımı şaşırdım iyice.Siz boyle bi konu daha once de acmistiniz galiba
Çocuğuma kızıp küfür etmişti, ona kızdım beni arama filan dedim, aramadı günlerce, sonra aradı konuştum evlerine gittim ama yanında durmadım çocukları özlüyorum diyor eşime, eşim de hiç görüşmemek olmaz mesafeli ol diyorEsini dinle kp gorusme .. kv ile iğrenç ne yaşadın merak etim
Eski konularıma bi göz atın hak verirsiniz fazlasıyla hem de, sadece bu anlattığım değil yani bu hale getiren, çok öncesi de var....Bu ne şiddet bu ne celal
Bunun o kadar çok öncesi var ki, o kadar birikti ki artık. Sinirimden duvarlara bişeyler fırlatasım var. Eski konularıma göz gezdirin derim müsaitseniz. Bana gece gündüz sevgili gibi mesaj atıyor, gece yatmadan, aynı gecenin sabah 7 sinde, gün içinde, tekrar gece böyle sanki onla evlenmişim gibi. Bi gün karşımda kayınvalidemin annesine diyor kızım sizin yüzünüzden ağlıyor halbu ki kesinlikle ağlama bişey yok, kızımı da ağlattınız ya, işte kızım size böyle böyle söyledi diye hiç söylemediğim lafları söylemişim gibi anlattı ağzım açık kaldı, napmaya çalışıyor bilmiyorum da ben çok sıkıntı yaşadım içlerine geldiğimden beri artık sinirlerim dehşet bozulduBen anlattiklarinda bu kadar sinirlenecek bisey goremedim kusura bakma
Ne şımarması artık kaldıramıyorum sinirden kendi kendimi yiyorum. Evet eşim bile bugün diyor çok iyidir normalde ama ben bile anlamadım bu yaşa kadar, ciddiye alma diyor. Siz de anlamadınız tabi bu kadar yazdığımdan anlaşılacak bir şey de değil de şımarıklık değil benim yerime başkası olsa kapısını asla açmazdı artık bezdimKırmaya kıyamıyordunuz en son kayınpederinizi, dünya iyisiydi. Şimdi gelmemenizden dolayı kendince yaptıgı bir çıkarım neden yalan atmak oldu? Üstelik de hep yapar oldu.
Bir de kv kızmanızdan korkmuş falan. Çocuk mu bu insanlar, korkuyor sizden?
Şımardınız herhalde.
Canım.gızım.nasılsın.iyimisin.benim.guzel.gızım hep bu şekilde valla ekran resmi bile atarım size her gün aynı kendi oğlu bile çözemedi, günlük hayatta yanında oturunca filan kimseye zararı yok ama arada bi niye böyle uyduruyor aramızı kötü yapmaya çalışıyor onu çözemedim, kayınvalidem biz seni arayınca bile kıskanıyordu demişti valla yaşamayan bilmez böyle acayip insanlarla nasıl iletişim kuracağım şaşırıyorum ben de mükemmel, hatasız biri değilim çok yanlışlarım olmuştur o yüzden kimseyi hor görmiyim diyorum, tamamen silmek olmaz diyorum da her zaman bi acayiplik olup sinirim bozuluyorKayinpederin psikolojik bir rahatsizligi mi var? Boyl zirt pirt mesaj atmasi cok enteresan. Ne yaziyor mesajlarda?
İşte en son sinirden çıldırmıyordunuz, gayet anlayışlı yaklaşıyordunuz, yaşlı insanlardı napsınlardı sizden başka kimseleri yoktu. Kırmaya kıyamıyordunuz. Şimdi ne oldu da canavar oldu kp?Ne şımarması artık kaldıramıyorum sinirden kendi kendimi yiyorum. Evet eşim bile bugün diyor çok iyidir normalde ama ben bile anlamadım bu yaşa kadar, ciddiye alma diyor. Siz de anlamadınız tabi bu kadar yazdığımdan anlaşılacak bir şey de değil de şımarıklık değil benim yerime başkası olsa kapısını asla açmazdı artık bezdim
Yani bu kadar kiz evlat hasreti de ilk kez goruyorum. Bir evlat kaybi yasamislar mi gecmiste?Canım.gızım.nasılsın.iyimisin.benim.guzel.gızım hep bu şekilde valla ekran resmi bile atarım size her gün aynı kendi oğlu bile çözemedi, günlük hayatta yanında oturunca filan kimseye zararı yok ama arada bi niye böyle uyduruyor aramızı kötü yapmaya çalışıyor onu çözemedim, kayınvalidem biz seni arayınca bile kıskanıyordu demişti valla yaşamayan bilmez böyle acayip insanlarla nasıl iletişim kuracağım şaşırıyorum ben de mükemmel, hatasız biri değilim çok yanlışlarım olmuştur o yüzden kimseyi hor görmiyim diyorum, tamamen silmek olmaz diyorum da her zaman bi acayiplik olup sinirim bozuluyor
Ya anlayıp bilmeden niye beni iyice sinirlendirecek şeyler yazıyorsunuz? O zaman sabırlıydım şimdi sabrım tükendi size neİşte en son sinirden çıldırmıyordunuz, gayet anlayışlı yaklaşıyordunuz, yaşlı insanlardı napsınlardı sizden başka kimseleri yoktu. Kırmaya kıyamıyordunuz. Şimdi ne oldu da canavar oldu kp?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?