Sinirden kendi kendimi yiyorum

Yapmak istediğim şey ömrüm boyunca görmemek. Ama hem vicdanım elvermiyor hem de eşimi bezdiriyorlar sürekli çocukları, beni soruyorlar, neden böyle oldu, ne zaman gelecek filan bir de biz çocuklarımla yalnızız, küçükler, ufağı emiyor, ben tek başıma markete bile gidip gelene kadar ağlamaktan kendini öldürüyor, büyüğü belki götürebilir ondan da emin değilim durur mu mu küçüğü hiç durmaz bensiz. Bilmiyorum gerçekten ne yapacağımı. Tiksindim bütün olanlardan sinirlerim yıprandı.

Meraktan catladim. Yarin okucam suan uyumam lazim
En iyisi ben de uyumaya çalışiyim. Beynim artık laçka oldu. Kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum. Benim yaşadığım hayatı yaşamayan, büyüklerinden saçma sapan hareketler görmemiş birinin beni anlaması çok zor. Pişman oldum yazdığıma iyice sinirlerim gerildi. Herkese iyi geceler

Şuan bende kayınpeder sinirimi bozduğu için uyuyamıyorum sizin konunuz denk geldi yalnız bizimki de tam tersi hep ilgi alaka üstüne titrensin bekler ama kendi asla böyle davranmaz. Konunuzu okuyunca dedim iki uçta insanı ne kadar yıpratıyor en iyisi eşinizi dinleyin. Çünkü içinize çok biriktirmissiniz bi anda patlarsiniz herkes için kötü olur

Eşini bunaltiyorlarsa binaltsinlar.
O da sana yansıtmasın ailesiyle arasında geçen konuşmaları.
Eski konularınızı az çok hatırlamıyorum. Vicdan yapacağın hiçbirsey yok.
Senin ruh sağlığını herşeyden önemli, iki tane küçük çocuğun var.

Sapikca bir davranisini gormediyseniz, hissetmediyseniz eve gelip rahatsizlik vermiyorsa, sizi kız cocugu yerine koymussa hoşgörün.Yazsin dursun siz de vaktim olmuyor cvp veremiyorum der gecersiniz.Zararsız insanlarsa zararsız kabul edin beyninizi yormayın onlarla taktikca takarsiniz cunku.

Anlamadigim şu oldu eşiniz neden haftada bı geliyor aynı evde yaşamıyor musunz

Al birini vur ötekine benimki de öyle

Ben sizi de normal görmedim. Hatta konuda suçlayarak konuştuğunuz abarta abarta anlattığınız olay incir çekirdeğini doldurmaz. Kendi kendinize kinlenecek, dikanlerinizi batiracak birilerini aramış ve de bulmuş gibisiniz.

Bulmuşsun masum insanları bağırıp çağırıyorsun. Nedir yani bu bağırma çağırma ? Eşin gitme demiş hala gitme derdindesin. Yok vicdanmışta bilmem ne. Madem bu kadar vicdanlısın nasıl bağırabiliyorsun ?
Resmen sadece sıkıntıdan ne yapsam diye düşünüyorsun. Böyle birinin de neyini seviyorlar valla anlamadım.
Hep diyorum abi böyle gelinlere benim gibi görümce şart Nasip et ALLAHIM

Kayınpederinizin bu kadar çok mesaj atması, sizinle ilgilenmesi normal değil. İyi insandır da yaşlı beyinlerde bazen anormal yönelimler olabilir. Mesajlaşmalara cevap vermeyin, gerekirse kayınpederinizi engelleyin. Anlattıklarınızın gerisi dert edecek şeyler değil.

Siz çok sinirlisiniz.Adama bagirirsaniz alınıp aglayabilir tabii.

Diger konularınızı bilmiyorum diye bastan belirteyim.
Kp ile devamli mesajlaşmak bana da tuhaf gelirdi. Gerek de yok. Ben whatsappta kp koydugum her duruma yorum yapmaya başladığı icin durumlari gormesini engelledim.
Ama onun dışında darılma mevzusunds belki gerçekten darıldığınızı düşündüğü için söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…