Sinirden kendi kendimi yiyorum

Ya anlayıp bilmeden niye beni iyice sinirlendirecek şeyler yazıyorsunuz? O zaman sabırlıydım şimdi sabrım tükendi size ne
Senin zamanında yazdıklarını yazıyorum uydurmuyorum ki, anlamaya çalışıyorum işte
Bize neyse açma konu

Yorum istemiyorsanız duvara anlatın.
Uslu uslu dinler, cevapda vermez
Mis gibi
Yorum istemesem buraya derdimi yazmam. Burda bi güruh var, insanlar içinden çıkarmayıp, bunalıp dertlerini yazınca onları eleştiren, çözüm odaklı değil de laf sokup iyice konu sahibini çileden çıkaran, onların yorumlarını istemiyorum. Bu sitede bunları da beğenen baya kişiler de var ki onları da anlamak mümkün değil

Şunda bagiracak ne var? Hani aranizda daha kotu seyler yaşandi da herşeye bagirmaya mi başladiniz bilmiyorum da şu tek başina çok abartili bir tepki bu kadar bagirip tavir alacak bir şey yok.
Gerçekten çok şeyler yaşadım ve içime attım, insanların iyi tarafını görmeye, kırmadan idare etmeye çalıştım. Derdimi de söyledim, eşim de söyledi ama o kadar çok sinirimi bozan şey oldu ki bugün artık sabrım tükendi. Yani birden bire bu hale gelmedim.

Zamanla sizde garipleşmişsiz. Çözüm istiyorsanız bir evlat gibi davranıp kayınbabanızı iyi bir Doktora götürün. Bir sıkıntı varsa öğrenir ona göre onlara destek olursunuz.

Burdan böyle sinirlenerek çözüm bulamazsınız.

Birinin whatsapp durumunda görmüştüm,insanı öldürmeyen şey tuhaflaştırır diyordu. Ben de öyle oldum heralde bunca saçmalığa katlana katlana. Ben doktora götüremem 2 çocuğum var onlarla onun peşinden dolaşamam ama konu açılırsa söylerim onu da, kendisi gidebilir. Bi yaştan sonra insanı değiştirmek o kadar zor ki doktorun fayda edeceğini sanmıyorum.

Cok mesafelenip,vicdanini da susturacaksin?.Bu kadar dengesiz harekete sinir mi dayanir? Benim kp beni aglatti birgün babam öleli 33 gün olmuştu.Zannedersin komsum falan ölmüs tatile git diyor bana.Devamli akıl veriyor.Konustukca bana aglama krizi geldi ve bulundugu ortami terk ettim.Öylece kaldilar arkamda 8 ay oldu .Hic konusmadim ve görüşmedim.Siz de sonunda benim gibi bi krize girmeyin.Bende yillarin birikimi ve ölüm acısı biraraya geldi.Bende kv. Ve kayinpederden nefret ediyorum.Bunu yaşayanlar anlar ancak.

Cansınız ya çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız. Anlaşılmak iyi geldi. Evet dediğiniz gibi yapmam lazım bugün bu son duyduğumla ben de bundan emin oldum artık. İlk evlendiğimden beri başka sıkıntılar oldu ve hep bana alıngan dediler yapıp yapıp üstünü örtmenin ne kolay yolu di mi, biz bişey demiyoruz o alıngan. Artık onun için de çileden çıktım, darıldı deyince Heh işte yine alıngan diyecek bi sebep uydurdu dedim. Bu insanlar artık benim beynimi iyice mahvediyor, iyi düşünmeye, idare etmeye çok çalıştım, isteyen eski yazdıklarıma bakabilir anlamak isterse, artık tükendim.

Ben de size yazinca biraz rahatladim.Evet biz ona bişey demedik ki tribine giriyorlar.Bana da neler yaptilar ve hep haklılar sorarsan.Bence k.pederi engellemelisin.Sorarsa da telefonum bozulmus dersin.Böyle boyle soguyup gidermesaj aşkı belki.Kapat sen kapiları da onlar oturup düşünsün

Şimdi ben anlamadım.Kayinpederiniz sizi gercekten kızı gibi görüp seviyorsa ne güzel bunun altında birsey yoksa tabi.Kayinvalidenizle ilgili actiginiz diger konuyu hatirliyorum evet igrenc bir laf ama haddini bildirmissiniz cahil insan işte.Bu insanlar gercekten iyi niyetlilerse kalp kirmayin diyecegim.Ama sizinde rahatsiz oldugunuz hatta esinizin de icten ice rahatsiz oldugunu hissettim yazdiklarinizdan.Belki yaniliyorum

Benim anladigim adam sizi kizi gibi seviyor.ama siz oyle bi yazmissiniz ki sanki sapikca hisler besliyor. Zirt pirt mesaj atip asiri ilgi gostermesi size ne dusunduruyor? Kafam karisti. Ya cok net yazmamissiniz aslinda eski konunuzu okurdum vaktim olsa.

Bi ara internetim yoktu sürekli sms atıyordu. Telefonum kırıldı, bilerek yaptırmayı geciktirdim hem bu bahaneyle biraz kafam rahatlar dedim. 2 ay kadar kullanmadım. Onların yüzünden temelli kullanmamayı bile kaç kez düşündüm. Aramayın diye eşim de çok söyledi. Ne dersek tamam deyip bi süre sonra aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar. Ben çocukluğumda da darmadağın edildim babam tarafından, hem de aşırı şekilde, şimdi de ikisi birden sinirlerimi yıpratıyor. Hiç şansım yok büyüklerden yana. Bize büyüklük yapacaklarına onlar sinirlerimizi bozuyor biz kendimizi toparlamaya uğraşıyoruz ondan sonra. İpleri koparmaya da vicdanım elvermedi ama o dereceye geldim artık tiksindim. Ben delircem en sonunda.

Eski mesajlarımı okuyun deyip durmuşsunuz aöa kayınpeder ile ilgili şu an yazdıklarınız ile ilgili bir şey bulamıyoruz tam tersi var denebilir hatta.
Okuyun ve hayal gücünüzü genişletin kullanın mı demek istiyorsunuz?

Siz bu kayinvalideden sürekli şikayet etmiyor musunuz? Sürekli gelip kalıyor, herşey karışıyor beni hayattan bezdirdi diyordunuz. Çocuğunuza da küfür etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Kayınpederden de rahatsızsınız. Ne diye eşiniz yokken gidiyorsunuz bu kadar rahatsız olduğunuz insanları yanına? Eşiniz gelince götürsün çocukları dedesiyle babaannesine. Çocuk kendisine küfür eden babaanneni sık görmese ne olur zaten?

Siz kendi sınırlarınız bir belirleyin ilk önce. Ne yapmak istediğiniz belli değil.

Şöyle söyliyim, kızı gibi sevdiğini düşünüyorum ama hiç bir şekilde ölçülü davranmıyor, hani bi büyük dediğin zaman ağırlığı olur ya, o öyle değil işte. Yeri geliyor ben kızınca hüngür hüngür ağlıyor koskoca adam. Beyninde bi bozukluk var kesinlikle ama o kadarını ne eşim ne ben çözemeyiz. Tam doktorluk ta işte kabul edip gider mi, doktorun dediklerini de yapmaz ki bi tamam diyor sonra gene aynı devam ediyor, yaşlılıkta çoğunlukla böyle sanırım. Zırt pırt mesaj atması aklı sürekli bizim evde, bende çocuklarda,her şeyimizi bilmek istiyor. bir de evden pek çıkmaz ve 1 akrabaları hariç hiç gelen yok o yüzden canı sıkılıyor gibime geliyor ondan da yazıyor olabilir.

Yoo yanlış anlamışsınız, okumadınız demek ki veya da zor gerçekten uğraşıp okumak, boşverin okumayın siz ama öyle de bişey aklıma gelmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…