Basabasi kalmadigi icin buraya yaziyorum zaten .. hicbiseye tolore edemeyen biri degilim zamaninda kv ile yasadim evimde bana ait tek bir esya yoktu zor gunler gunler gecirdim ama herseyede fedakarlik diye diye kendimi batiramam ben siz yapin mutlu olun bende biyerden sonra işlemiyor aman yuvam dagilmasin diye canima yetti mi bitecekse biter surunecek miyim illa ?Hanımefendinin evliliği de hiç gözünde yok ki zaten asıl sorun orada kendisi o kadar bencil ki giderse gider, biterse biter evlilik esaret zaten oh rahat ederim özgür çekemem ben böyle şeyleri diyen birisi siz düşünün artık gerisini hiç evlilikte fedakarlık aileyle birarada olma eşini memnun etme gibi şeylerle alakası yok doğumgünü sürprizi diye birşey var tutturmuş haber vermediler diye her zaman haber vermeden geliyorlar sanki ama eşide bir susar iki susar madem bu kadar özgürlüğüne düşkündü neden evlend o zaman birde hanım içini boşaltmak için yazmış buraya yorumlar umrunda değilmiş olaya bak yaa kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde. Herkesin de bir sabrı var başbaşa doğumgünü geçirecekmişmiş iki saattir burada yazıyor başbaşası mı kaldı.
Oyle bi cumlede bulunmadim aklimdan gectiTabiki herkes ister gelmeden önce yada bir plan yapmadan önce musaitmisiniz diye sorulmasını.. Ama sizde keşke büyüklük yapıp kabul edip eşinize de evi terk etme cümlelerinde bulunmayıp ; ben kabul ettim ama hiç hoş değil planınız varmı yokmu sormadılar birdakisine asla kabul etmem diyerek hem anlayışlı kadın olup hem de eşinizin doğum gününde tatsızlık olmazdı diye düşünüyorum
Güldüm istemsizce. Evli misiniz? Evliyseniz bu taktiğin işe yaramadığını bir kere verilen tavizin hep verilmesi gerekeceğini yaşayarak öğrenmiş olmanız gerekirdi:)Tabiki herkes ister gelmeden önce yada bir plan yapmadan önce musaitmisiniz diye sorulmasını.. Ama sizde keşke büyüklük yapıp kabul edip eşinize de evi terk etme cümlelerinde bulunmayıp ; ben kabul ettim ama hiç hoş değil planınız varmı yokmu sormadılar birdakisine asla kabul etmem diyerek hem anlayışlı kadın olup hem de eşinizin doğum gününde tatsızlık olmazdı diye düşünüyorum
Teşekkür ederim inşallah.Belkide evlilik sevgi insani degilimdir bilmiyorum karakterim boyle hayatim boyuncada boyle oldu beni taniyarak secti ne olup olmadigimi iyi bilir esim hatta sen sevme benim ki bize yeter derdi hep o nasil biseyse ben yinede seviyorum ama herseyede tamam diyerek ben mutlu olamiyorum sizin ki guzelmis mutlulugunuz daim olsun
Eşime senin uzulmene gerek yok :) sagolasin
Mademdi yaptiginizin bu kadar arkasindasiniz ohhhh iyi yaptim hakliyim havasindasinizda buradaki konu acma amaciniz ne pohpohlanmakmi istiyorsunuz aferimmm ohhh iyi yapmişsin
Ayrica ilk dogum günü beraber olucazz diye iki kardeşi birbirine düşürmüşsünüz gidinde beraber olun kaç saattir konu takibindesiniz
Bisey olmaz onaniye?bence çok ihtiyacı var
Geçen gün kayınvalidem bizde oturuyoruz eşine döndü buzlukta kurufasulyeniz var mı yoksa vereyim dediYine seni ariyormus kayinvaliden.
Benim kac sene oldu, beni cagiracagi zaman , bana gelecegi ve hatta evime misafir getirecegii zaman bile esimi arar hala.
kendi gelecegi ya da.misafir glecegi zaman disinda da guzelce reddettiririm esime.
artik alisti o da bana sormadan bile isi vardir vs deyip kapatiyor telefonu.
Bu insanların tabi ki varlığını kabul etmesi lazım ama yolun yol değil, şimdiye kadarki davranışların işe yaramamış, taktik değiştir. Sana yapılmış bir şey yok burada olayları da bu kadar kişisel algılama senin doğumgünündü de ağzına pasta sokmaya falan çalışmıyorlar şu anda.
Bir araya geldiğinizde laf arasında genel konuşulurken söylersin, başbaşa beraber geçirmek istiyoruz özel günleri zaten yeni evliyiz :) diye, onlar da ayy doru derler, "ne yeni evlisi be kardeşimi benden çalamazsın!!" tavrıyla mı karşılaştın o zaman sen de pençelerini hazırlarsın. Alttan alta yapmak zor olandır bu arada, herkes yapamaz. Eşinin bugün onları reddetmesi de kolay yol, kimsenin evine ben de biz geldiik diye dalmam. Ama herkesin benim gibi düşünmeyeceğini biliyorum ondan ne yaptım, evi uzak tuttum herkese her zaman bekliyoruz diye bol keseden sallıyorum :) Olur da gelmek isterlerse tabi ki başımın üstünde yerleri var ama kalkıp gelebiliyorlar mı, hayır. Yakın olsaydık ne yapardım? aynısını, iki defa tamam dersem 3. de mutlaka bahane bulurdum ki kafayı yemeyeyim. Bunu da sürekli yapardım ki insanlar bana dengesiz demesinler, ay yoğunsun yadesinler.
Hepi aynı model bunlarGeçen gün kayınvalidem bizde oturuyoruz eşine döndü buzlukta kurufasulyeniz var mı yoksa vereyim dediAdam ne bilsin. Sen anlatınca aklıma geldi.
Gorumceyle birebir iletisimim simdiye kadar hiç olamadi ki neara yalniz kalicamda konusucam gelmis oturmuslara ayy haber verseydiniz baride demek ne kadar ise yarar bilmiyorum hoş bu tavrimla engelledim bisekilde ama cok yeri yiktim iste baska yol bulmaliyim haklisin ama zamannda zaten kvnn evinde yasadim esyam yoktu vs issizlik vardi cok zor zamanlar gecirdim bi nefes almak istiyorum bi insanlar rahat biraksin diyirum
Bir abla kardeşinin doğum gününe özenip emrivaki yapma lüksüne bile sahip değil yazık ya
Eşin yerinde olsaydım çok frna kavga çıkarırdım.yine iyi ılımlı insanmış .
Basabasi kalmadigi icin buraya yaziyorum zaten .. hicbiseye tolore edemeyen biri degilim zamaninda kv ile yasadim evimde bana ait tek bir esya yoktu z or gunler gunler gecirdim ama herseyede fedakarlik diye diye kendimi batiramam ben siz yapin mutlu olun bende biyerden sonra işlemiyor aman yuvam dagilmasin diye canima yetti mi bitecekse biter surunecek miyim illa ?
Evet degil once karısına soracakbende size hak verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?