Sinirden kopma noktasi!!!

keskin sirke küpüne zararsın... çıkış noktanda haklısın ama keskinliğinle kendi kendini haksız duruma sokmuşsun ve yine kendi kendini gazlıyorsun . yapma, inan zarar gören sen olacaksın.
 
Tabiki herkes ister gelmeden önce yada bir plan yapmadan önce musaitmisiniz diye sorulmasını.. Ama sizde keşke büyüklük yapıp kabul edip eşinize de evi terk etme cümlelerinde bulunmayıp ; ben kabul ettim ama hiç hoş değil planınız varmı yokmu sormadılar birdakisine asla kabul etmem diyerek hem anlayışlı kadın olup hem de eşinizin doğum gününde tatsızlık olmazdı diye düşünüyorum
 
Basabasi kalmadigi icin buraya yaziyorum zaten .. hicbiseye tolore edemeyen biri degilim zamaninda kv ile yasadim evimde bana ait tek bir esya yoktu zor gunler gunler gecirdim ama herseyede fedakarlik diye diye kendimi batiramam ben siz yapin mutlu olun bende biyerden sonra işlemiyor aman yuvam dagilmasin diye canima yetti mi bitecekse biter surunecek miyim illa ?
 
' İtin hatrı olmaz sahibinin olur ' diye bir söz var . Boşuna dememişler . 5 aylık evlisiniz insan eşinin hatrına olsa bunca tantana cıkarcagına bi günlük keyfimiz kaçmasın der ılımlı olur . hemen esmiş gürlemişsiniz . kusura bakmayın ama Allah daha büyük dert vermesin böyle bu kadar küçük şeyleri böyle büyütürseniz umarım evliliğiniz daha büyük sorunlarla sınanmaz .
 
Oyle bi cumlede bulunmadim aklimdan gecti
 
Güldüm istemsizce. Evli misiniz? Evliyseniz bu taktiğin işe yaramadığını bir kere verilen tavizin hep verilmesi gerekeceğini yaşayarak öğrenmiş olmanız gerekirdi:)
Ya da sadece bende mi böyle bilmiyorum. Konu sahibi net sınırlarını belirlemiş ve ben çok imrendim, fazla tepki vermiş ama önemli değil. Herkes durması gereken yeri bilecektir.
 
Teşekkür ederim inşallah.
Ama benim kuzende eskiden sizin gibiydi. Çok çektirdi eşine de ailesine de. O da çok özgür çok bağımsızdı kendi öz teyzesini evden kovacak kadar asabiydi. Şimdi anne oldu, bana dedi kayınvalideme boş yere çektirdim, iyi dayanmış kocam da ona da çok şirretleştim, inşallah bir gün oğlumdan görmem eşi böyle olmaz diyor.
Yani belli bir noktadan sonra değişeceksin mutlaka. Şimdiki günlerini ilerde kötü hatırlamayın. İlişkinize de yazık değil mi. İlerde pişman olacağın şeyler yapma.
 

Pohpohlayiniz demiyorum icim doldu yazdim karsi fikirlerede cikismiyorum kendimce aciklama yapiyorum şu hariç "bize sorulmadi dedigim halde" sormustur sormustur deyip yorum yapan uyeler var sanki yanimdalar gibi o artik isin fantazisi kaliyor
 
Geçen gün kayınvalidem bizde oturuyoruz eşine döndü buzlukta kurufasulyeniz var mı yoksa vereyim dedi Adam ne bilsin. Sen anlatınca aklıma geldi.
 

Gorumceyle birebir iletisimim simdiye kadar hiç olamadi ki neara yalniz kalicamda konusucam gelmis oturmuslara ayy haber verseydiniz baride demek ne kadar ise yarar bilmiyorum hoş bu tavrimla engelledim bisekilde ama cok yeri yiktim iste baska yol bulmaliyim haklisin ama zamannda zaten kvnn evinde yasadim esyam yoktu vs issizlik vardi cok zor zamanlar gecirdim bi nefes almak istiyorum bi insanlar rahat biraksin diyirum
 
İki kardesten buyuk olan abla dusunceli olsa kardesinin evliligine saygısı olsa konu sahibini aileden biri gibi gorup beraber organize ederdi herseyi.
Resmen biz seni tanımayız demek istemiş, acık ve net. Ayrıca bunu kabul etseydin baska tavizleride vermek zorunda kalacaktın.
 

Bahsettiklerinden haberim olmasa neden yorum yazmaya kasayım allasen? Banane ki der bencil bencil başka konuya geçerim
 

He he tabii siz kaynananızla yaşadınz öyle mi daha 5 aylık evlisin alt tarafı ya bu kadarcık zamanda artık dolacak kadar ne fedakarlığı yaptın acaba benim yiğenim 5 ay önce evlendi nasıl geçti anlamadım ay 5 ayda ne çok şey yaşamışsınız tabi çok çektirdiler size yazık size acaba sizde kaynanaya görümceye laf söyletecek göz var mı. Eşiniz isteyerek reddetmişti hani, hani ablasının hata yaptğını o da biliyordu peki neden bozuldu o zaman kim olsa üzülür ablasının istenmemesine böylr daha mı iyi oldu başbaşa kutlucaz derken daha da kötü yaptınız ne d.günü bıraktınızne birşey pysa gelselerdi 1 saat durup giderlerdi sizi kimsenin yok saydığı yok ama demek ki huyunuzu biliyorlar sizi aramıyorlar adı üstünde sürpriz kapıya dayanmamışlar ki sormuşlar hatta istemediğiniz birileri varsa çağırmayız demişler. 5 ayda bu raddeye geldiniz yani karşılıkı fedakarlık yapmak bir akşam bir iki saat aileyle beraber d.günü kutlamak size göre evliliğin bitme nedeni olabiliyor ne kadar kolay diyorsunuz biterse biter diye kolay mı yuva kurmak eşiniz sizi savunuyor ama siz eşinizi umursamıyorsunuz bile yazık eşinize.
 
Siz burda dertleşmek yada fikir almak için konu açmamışsınız. Yaptığınıza herkes burda ; aferin çok iyi yapmışsın, bence çok haklısın,mutlaka doğru olanı yapmışsın demelerini duymak için açmışsın. Hiç görüşlere açık değilsiniz insanları tersleyip atacaksaydınız keşke buraya konu açmasaydınız. Çünkü burada herkes fikirlerini görüşlerini sizin için yazıyor yardımcı olmak için azarlanmak için değil
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…