Evet krizi "idare edememişsin" ama çok mu zor bunu düşünmek? kafasıyla gidersen zaten 20 sene sonra da yine çok mu zor bunu yapmak/söylemek insanlarından olursun. Olma bence, çok uyuz o insanlar. Anlatıyorsun sebeplerini anlamıyorlar. Kendilerine neden diğer insanların devamlı olumsuz fikirler beslediklerinden haberleri bile yok.
Anlamayanlarinda keyfi bilir zaten ben yanlis mi dogru mu demedim sinirim gecsin diye buraya akittim bosyere esimi dahha fazla kirmak istemedim .. yani aksi yorumlarla fikrim degismiyor
Benimki de esimi arar nerdee beni arasin, o gun dedim ya laf sokmaya aradiYine seni ariyormus kayinvaliden.
Benim kac sene oldu, beni cagiracagi zaman , bana gelecegi ve hatta evime misafir getirecegii zaman bile esimi arar hala.
kendi gelecegi ya da.misafir glecegi zaman disinda da guzelce reddettiririm esime.
artik alisti o da bana sormadan bile isi vardir vs deyip kapatiyor telefonu.
Çok fazla abartmışsınız
Alt tarafı bir doğum günü seviyorlarki yanında olmak istiyorlar onlarda ailesi sonuçta
Biraz empati yapmayı deneyin bence..
Ailesini evime kabul etmiyorum demedim beni insan yerine koyup musait misiniz planiniz var mi desin kafii ben kimsenin evine kafama gore gitmedim ayni sekilde onlarada habersiz plan yapip geliyoz diye emrivakii yapmadik ayni seyi bekliyorum her uyeye bunu tek tek yaziyorum copy paste yapicam az kaldi
Sizin sinirinizi boşaltacağınız yer değil burası hanımefendi burada konu açıyorsanı insanlarda düşüncelerini yazarlar. Herhalde zaten eşini aradığında evde misiniz diye sormuştur pasta yapılmış hazırlıklar yapılmış yazık günah değil mi 1 saat oturup gitseler ne olur evet çok bencilsiniz evet çok gaddarsınız. Sizin aileniz size sürpriz yapıp gelmek istese siz ailenize istemiyorum gelmeyin diyebilir misiniz hiç sanmıyorum. Eşinizi sizinle ailesi arasında bırakıyorsunuz tercih yapmak zorunda bırakıyorsunuz daha 5 aylık evliisniz gitmek isteyen gider silah dayamam umrumda değil diyecek kadar umursamaz bir insansınız eşinizi sevdiğinizi hiç sanmıyorum bu sözlerinizden sevseniz mutlu olması güzel bir doğumgünü geçirmesi için çabalardınız şimdi ne oldu iyi mi oldu ablası kardeşinin evinde istenmiyor siz kardeşinizin evinde istenmediğinizi düşünün en hissedersiniz sürpriz yapmak istemiş olamazlar mı yazık bir gün eşinle kavga ettiğinde onların yanında alacak soluğu onlarında artık hakkında eşine diyecek sözleri var haklı şekilde. Nedir bu yani evlendi artık ailesi sürpriz yapamaz istediğinde gelemez tavırları devam edin eşinizi soğutursunuz ancak.
Iyi ama bu da sıkıntı yaratir.. Onlar suan 'abim istiyordu aslında,karisi kizmasin diye kabul etmedi' diyorlardir.Ablasi esimi taniyor bu tavrinin altinda benim olacagimi bilecek kadar zekiler sıkıntı yok
ağzım açık okudum . hanımefendi siz ablasi doğumgünü kutlarken emrivaki yaptı diye onlarla olursa eşinizi evi terk etme ile mi tehdit ettiniz ? siz o nikahta nasil iyi günde kötü günde diye söz verdiniz allah aşkına böyle sebeplerden bitecek pamuk ipligine bağlı evliliginizde bir de üstüne Eşinizin dogum gununu de bozmussunuz . insan sinirlense bile yansitmaz ablası haklı demiyorum da evi terk etme tehditleriyle eşinize cok güzel bir doğumgünü yasatmissiniz . kusura bakmayin ama bu tam bir bencillik dünya sizin etrafinizda dönmüyo .
Iyi ama bu da sıkıntı yaratir.. Onlar suan 'abim istiyordu aslında,karisi kizmasin diye kabul etmedi' diyorlardir.
Yani burda esinizin esasen ne istediği önemli bence..
ağzım açık okudum . hanımefendi siz ablasi doğumgünü kutlarken emrivaki yaptı diye onlarla olursa eşinizi evi terk etme ile mi tehdit ettiniz ? siz o nikahta nasil iyi günde kötü günde diye söz verdiniz allah aşkına böyle sebeplerden bitecek pamuk ipligine bağlı evliliginizde bir de üstüne Eşinizin dogum gununu de bozmussunuz . insan sinirlense bile yansitmaz ablası haklı demiyorum da evi terk etme tehditleriyle eşinize cok güzel bir doğumgünü yasatmissiniz . kusura bakmayin ama bu tam bir bencillik dünya sizin etrafinizda dönmüyo .
Eşinize mesaj çekmiş sonuçta bu da bir şeydir yani
Eşinizde sizi kırmamak adına reddetmiş daha ne bekliyorsunuz ki eşiniz sizin tarafınızda..
Kararliyim ya bu insanlar bi sekilde varligimi kabul edecek bende insan gibi agirlayacagim yada hicbiri gelmeyecek .. ha bunu herzaman bu kadar olay yaratarak engellemem ama alttan alta yaparim ama yinede yaparim ... ne anlamak istersede anlasin biz onlara giderken haber vermelerini bekliyoruz gelmeden soyluyoruz ediyoruz kimsenin evine bizzz gellllldikkkkk diye dalmadik oyuzden bana yapilani kabul edemiyorum
Cidden anlayamıyorum evet bencilim ama derslerini almaları lazım diye sevdiğinizi söylediğiniz eşinizi cezalandırmanızı.
Gerçekten sevdiğinize emin misiniz? Sevgi bu kadar bencil olmuyor da... Benim sevdiğimin canı sıkılsa ben üzülüyorum. Ben de tek çocuğum kardeşlik hislerini anlayamıyorum ama çok konu da da empati yaptım.
Empati yapılmalı bu durumlarda eşinize özellikle.
En sevdiğimizi bile bile başkaları için cezalandırmak üzmek normal değil.
Siz kendinizden başka kimseyi sevmiyorsunuz bence eşiniz dahil.
Ben evli değilim ama üç yılda sırf sevdiğim için o üzülmesin diye çok konuda da alttan aldım. Üçüncü yılbaşında ailesi benden rica etti diye kıyamadım ondan ayrı kutladım. Hiç de pişman değilim. Gerçekten sevdiğim için de onun mutluluğuna mutlu oldum. Doğum günlerinde de herkes tarafından sevildiğini hissetsin diye ben bizzat sürpriz yapıp arkadaşlarını kardeşlerini çağırdım sürpriz yaptım.
Güzel kısmı şu. Sen sevdiğini sözle değil bu tip güzelliklerle verince karşılığını da sevdiğinden öyle görüyorsun. Yıpratmıyorsun.
Sevgi de güç savaşı olmaz. Benler bizden önde olmaz. Biz mutlu olalım vardır. Ve "biz" olarak mutlu olmak için tek siz değil o da mutlu olmalı. Bazen de sevdiğimiz için ufak tefek şeyleri yapmalıyız. Hele hele en sevdiklerimizi en özel günlerinde mutsuz ediyorsak bile bile bencillikten oturup düşünmek lazım gerçekten aşık mıyız seviyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?