Sinirden kopma noktasi!!!

Konu sahibi banlanmış hala konu ilerliyor :) konu sahibinin her konuda böyle fevri olduğunu bilmesek farklı yorumlar gelirdi belki ama her durumda böyle ani çıkışları olduğunu ve abartılı tepki verdiğini biliyoruz.
Bir kere en nefret ettiğim şey kocayı gitmekle tehdit etmek. Bulunmaz hint kumaşıyız ya adamlar ayaklarımıza kapanıp yalvaracak. Bir gün kapıyı gösterirse o koca çıkıp gidecek yürek var mı ona bakmak lazım.
Konuda konu sahibine hak verdim. Beni iten konuşmaları ve tepkileri.

Cok sacma ya konu nerelere gitmis 5 aylik evlilik insanlarin hemen hayatlarini degiatirmeyi beklemek cok yanlis ben olsam gorumcemi arar bugun biz kutlayalim yarinda sizinle kutlariz derdim ... kendimi tasa vurmak ne ya ben erkek olsam git vur derrdim senin yerinde olsam yonetilmek istemiyorsan aklimla hareket ederdim dilimle dgil

bune şiddet bune celal bi sakin ol arkadaşım. adamın doğum gününü berbat etmişsin bi sorsaydın belki oda içten içe gelmelerini istiyodu. belki belki diye huzursuzluk olmaz yani. planınız olsaydı abla biz şurdayız başka zaman derdi geçerdi ama iyiyim böyle dermi insan ablasına bence eşiniz sakin davranmış yani.
fevri hareketlerinize dikkat etmenizi öneririm.

Herkes sizin gibi ince düsünceli olmayabilir.

Benim takildigim nokta 5 aylik yeni evli oldugunu vurgulayan insanin 5 aylik yeni evliyken ve ilk dogum gunuyken hicbir ozen gosterip esinin dogum gununu kutlamamasi.

Tabii ki herkes dogum gununu kutlayacak diye bir sey yok ama bu yeni evli olma, ilk dogum gunu kutlama vs gibi kavramlara takili kaliniyorsa o zaman ozen gosterilmeliydi.
Celisiklik kotu sey.

Sonracigima gorumce kisisi manyak degilse, evde olup olmadigina kutlama yapip yapmadiklarina dair bir emare bulmadan milleti toplayip hazirliklar yapmaz ki.

Bence orasi muallak ya da anlatirken atlanmis ya da ben mi kacirdim bilmiyorum ama eksik bir seyler var.

Simdi benim anam babam gelecegi zaman da esimi arayip izin almasi planiniz var mi yok mu sorması gerekir mi?

Yapmayın Allah aşkına bu ozel bir gun ve abla abi anne baba en yakinlarimiz bizim. Planimiz varsa gayet plan yaptik yarin gelin diyebiliriz. Yoksa buyur etmenin ne sakincasi var.

Sana sorulmamasindan hoslanmiyorsan da bunu daha normal bir sekilde ifade edebilirdin. Esinizin dogum gununu mahvetmissiniz

Ayriyeten saygi da saygi diyenler acaba konu sahibinin esine olan saygisizligini gormezden mi gelmisler?

Bu nasil iliski ki gorumcemi reddetmeseydi giderdim, denilebiliyor derhal?

Konu sahibi emri vakiyi kendisine saygisizlik olarak algilamis da acaba kendisi ne derece saygi gostermis?

Bilemiyorum ya.
Bence insanlar "hatir" denilen seyi unutmamalilar.

Evet bireysellik de onemli ama bencillikle karistirmamali.

Konu sahibi inanilmaz bencil ve otokontrolsuz gibi duruyor.
Korkunc tepkileri var.
Kocaman bir dengelenememis egosu var ve ne yazik ki en buyuk zarari yine kendine.

Herseye tamam da kimin tavuguna kışt dedi konu sahibi

40 sayfa yorumun hepsini okuyamadım da, konuyu okurken gerildim
hayır anlamıyorum eşinizin doğum günü, gerçekleştirecek başka bir planınız yok, başbaşa yemek olsun, başka bi şey olsun.. yok da yok. heves etmiş millet sürpriz yapmak istemiş her şeyi hazır etmiş pastası böreği.. kim bilir ne kadar uğraşmışlardır. annesi yıllardır besleyip büyüttüğü yavrusunun doğum gününü kutlamak istemeyecek de ne yapacak ? ya da ablası.. siz 5 ay önce eşinizin hayatında yokken 5 ay öncesine kadar belki de her şeyini paylaştığı insandı ablası. ayda yılda bir görüşüyosunuzdur zaten.. ne var 1 gününüzü ayırsaydınız. yazık olmuş.

Konu çok ilerlemiş

Ancak sözün özü şudur ki ; at sahibine göre kişner demişler
Konu sahibi eşin zayıf bir adam, karşındaki böyle olunca normal olarak yönettirmemmm, taşlara vururum kendimi diye atarlanıyosun, aranızdaki meseledir, daha çok yenisiniz, kocan git vur kendini, aileme laf edemezsin demeyi keşfettiğinde göreceksin atarlanmak nasıl oluyor. Her şey zaman ve tecrube,naçizane fikrim kalın çizgilerle kişilik savunmasına geçmek yerine insan ilişkilerini biraz daha geliştirmen.

Cok haklısın sinirlenmekte. Sonucta bu senin kocann evliyken gecircegi ilk doğumgünü görümce cok dusuncesizlik yapmış pastayı kurabiyeyi sen yapıp cagrmayı bilmiyomuymussun senin yerinde olmayı hic istemezdim. Hem okudum hem ben siniroldum valla

Hem hiç bir şey yapmadan evde oturmayı planlamışsınız hem ablası adamın doğum gününü kutlamak istedi diye olay yaratmışsınız. Tamam yeni evlisiniz anladık, başbaşa kalmak da istersiniz ama insan biricik eşinin doğum gününü de kutlamak ister, siz plan bile yapmamışsınız. Sizinki ne şiş yansın ne kabap durumu olmuş. Velhasıl adamın doğum gününü rezil etmişsiniz.

Iyi benim eşimin ailesi de her sene illa gelecekler bi rahat bırakın bizi kv hele uyuz 1 ay önceden doğum günün de napacaniz diye ağzını yaya yaya sorar

B E N B E N BEN BEN BEN Ne kadar çok bu ilişkideki kendi öneminizden bahsetmişsiniz?

konu sahibi arkadaş bir gün evliliğine renk katmak isteyen ve tavsiye isteyen bir bayana demediğini bırakmamıştı şoke olmuştum resmen... kendisi daha yeni evli diye kocasına sözü geçiyor ya, herkesin evliliği de öyle sanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…