Sinirden kopma noktasi!!!

evlenince siz yapmayın aynısını
ben de eşimin akrabalarını pek sevmiyorum, eşimin yüzüne de söylüyorum.
eşim istiyosa görüşsün ona engel olmam ama beni bu konuda zorlamasını istemem.
sonuçta kimse durduk yere kimseden soğumuyor.

bence konu sahibi kendisi esi icin ozel bir sey yapmiyorken onun yerine gorumcesi yaptigi icin cok sinirlenmis. Yani esinin gozunde kendisi itibarsizlasacak diye panige kapilmis. herkes bir parca boyle hissedebilir, ama asiri tepki veriyor.

saygıdan bahsediyorsak karşı tarafın yanlışı varsaki bence yok bayanda cevaben eşine ve ablasına saygısızlık yapmış
Canım bakış açısı tamamen. ben konu sahibini haklı buldum...

yapmam ama tabiki korkunç insanlar değilse

Ben de aynen.
Tepkisini de haklı buldum, yılanın başını baştan ezmedikçe tepene çıkarlar eminim.

bakalım karşısındaki yılan mı? aynı olayı iki farklı şekilde anlatabiliriz dimi. misal.
bugün eşimin doğum günüydü , biz bir plan yapmadık evde boş boş oturacaktık. sonra görümcem süpriz yaptı , tüm hazırlığı yapmış saolsun. hiç birşeye elimi sürmedim. bize sadece pastayı kesmek kaldı. çok eğlendik mutlu oldum. ( ki burda süpriz de yok arayıp gelmek istemişler.) sorun ne, beni aramadı onu aradı siz ailesiniz artık ben sen diye birşeymi var.

eğerki kızın ailesi arasaydı. -aaa aşkımm ablam sana pasta almış bize geliyolarmış. ne güzel hep beraber eğleniriz dimi ?olurdu.

Ben yine de hoş bakmazdım. Sonuçta bir plan yapıp yapmamak emrivaki yapabilmeyi meşru kılmıyor. Evin hanımına sormadan, danışmadan eve insan toplamak da hoş değil. Bakalım ev müsait miydi? Hani çok istediyse sürpriz yapmayı kendi evine çağırabilirdi, daha bir mantıklı olurdu. Bir de en azından bir gün önceden bir plan olup olmadığını sormak, böyle yapalım mı diye danışmak gerekirdi.
Ben de kardeşimle inanılmaz iyi anlaşırım ama evli olsa asla böyle bir organizasyonu tek başıma, eşini yok sayarak ve danışmadan hem dee onun evinde yapmam...
Niyet iyi olabilir karrdeşine karşı ama ben konu sahibine pek iyi niyet beslediklerini düşünmedim.

Ağzına sağlık ne güzel söylemişsin

tabiki emrivaki hoş değil. fakat konu sahibinin ve eşinin cevap veriş tarzı yanlış. olaya bakış açısı yanlış,
böyle herkesi kırmak yerine, başka plan yapmıştık deyip konuyu kapatırlardı.
bağırıp çağırmaya, beni takmıyorlar ,evi terkederim.. lere gerek yok.
birde herkezin fikir yapısı ayrı. ben özellikle evin hanımı aranmalı gibi düşünmüyorum. biz eşimle iletişim halindeyiz sonuçta onuda arasalar , ben geri dönüş yapıp, bugün işim var yarın gelin derim. onu aradılar diye illa gelecekler diye bir şey yok.

Aynen nirmalde bile gelirken ziyarete bi sorulur bunlar dogum gununde sormadan toplaniyoruz diyoruz direk esime gelde kizma birde abla trip atiyor onun her aklinaveseni yapamam ben
senin kızman yersiz değil ki
keşke namusuna iftira atılmış gibi koca koca tepkiler vermeseydin
eşin doğum gününde ne kadar üzülmüş adamcağız
merak ettim bende üzülmüyor musun?

Evet hakli tarafin var ama cok cok abartmissin kusurq bakma gereksiz kirmalar :)

Ne yapayim oda dedigimde beklicegine guzellikle redetseydi bu kadar gerilmezdim onun derdine dusemicem bide surekli baskalari yerine dusunup herkesin gonlunu yapamam ne yapayim .. illa bu sekilde tavur sergilemem gerekiyormus demekki

Siz aslında Eşinize kızıyorsunuz arkadaşım..Ben sizi anladım. Ablası evet dusuncesizlik yapmış sorması lazımdı ama en büyük sıkıntı eşinizin o andaki tavrı..susup cevap verememesi o an düşünememesi işin size kalması sizi sinirlendirmiş. Ki haklısınız da benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi. Bir sorun olur problem yaşanır asla cevabını veremez kıvrak bir zekaya sahip değildir. İşler hep bana kalır,onun adına ben düşünürüm onun yerine ben cevap veririm. Ben yönlendirmek zorunda kalırım bu durumda beni sinir eder,inan sinir hastası olmuş durumdayım ben. Benim eşimin aileside beni çoook yok saydılar zamanında,hiç takmadılar kıymet vermediler eşim ağzını açıp onlara tek laf etmezdi ben neden böyle ailen diyincede? Gelip başıma evi yıkardı çok dayağını yedim o ailesi yüzünden..15 yıllık evliyiz kalbim paramparça dünyayı ayaklarıma serse hiç!! Ama hala anlamaz hala suratsızsın mutsuzsun anlamıyorum seni der.....

Üzgünüm ama daha yolun başındasın umarım sende benim gibi hayat boyu eşinin ne cevabı vermesi gerektiği konusunda yönlendirmek zorunda kalmazsın. Ben hep yonlendirmek zorundayım..senin kızgınlığın eşine olmuş daha çok..yok sayılmanda tuzu biberi olmuş..

Cok abartmissin. Alt tarafi esini düsünmüsler ne güzel cocuk gibi davrandin. Birden böyle öfkelenmeler.. Onlarda sonucta ailesi ne güzel unutmamislar ne var yani gelseler beraber kutlasaniz? bütün gün sizde oturcak halleri yok zaten. 2-3 saat oturur giderler aksamada planimiz var dersiniz olur biterdi. Öfkeyle kalkan zararla oturur azicik relax. Muhtemelen hic arayip sormasalardi bu seferde ayyyy ne görgüsüz insanlar insan dogum gününü nasil unutur derdiniz sadece siz degil biz kadinlar böyleyiz. Ama benden sana tavsiye böyle yaparak hicbiyere varamassin.Sadece sinirlenirsin ve esinin dogum gününü berbat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…