bu gelinler veya damatlar yani evlenilen kişiler . eşlerinin aileleri ile aralarını bozan olduklarına artık eminim o kadar örnek gördüm ki
benim amcam da evlenince tamamen değişti nedeni de eşinin kimseyi istememesi
tek istediği kendi ve cocukları ile ilgilensin
ne bencilce
kendi ailesi gelse aynısını asla yapmaz
eminim
saygıdan bahsediyorsak karşı tarafın yanlışı varsaki bence yok bayanda cevaben eşine ve ablasına saygısızlık yapmışcanım devletler arası iletişim değil. saygıdır bunun adı
Canım bakış açısı tamamen. ben konu sahibini haklı buldum...saygıdan bahsediyorsak karşı tarafın yanlışı varsaki bence yok bayanda cevaben eşine ve ablasına saygısızlık yapmış
Ben de aynen.Canım bakış açısı tamamen. ben konu sahibini haklı buldum...
kişiden kişiye değişiklik gösterilebiliyor tabi..valla siz yoksayılmış hissetmezsiniz o hisseder,bende hissederim.
kaale alınmıyorum diye düşünürüm
Çok şekersin. Kızgınsın zaten, gözün dönüyordur bu konuları okurkenBen de aynen.
Tepkisini de haklı buldum, yılanın başını baştan ezmedikçe tepene çıkarlar eminim.
evlenince siz yapmayın aynısını
ben de eşimin akrabalarını pek sevmiyorum, eşimin yüzüne de söylüyorum.
eşim istiyosa görüşsün ona engel olmam ama beni bu konuda zorlamasını istemem.
sonuçta kimse durduk yere kimseden soğumuyor.
Ben de aynen.
Tepkisini de haklı buldum, yılanın başını baştan ezmedikçe tepene çıkarlar eminim.
Aynen vallahi, ben yapamadım ya yapanları gördükçe içimin yağları eriyor oooohÇok şekersin. Kızgınsın zaten, gözün dönüyordur bu konuları okurken
Ben yine de hoş bakmazdım. Sonuçta bir plan yapıp yapmamak emrivaki yapabilmeyi meşru kılmıyor. Evin hanımına sormadan, danışmadan eve insan toplamak da hoş değil. Bakalım ev müsait miydi? Hani çok istediyse sürpriz yapmayı kendi evine çağırabilirdi, daha bir mantıklı olurdu. Bir de en azından bir gün önceden bir plan olup olmadığını sormak, böyle yapalım mı diye danışmak gerekirdi.bakalım karşısındaki yılan mı? aynı olayı iki farklı şekilde anlatabiliriz dimi. misal.
bugün eşimin doğum günüydü , biz bir plan yapmadık evde boş boş oturacaktık. sonra görümcem süpriz yaptı , tüm hazırlığı yapmış saolsun. hiç birşeye elimi sürmedim. bize sadece pastayı kesmek kaldı. çok eğlendik mutlu oldum. ( ki burda süpriz de yok arayıp gelmek istemişler.) sorun ne, beni aramadı onu aradı siz ailesiniz artık ben sen diye birşeymi var.
eğerki kızın ailesi arasaydı. -aaa aşkımm ablam sana pasta almış bize geliyolarmış. ne güzel hep beraber eğleniriz dimi ?olurdu.
Nasıl abartmışsın, nasıl abartmışsın :) ne güzel toplanıp kutlayın, akşam da baş başa kutlayın.. Kadın bir sürü şey hazırlamış, 2 saat birlikte yeyip- içmeyi neden kendinizi çiğnetmek olarak görüyorsunuz ki?
Ben yine de hoş bakmazdım. Sonuçta bir plan yapıp yapmamak emrivaki yapabilmeyi meşru kılmıyor. Evin hanımına sormadan, danışmadan eve insan toplamak da hoş değil. Bakalım ev müsait miydi? Hani çok istediyse sürpriz yapmayı kendi evine çağırabilirdi, daha bir mantıklı olurdu. Bir de en azından bir gün önceden bir plan olup olmadığını sormak, böyle yapalım mı diye danışmak gerekirdi.
Ben de kardeşimle inanılmaz iyi anlaşırım ama evli olsa asla böyle bir organizasyonu tek başıma, eşini yok sayarak ve danışmadan hem dee onun evinde yapmam...
Niyet iyi olabilir karrdeşine karşı ama ben konu sahibine pek iyi niyet beslediklerini düşünmedim.
senin kızman yersiz değil kiAynen nirmalde bile gelirken ziyarete bi sorulur bunlar dogum gununde sormadan toplaniyoruz diyoruz direk esime gelde kizma birde abla trip atiyor onun her aklinaveseni yapamam ben
Ne yapayim oda dedigimde beklicegine guzellikle redetseydi bu kadar gerilmezdim onun derdine dusemicem bide surekli baskalari yerine dusunup herkesin gonlunu yapamam ne yapayim .. illa bu sekilde tavur sergilemem gerekiyormus demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?