- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
ban cezası neden veriliyordu acaba?
demek ki görümcesi ona sorabilme cesaretini gösterememiş :)Bir Allah'ın kulu da demiyor ki millet neden tenezzül edip sormuyor ? İnsanları saydığı,taktığı yok ki... Kendine baksın önce.
onlar da bir gün anne olacaklar nasipse, o zaman anlarlar artıkannesi oğlunun d.gününü kutladı yada d.gününde ne yapacaksınız sordu diye taşlayanlar var burada
aman Ya Rabbi,akıllara zarar vallahi
onlar da bir gün anne olacaklar nasipse, o zaman anlarlar artık
aaaaa evlendiler ya artık sadece onlara aitler...orası ayrı zaten de sevdikleri kocişim de kocişim diye delirdikleri o adamları,nefret ettikleri o kadınlar doğurdu zaten bilmem farkındalar mı
orası ayrı zaten de sevdikleri kocişim de kocişim diye delirdikleri o adamları,nefret ettikleri o kadınlar doğurdu zaten bilmem farkındalar mı
Ayni şeyi düşünüyoruz, konu sahibi hakli bi konuda zaten lakin öyle can alıcı iki nokta var ki, önceki mesajimda da söyledim. Haksiz duruma düşmüş. Koca şaşkına dönmüş bence, bir anda evi terkederimler falan, bir yanda ablasını kırmak istememiş.
Adamcagizin psikolojisini anlayabiliyorum.
Emrivaki yapmalari dogru olmayabilir,ama sizin yaptiginiz terbiyesizlik......sanki kocanin dogum gunu ne kiiii...ablasi hazirlamis her seyi gelip bir iki saat oturup gitseler ne olacakkk.neyi kaybedeceksinnn...Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Sen zaten yonettirmesinnnnnn...cok bellliiii...cok agir sozlerim var ama terbiyem izin vermiyor....Kanima dokunan sey beni nasil yok sayar belki basbasa pkan kurdum belki disari cikicam sormuyor bile ,.. oyle tavra boyle tavir simdide yine yaziyor esime beni istemiyorsun yok kendim kutlarim filan bi ton şey soracakti once !!! Eskisi gibi bekar degil kardesi ben yönettirmem kendimi kimseye
Cok guzel bir yorum.İnsanlar genelde niye aksi yorum yapıyorlar biliyor musun? Düşüncesiz insan sayısı çok, düşünceli insan sayısı az. E bi bakıma haklılar da bu kafayla insanları sevmek zor çoğu insan kütük çünkü. Gaddar ve ters bir tip görünüyor olabilirsin konu sahibi ama gerçekte burda seni sert bulanlardan daha kırılgan bir yapın vardır. Başkalarının senin kadar düşünememesi seni kırıyor ve çevreye karşı kabuk oluşturuyorsun. Samimiyetsizlikten bin kat iyi. Tavsiye veremicem kelin merhemi durumu.. Zaten tavsiyeler başkasına verilmek için,malum.
en iyisini yapmışsınız eğer böyle bir planı varsa sizi arayıp böyle bir fikrim var demeli evin hanımı sizsiziniz ve ağırlayacak olanda çok terbiyesizce ve fikirsizce.ailesi olabilir ama herkez yerini bilmeli artık siz iki kişilik bir ailesiniz ve biraz nezaket ve görgü gereği size danışmaları gerekliydi böyle emrivaki olamaz.ben böyle durumlarda iyi niyer aramam resmenn seni kim sayar tavırları bunlar.Ailesi olabilir nezaketen musait misin baska plan yaptin mi diye insan sorar dimi ? Sormuyorsa bende boyle blok koyarim
Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?