site kurallarina simdi uydun, oyle miEvett cezam bitti geri geldimmm sonunda :))) ben yokkken burada baya baya at kosturmuşsunuz
Tutup butun yapilan yorumları okumadim bikaçına baktim sadece..
Bana hak verende var vermeyende var birde, ohh eğlence cikti deyip "dur şundan hirsimi alayim" diyen acizler var eger caninizi yaktiysam daha once o an cevap verebiliyorsaniz verin tutup benim herhangi bir animi kollayip atlamayin bicogunuz konularimi önyargiyla giriyor zaten bunuda biliyorum cunku sizin kuyrugunuza bastigimi gayet biliyorum :))) bana olan ofkesinden sirf konularima girip didik didik açıgimi arayan zavalilar var :))
Sizlere bikere daha giydirirdim burda amma banım bugun açıldı :))
Ha birde acikcası ben buraya iyi mi yaptim diye sormadim napayim diye fikir amaclida yazmadim yaptim icimi doktum boşuna kendinizi yirta yirta yorum yapmaya gerek yok
Ben kimseyi ailesinden kacirmiyorum
Kimseye garezim yok
Ama eger bir plan yapiliyorsa
Benim evimde yapiliyorsa
Banada musait misin vs. Sorulacak bu kadar netim bu konuda..
Ister fazla ister az tepkimde bu olur o konusanlar.. herseyi yutuyorsunuz ,alttan aliyorsunuz ,belki kendi mutlulugunuzdan once esinizin ki geliyor olabilir .. ama her taviz verdiginizde oteki tavizin onunu aciyorsunuz sonra sizde buralara dusuyorsunuz :))))
Birde ben kocisimde kocisim diyen biri degilim o agzini fazla yayanlar var .. eger oyle biri olsam kocisime boyle davranmazdim malum kocisi terk edecek diye yuzune tukurse amin diyenler varken cikcik cok yanliş gelmissin senn dahabunca cevaba yazacak cok seyim var ancak site kuralları sagolsun hadi yine yine iyisiniz :)
Sadece o mu ? Boyle yazinca kendini sert dobra falan saniyorsa yanılıyor. Buradan bakinca mahallede eli belinde herkese laf atan agzi bozuk teyze gibi gorunuyorsite kurallarina simdi uydun, oyle mi
umarim su cumlelerindeki tahrikler ve cirkin laflar icin yeniden ban alirsin..
'kuyrugunuza bastim' cumlesi ozellikle
Alirsamda alayim fazlasiyla hakeden var olmayan biseyi soylemiyorum baska konulardan bana icten ice gicik olanlarin var oldugunu cok iyi biliyorum laf soylemeyip.. birde kuyruguna iyi bastiklarim var profilimi didikliyorlar nerden bisey bulsam diye onlarida gordum bu konuda bazilarinin canina minnet oldu saldirma firsati gecti :))) en zavallisida onlar en azindan ben pusup buraya dert acmadim esim boyle boyle yapiyor cok kizdim ama bisey diyemedim guler yuzlu oldum diye .. evlilikte fedakarlik sart ama ben ikili oynayamam burdaki tiyatrocular gibi taviz tavizi doguruyor cunku burasi cok gordu aman huzur olmayim aman alttan aliyim derken mutsuzluk icinde yuzup solugu burda alan ben belki sert cikistim ama o an oyle olmasi gerekti esimin tavri yuzunden ha aramizda tartisma huzursuzluk olmadi sukur olaydan sonra oturup guzelce bidaha konustuk kendisi beni anladi burda isteyen istedigi konussun su saatten sonra onlarida goruyoruz :)site kurallarina simdi uydun, oyle mi
umarim su cumlelerindeki tahrikler ve cirkin laflar icin yeniden ban alirsin..
'kuyrugunuza bastim' cumlesi ozellikle
Adamina gore muamele yapiyorum iste kimseye birsey gibi gorunmeyede calismiyorum siz kimsiniz ki benim hayatimda ben birsey gibi gorunmeye calisiyim sizin icin oyle iki yuzlu olsam zaten olay yaratmazdim herkesi yaglar ballarim bitti gitti once kendinize bakin sonra birine laf soyleyinSadece o mu ? Boyle yazinca kendini sert dobra falan saniyorsa yanılıyor. Buradan bakinca mahallede eli belinde herkese laf atan agzi bozuk teyze gibi gorunuyor
Kız nerden anladın korkup yüzüne değide arkandan konuştuğumuzu? Vallahi bravo.
son msjını da okuduktan sonra,bu konuda yapacak tek yorumum şu olur;öncelikle konu sahibinin kendisine sonra da kocasına ve tüm ailesine Allah sabırlar versin onunla yaşamak zorundalar
Kimse hicbisey ici zorunda degil madem zor geliyorsa ayrilir bu onun tercihi birilerinin yerine dusunmene gerek yok
Size zor geliyorsam "gormezden gel" butonu var bas ona gormessin
Degil mi ?
bu kadar acimasiz olma, kimbilir ne zorluklar cekiyor bazi kadinlar, susmak zorunda kaliyor.. sen cok karakterlisin de, o insanlar kisiliksiz demek degil bu.. senin kocan demek senin bu tarzini, fitratini sorun etmiyo ki, bu kadar at kosturabiliyosun.. herkesin hayati bir degil.. boyle buyuk buyuk konusup, insanlari asagilayamazsin.. kimse keyfinden cekmiyor..Alirsamda alayim fazlasiyla hakeden var olmayan biseyi soylemiyorum baska konulardan bana icten ice gicik olanlarin var oldugunu cok iyi biliyorum laf soylemeyip.. birde kuyruguna iyi bastiklarim var profilimi didikliyorlar nerden bisey bulsam diye onlarida gordum bu konuda bazilarinin canina minnet oldu saldirma firsati gecti :))) en zavallisida onlar en azindan ben pusup buraya dert acmadim esim boyle boyle yapiyor cok kizdim ama bisey diyemedim guler yuzlu oldum diye .. evlilikte fedakarlik sart ama ben ikili oynayamam burdaki tiyatrocular gibi taviz tavizi doguruyor cunku burasi cok gordu aman huzur olmayim aman alttan aliyim derken mutsuzluk icinde yuzup solugu burda alan ben belki sert cikistim ama o an oyle olmasi gerekti esimin tavri yuzunden ha aramizda tartisma huzursuzluk olmadi sukur olaydan sonra oturup guzelce bidaha konustuk kendisi beni anladi burda isteyen istedigi konussun su saatten sonra onlarida goruyoruz :)
evliliginde sknti yasayip sessiz kalmak zorunda kalan kadincagizlara ettigi laflar cok sinirime dokundu.. bu kadar olmaz, dobralik baska, dan dun konusmak baska.. haa benim 'kuyruguma' bastigindan degil, ben sansliydim, ailem arkamdaydi, Allah in izniyle ayrildim.. ama insanlar neler yasiyor.. bu kadar cirkinlesmeye gerek yok.. kendini desteklemeyen herkese 'bana zaten giciktiniz' demesi bile kilit zaten.. ne anlatilabilir ki..Sadece o mu ? Boyle yazinca kendini sert dobra falan saniyorsa yanılıyor. Buradan bakinca mahallede eli belinde herkese laf atan agzi bozuk teyze gibi gorunuyor
Kız nerden anladın korkup yüzüne değide arkandan konuştuğumuzu? Vallahi bravo.
evliliginde sknti yasayip sessiz kalmak zorunda kalan kadincagizlara ettigi laflar cok sinirime dokundu.. bu kadar olmaz, dobralik baska, dan dun konusmak baska.. haa benim 'kuyruguma' bastigindan degil, ben sansliydim, ailem arkamdaydi, Allah in izniyle ayrildim.. ama insanlar neler yasiyor.. bu kadar cirkinlesmeye gerek yok.. kendini desteklemeyen herkese 'bana zaten giciktiniz' demesi bile kilit zaten.. ne anlatilabilir ki..
simdi de bana mi satastin avukat filan diye.. aman aman.. pes.. hosca kal..Buyuk konuşmuyorum Allah o duruma getirmesinde benimle ayni fikirde olup olmayan fark etmez ,benim soylediklerim sirf saldirmak icin yer arayip saldiranlara.. ustune alinan aliniyor alinmayan alinmaz benim annemde babamdan cok cekti zamaninda ama yaptigini savunmuyordu en azindan onun yaptigini yapmayanlarada saldirmiyordu anlatabildimmi burda hicbiseye ses cikaramayip "benimki beni kapiya koyar " korkusundan banada kendi yaptiginin dogru oldugunu savunup saldiranlara soyluyorum eminim onlarda o durumda olmak istemezdi cunku ...ben biraz fazla sesimi cikariyorum "fazla" ama obur turlu kendim mutsuz olurum bazi seylerin onune gecmek icin sonradan ugrasmamak icin ha iletisim kavga yaratmak degil !!! burda bazilari esimle 50 kere guzelce konustum anlamiyor konusamiyoruz iletisimimiz yok vs diyorlar iletisim olay yaratmak degil tabiki ama oyle yapmasam anlamayacakti .. bozuldu tabi ama ondan sonrasindada niye yaptigimi ne bekledigimi herseyi acikladim konustuk herneyse isin ozu beni desteklemeyenler gicik demiyorum sirf ustume gelmek icin yazanlar var onu biliyorum benim kiminle nasil iletisim kurdugumu sen bilemessin bilmedigin icin cikip onun bunun avukatligina soyunma o kisileri ben biliyorum cunku
Bence konu sahibi cok cok kirilgansin. Bu yüzden savunma mekanizmasi gelistirmissin.
Ve kendini inandirmissin.
Böyle bir olayda bukadar sinirlenmen normal degil gercekten. Ve insanlara olan tavrinda normal degil.
Bunu bilmeni isterim.
Bu hayata savas alaniymis gibi bakis acin var sanki herkes düsman biri ile yakin olsan bundan firsat bulur seni vurur diye korkuyorsun..ki bilinc altinda var öyle bir durum.
Yasadiklarindan dolayi olabilir. Kendini disardan görmüyorsun ne yazikki..
Insanlar sana iyi niyetle birseyler acikliyor sen kendi fikrine saplantili bir haldesin.
Ve karsindaki insanlara itici görünüyorsun..kendi kendini maf ediyorsun sadece.
Psikologa gitmeni tavsiye ederim ictenlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?