Ablası, eşine bugun ne yapacağınızı sormuş cevap olarak evde oturacağız bir sey yapmayacağız cevabını aldıgı için, toparlanıp size geliyoruz demiş olabilir mi acaba?
seni anlıyorum canım benim eş te seninki kafasından ama seninki ne güzel reddetmiş.benimki alır beni sürükleye sürükleye götürür neden kızdığımı anlamaz üstüne trip atardı.ayrıca bunun için ev filan terketmeyin.bi daha ısrar ederse gitmek için sizde annenizde kutlayın doğum gününü olsun bitsin.ilk başta sizin hoşnutsuzluğunuz üzere red etmesi size olan saygısından daha fazla üstüne gitmeyin evinizde baş başa basit şekilde kutlayın.yada dışarı çıkın.benimkinde bu bilinci oluşturamadık henüz.
Herseyin bir usulu var .. soracakti 5 aylik yeni evliyiz planiniz var mi evdemisiniz disari cikicaniz mi benim boyle bi fikrim var yapalim mi diye demek var bide
Toplanip geliyoz demek var
işte bizimkine bunu anlatmaktansa o yere gidip deveye hendek atlatmayı seçiyorum napiim.Bizi davet etmediler bize toplancaklardi sormadan etmeden ona kizdim ayrica nasil surukleye surukleye goturuyor bidahakine gelmicem de yolla gitsin kendi madem merakli -.- istemedigin yeregitmekte kotu
Doğru, ama evi terketme tehditini su yolu yapma.
Kontrolsüz güç güç değildir.
Ne yapayim oda dedigimde beklicegine guzellikle redetseydi bu kadar gerilmezdim onun derdine dusemicem bide surekli baskalari yerine dusunup herkesin gonlunu yapamam ne yapayim .. illa bu sekilde tavur sergilemem gerekiyormus demekki
sen dua et yine yazmıs sormus süprisss yapıp abisi yengeler yigenler kaynanan kapıdad aolabilirlerdi sen o zaman emri vakiyi görürdün :))Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Ben arkadaslar kadar anlayıslı olamicam cünkü bu duruma bende cok kızardım. Ha tabi evi terk etme noktasına gelecek ya da eşimi kıracak kadar değil o kısmı biraz abartmışsınız. Ayrıca ne kadar sinirlensemde yinede kabul etmek durumunda kalırdım ayıp olmasın diye.
Ablası madem okadar dusunceli bir insan biton sey hazırlamıs gunduzden arayıp konu sahibiyle gorusebilirdi. Surpriz yapıyorsa kardeşine yapıyor arasın kadını ben böyle bişeyler düşündüm desin. Cokmu zor?
Sonucta artık evler ayrılmış herkesin kapısı ayrı bukadar emrivaki yapabilme rahatlığı bana fazla geliyor.
Esinin evliyken ilk dogum gunu ve senin triplerine bak. Su an tvye bos bos bakip bu kadinla niye evlendim Allahim ne isim var bu evde diyodur
sen dua et yine yazmıs sormus süprisss yapıp abisi yengeler yigenler kaynanan kapıdad aolabilirlerdi sen o zaman emri vakiyi görürdün :))
bencede yan sende ne soguk kadınsın kutlamamam kararı aldım demekki nisanlın dogum günlerini kutlayan biri insan bi yemegge cıkar yada sık bi sofra hazırlar mum ısıgı falan kı bence baskaaba hos bi restorantta yemey yiyebilrsiniz
sen dua et yine yazmıs sormus süprisss yapıp abisi yengeler yigenler kaynanan kapıdad aolabilirlerdi sen o zaman emri vakiyi görürdün :))
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işte buuu çıldırılası....Ya benimkiler yaptı onuEşimle evli olarak kutlayacağımız ilk dogumgününde birde gece 10da. Pizza sipariş etmiştik kapı çaldı eşim açtı pizzacı sandık bir baktık kaynanalar. Bende dustan yeni cıkmısım
Aynen okadar dusunen insan sorma nezaketindede bulunurdu bide ustune esime baski yapti yok bdni istemiyorsun filan diye cildirirsin
Kendi bakis acindan haklisin az cok tabiki.
Ve yeni evlisin diye böyle tepki vermen normal.. bes alti yillik olsaydin böyle davranmazdin.
Ama herseyi bosverip esinin mutlulugu icin kabul etmeliydin hatta edebiliyorsan et bence.
Birsey kaybetmez kazanirsin daha cok...
Bak hem esin senin icin red etmis partiyi. Kimbilir üzülüyordur icten ice..ama kendinden cok seni düsündügü icin dedigini yapmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?