Sinirden kuduruyorum!

Canım bencede sakın haksız konuma düşme. Hatta ilk işin kocanla aranı düzeltmek olsun. Aslında ailesi gelmeden kocanla aranı sıcak tatacaktın ki, sana değil kardeşine tavır yapardı. Zoruna gitmesini anlıyorum. Ama kocanla atanı düzelt, neticede o kapının arkasında siz ikiniz yaşıyorsunuz
Eşim gelip benle düzeltsin arayı hepsi pislik bunların hepsi öküz arada istisna var ama cidden bizim erkeklerimiz öküz öküz! Feminist çıkacağım az kaldı!

Cocuk dusunmeden once kesinlikle bu adami ve ailesini hizaya sokman lazim yoksa basin cok cok agrir
Hizzay gelmeleri umudum sıfır atanıp hepsine tekme atma umudum çok fazla artık Allah ıslah etsin cidden bunları!

sezeryan olduğum günden iki gün sonra eve çıktığım gün yani, evde eşimin annesi yatağımı kaptı bebeğimin yanına koyduğum lohusa yatağını, eşimde diğer kanepede yatıyor ayağı kırık komple alçılı, kadın bana minder bile vermemek için direniyor yere yatacağım yatamıyorum düşün, bunlar hep eşimin gözü önünde oluyor.iki yaşına bile girmemiş diğer bebeğim dişindeki bir problemden ağlıyor kafasını vuruyor yerlere, hamilelikten dolayı bir süredir kışın dışarı çıkarmadığımdan fark etmemişim bebeğimin ayakkabıları küçük geliyor ve eğer o sezeryanlı halimle götürmek istesem kucaklayıp götürmem lazım o da mümkün değil eşim götüremiyor ayağı kırık yavrum kıvranıyor diş ağrısından, kvde'nin umurunda değil olanlar bir face bakıyor bir bakıyorum laf sokup emir verip verip lohusa yatağında uyuyor.bizde mutfakta eşimle kiminle nasıl götürsek çocuğu onu düşünüyoruz umuru bile değil.oğlum çırpınıp ağlıyor acıdan.en son ben çıktım dışarıda buz kar... yavaş yavaş gidip epey uzaktan bir ayakkabı alıp geldim oğluma ve diş doktoruna götürdüm gecenin bir yarısı.eşim bize bizden başkasının faydası yok filan dedi.ne bileyim ben onun ertesi gün annem ne yaptı ki? sen büyütüyorsun bir şeyleri diyeceğini.bana yapılanlara oğluma yapılanlara göz yumdu ve sen büyütüyorsun dedi annesine ve peşinde gezdi durdu.Bu aileci erkekler böyle inanma sen onun böyle konuştuğuna.bizleri kıtır kıtır kesse aileleri ne yutuyorlar içiyorlar bilmiyorum ertesi gün hafızaları siliniyor.

Eşinize bir sürü şey söylenmiş ama aslında ne biliyor musunuz?Eşiniz iyi niyetli,yüzüne gülündüğün de her şeyi unutuyor.

Ben de öyleyim çünkü,küsmeyi bilmem.Ne kadar kızarsam kızayım karşıma gelinsin
,iki tatlı söz edilsin vs unuturum her şeyi. Amann boşver derim,kin tutmam aklımda yer etmez..

İyi bir şey mi,kötü bir şey mi bilmiyorum..Ben böyle kırgın olduğumda arkasından esip gürlesem sonra o kişi gelip yüzüme gülse,özür dilese vs vs ben çok utanırdım.

Arkasından da konuştum,şimdi yüzüne gülüyorum diye içten vicdan azabı bile çekerim.

Kötü şeyler düşünmeyin eşiniz hakkında,kin tutmayı bilmiyor adam,tutmasın da..

Kardeşi bir de üstelik,el değil ki..

Çok şey beklemeyin yani.

Ben olsam esimle onlar gelmedrn once kavga rtmezdim. Hatta biraz oynasirdim. Onlar geldiginde de yine onlara mesafeli,ama esime bambaska davranirdim.

Sonra baktim esimle kardesi cok samimi, esimi bi bahaneyle mutfaga vrya yatak odasina cagirip, onu cok sevdigimi veya baska guzrl bisey soyleyip,bunin icin onu odaya cagirdigimi soyleyip,yuksek sesle suh bir kahkaha atardim. Onlarin duyacagi sekilde. Sonra gulerek esimle salona girerdim. Surejli siritirdim. Maksat esime veya kardrsine kizginligimi belli etmemek. Cunku esinizin kardesi sizi catlatmak icin boyle sevgi gostrrilerinde bulunmus.

Kesinlikle karsi ataga gecerdim.

Ayrica kardesim bana ne derse drsin kirilmam kusmem,y a da anlik kirilaam da birkac saati gecmez. O yuzden dun kotu bugun iyi olmalarini tuhaf karsilamayin.

. bak cnm onlar aile.. sen yapılan kötülüğü unutmazsın ama eşin ilk fırsatta unutur sende millete küstüğnle kalırsın. mesafeni koy eşinin yakın dawranmasına karışma o kendsi karar wersin.

sezeryan olduğum günden iki gün sonra eve çıktığım gün yani, evde eşimin annesi yatağımı kaptı bebeğimin yanına koyduğum lohusa yatağını, eşimde diğer kanepede yatıyor ayağı kırık komple alçılı, kadın bana minder bile vermemek için direniyor yere yatacağım yatamıyorum düşün, bunlar hep eşimin gözü önünde oluyor.iki yaşına bile girmemiş diğer bebeğim dişindeki bir problemden ağlıyor kafasını vuruyor yerlere, hamilelikten dolayı bir süredir kışın dışarı çıkarmadığımdan fark etmemişim bebeğimin ayakkabıları küçük geliyor ve eğer o sezeryanlı halimle götürmek istesem kucaklayıp götürmem lazım o da mümkün değil eşim götüremiyor ayağı kırık yavrum kıvranıyor diş ağrısından, kvde'nin umurunda değil olanlar bir face bakıyor bir bakıyorum laf sokup emir verip verip lohusa yatağında uyuyor.bizde mutfakta eşimle kiminle nasıl götürsek çocuğu onu düşünüyoruz umuru bile değil.oğlum çırpınıp ağlıyor acıdan.en son ben çıktım dışarıda buz kar... yavaş yavaş gidip epey uzaktan bir ayakkabı alıp geldim oğluma ve diş doktoruna götürdüm gecenin bir yarısı.eşim bize bizden başkasının faydası yok filan dedi.ne bileyim ben onun ertesi gün annem ne yaptı ki? sen büyütüyorsun bir şeyleri diyeceğini.bana yapılanlara oğluma yapılanlara göz yumdu ve sen büyütüyorsun dedi annesine ve peşinde gezdi durdu.Bu aileci erkekler böyle inanma sen onun böyle konuştuğuna.bizleri kıtır kıtır kesse aileleri ne yutuyorlar içiyorlar bilmiyorum ertesi gün hafızaları siliniyor.
Şuan anlattığınız da bile çıldırmamak mümkün değil. Biz de 3 saattir kavga ediyoruz ve ben her konuda haksız çıktım inanın dayanak gücüm yok artık size de sabır diliyorum!

Şuan anlattığınız da bile çıldırmamak mümkün değil. Biz de 3 saattir kavga ediyoruz ve ben her konuda haksız çıktım inanın dayanak gücüm yok artık size de sabır diliyorum!
biliyorum haksız çıkmaya devam edeceksiniz, siz ne derseniz deyin o bir bahane bulacaktır.sen çok alıngansın, onlar çok iyi insanlar herkes onları çok seviyor, sana öyle davrandılarsa sende bir sorun vardır, şaka yaptı onlar sana, onlar seni çok seviyor vs vs uzar gider haksız siz olursunuz.teşekkür ederim.kendinizi yıpratmayın diyeceğim ama biliyorum imkansız.

Eşinize bir sürü şey söylenmiş ama aslında ne biliyor musunuz?Eşiniz iyi niyetli,yüzüne gülündüğün de her şeyi unutuyor.

Ben de öyleyim çünkü,küsmeyi bilmem.Ne kadar kızarsam kızayım karşıma gelinsin
,iki tatlı söz edilsin vs unuturum her şeyi. Amann boşver derim,kin tutmam aklımda yer etmez..

İyi bir şey mi,kötü bir şey mi bilmiyorum..Ben böyle kırgın olduğumda arkasından esip gürlesem sonra o kişi gelip yüzüme gülse,özür dilese vs vs ben çok utanırdım.

Arkasından da konuştum,şimdi yüzüne gülüyorum diye içten vicdan azabı bile çekerim.

Kötü şeyler düşünmeyin eşiniz hakkında,kin tutmayı bilmiyor adam,tutmasın da..

Kardeşi bir de üstelik,el değil ki..

Çok şey beklemeyin yani.
Aynı bende sizin gibiyim yüzüme gülsün biri tamam bitti her şeyi sineye çekerim çabuk öfkelenen çabuk sönen bir tipim eşime gelince gerçekten kinci unutmaz yapılanı düğün de bizim taraftan yapılan ufacık hataları bile unutmadı. Ailesi banane zaten ben buna takılmıyorum ben bana yapılan saygısızlığa takılıyorum:(

Ben olsam esimle onlar gelmedrn once kavga rtmezdim. Hatta biraz oynasirdim. Onlar geldiginde de yine onlara mesafeli,ama esime bambaska davranirdim.

Sonra baktim esimle kardesi cok samimi, esimi bi bahaneyle mutfaga vrya yatak odasina cagirip, onu cok sevdigimi veya baska guzrl bisey soyleyip,bunin icin onu odaya cagirdigimi soyleyip,yuksek sesle suh bir kahkaha atardim. Onlarin duyacagi sekilde. Sonra gulerek esimle salona girerdim. Surejli siritirdim. Maksat esime veya kardrsine kizginligimi belli etmemek. Cunku esinizin kardesi sizi catlatmak icin boyle sevgi gostrrilerinde bulunmus.

Kesinlikle karsi ataga gecerdim.

Ayrica kardesim bana ne derse drsin kirilmam kusmem,y a da anlik kirilaam da birkac saati gecmez. O yuzden dun kotu bugun iyi olmalarini tuhaf karsilamayin.
Verdiğiniz tavsiyeler cidden iyiymis:) Normal de ben de kardeşlerimle öyleyim fakat anlatamadığım bir nokta var cidden aralarında sağlıklı düzgün bir iletisim yok hiç yapılmayan hareketler bu akşam yapıldı sırf gösteriş için ben buna sinirleniyorum.

. bak cnm onlar aile.. sen yapılan kötülüğü unutmazsın ama eşin ilk fırsatta unutur sende millete küstüğnle kalırsın. mesafeni koy eşinin yakın dawranmasına karışma o kendsi karar wersin.
Aile oldukları bana gelince akıllarına geliyor birbirlerini yiyorlar bana gelince aile pabucumun gösteriş meraklıları benim gibi hümanist bir insanı yoldan çıkarttılar daha ne diyeyim ki!

Düşmana karşı birlik beraberlik mesajı vermişler, olayın özeti bu... Burada düşman maalesef sen oluyorsun, akıl alır gibi değil davranışları... Dilerim tanrıdan tez zamanda layığıyla bir iş bulursun ve boynun eşine karşı bir daha bükük kalmaz. Sağlam dur, kendini üzme ama bu adamı yola getirmek için de elinden geleni ardına koyma.

Bugün konu açmıştım dün kaynanam ve görümcem burnumdan getirdi diye sonra eşim de çok üzüldü bana hak verdi demiştim gorumcemi Facebooktan sildim telefon nosunu da sildim gerçekten sınıra geldim sabır taşım çatladı artık.
Neyse akşam kayinpederim aradı bunlar çaya gelecekmiş bize muhtemelen kayinbabam arayi bulmak icin gelmek istedi ya sabır dedim eşimi markete yolladım bende çay koydum ortalığı topladım dün sanki burnumdan getirmemişler şaka gibi ya! Sonra eşime laf soktum falan ama ben ailemden aldığım terbiyeyle asla evime gelene kötü davranmam dedim eşim de zaten davranma dedi. Sonra bunlar gelmeye yakın eşimle tartıştık biraz eşime atarım seni evden dedim o da at nasıl ödeyeceksin taksitleri dedi bende öderim dedim b*k ödersin dedi . Atanamayan sefil bir öğretmen olduğum için "paran pulun yok beni evden falan atamazsın "dedi. Neyse sustum resmen ailesinden cesaret alıyor hindi gibi kabardı.

Asıl mevzuya geleyim bunlar geldi bir şey yokmuş gibi hoş geldiniz dedim sarıldım ama mesafeli durdum eski lol gibi değil yani. Görümcem dün ağabeyine mal salak diye saldıran sanki benmişim gibi abisine bir sarılışı bir öpüşü var sevişi var bir görün neyse yine ya sabır lol dedim geçtim mutfağa arkamdan geldi görümcem yardımci olmak için ben ihtiyacım yok dedim. Servisle uğraştım oturdum eşim yan koltukta oturuyor görümcem geldi kucağına yattı eşimin beni sev diye bir şımarmalar falan bana dün akşam hak veren üzülen eşim gitti bambaşka adam geldi görümcemle sakalasmalar falan tamam evimize geldi tavır yapmayalım ama azıcık insan omurgalı olur şimdi de koltuğa yattı benimle konuşmuyor benim suçum ne?
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum size yazıp rahatlamak istedim şuan bir isim yok evet ama bulduğum da galiba gözümü karartacagim resmen ruhum izdırap çekiyor! Resmen sen kimsin biz oğlunuza geldik der gibi hareketler dün hakaret ettiği ağabeyi bugün kiymetlendi dün yanımda olan ezilen bükülen adam gitti bir hindi geldi. Bağıra bağıra ağlamak bir şeylerı parçalamak istiyorum!!!

Şu erkeklerin ailelerine karşı olan tavizleri beni deli ediyor. Özellikle evlendiklerinde aileleri hatta tüm sülale kıymete biniyor. Mesela şu günlerde eşimin ailesindeki her bir bireyi boğmak istiyorum ama nafile.

Ben sana dünkü konunda demiştim eşinin taraf değiştirmesine ortam yaratma ailesi hakkında kötü konuşma duygu sömürüsü yap diye..hata yapmışsin arkadaşım bu işler taktik meselesi bak onlar nasıl oynamışlar sen böyle doğrucu Davut olursan işin zor .. onlar ne kadar kötü olursa olsun eşinin ailesi, eşinden onlar için kötü konuşmasını bekleyemezsin biraz sinsi olmalısın sende onlar gibi oyna ..

Düşmana karşı birlik beraberlik mesajı vermişler, olayın özeti bu... Burada düşman maalesef sen oluyorsun, akıl alır gibi değil davranışları... Dilerim tanrıdan tez zamanda layığıyla bir iş bulursun ve boynun eşine karşı bir daha bükük kalmaz. Sağlam dur, kendini üzme ama bu adamı yola getirmek için de elinden geleni ardına koyma.
Ben artık eşimin yola geleceğini zannetmiyorum bir iş bulup arkamı sağlama almam lazım. Gece 3 e kadar tartıştık her konu da ailesi haklı çıktı bana yediğin önünde yemediğin arkanda sana rahat batıyor dedi. Bana dedi bunları hiç sıkıntı çekmemisim her istediğim olmuş şaka gibi yemin ederim! Ben ne yapıyorum da düşman oluyorlar anlamıyorum cidden çok samimi oldum olmadı uzak durdum olmadı ben ara yolu bulamıyorum hazır çocukta yokken gemileri yakam gerekiyor galiba:(

Ben sana dünkü konunda demiştim eşinin taraf değiştirmesine ortam yaratma ailesi hakkında kötü konuşma duygu sömürüsü yap diye..hata yapmışsin arkadaşım bu işler taktik meselesi bak onlar nasıl oynamışlar sen böyle doğrucu Davut olursan işin zor .. onlar ne kadar kötü olursa olsun eşinin ailesi, eşinden onlar için kötü konuşmasını bekleyemezsin biraz sinsi olmalısın sende onlar gibi oyna ..
Eşim hiç benim tarafım da değilmiş zaten gece 3 e kadar konuştum bana eee onlar şunu yapıyorsa sende söyle yapıyorsun falan filan dedi yani bir kere de sen haklısın üstüne geliyorlar demedi. Konuşmak hiç bir şeyi çözmüyor ne ağladım ne ağladım anlatamam şunun ailesi yüzünden döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok sonuç ben kötüyüm hep:(

Ben senin yerinde olsam onlara soğuk davranır eşimi de elimde tutmaya çalışırdım.sürekli tartışmazdım.bak hemen yelkenleri suya indirmis eşin.ailesi tabi.normal.amatör davranma.haklı buluyorken seni eşin,surekli dırdırlanarak kendini dibe çekiyorsun,aleyhine dönüyor olaylar.

Back
X