- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
yok kısasa kısas yapıyordur oSiz sorunlarınızı çözmemiş, halının altına süpürmüşsünüz. Niye ailenize mesafeli? Sizin aileniz yüzünden mi boşanma aşamasına geldiniz?
Sözde sorun yoktu ki ilk günler iyiydi muhtemelen ailesi doldurdu günah almak istemiyorum daSiz sorunlarınızı çözmemiş, halının altına süpürmüşsünüz. Niye ailenize mesafeli? Sizin aileniz yüzünden mi boşanma aşamasına geldiniz?
Evet azarlıyor beni yüzüne bakmıyor annemin..Bana sorunlarınız çözülmemiş gibi geldi.
Tamam mesafeli olabilir sevmek zorunda da değil ama saygı herşeydir! Annenize, size saygılı olmak zorunda. Onların yanında bağırması, saçma sapan surat asması çok çirkin.
Siz onun ailesine öyle yapıyor musunuz? Önce adam akıllı karşınıza alıp konuşun, baktınız hala aynı sizde öyle yapın. Yapmıyorsanız yapın.Evet azarlıyor beni yüzüne bakmıyor annemin..
Aklı sıra ailenizin evinizden ayaklarını çekmesini sağlıyor bana kalırsa istenmediğini bilen ailenizde bir daha gelir mi?Merhaba arkadaşlar. Şuan sinirden ölüyorum. Annem bana geldi bir kaç gün. Eşim ile yazın boşanma aşamasına geldik. İster istemez istenmeyen olaylar yaşandı şimdi ben ailesine mesafeliyim. Geldi annemin yüzüne bakmıyor, saçma sapan sürekli yorgunum argınım.. Sabah kapıyı geç açtım diye bana saydırıyor yanlarında. Sinirleniyorum misafirin yanında sorun olmasın diyorum ama kendimi bitiriyorum. Bu insanlık mı? Annem hiçbirşeye karışmaz etmez. Kendi annesi gelse girmediği delik kalmaz. Sinirden ölüyorum şuan..
İşte bebde buna sinir oluyorum kadın olayları aşmış gelmiş senin evine. Neyin derdindesin? Dün akşam yanlarına uğramadı bile 20 dk direk odaya geçti 5 dk durup yorgunum diye.. Normalde 2 de uyuyur oysa yorgunum deyip..annenizin yerinde olsaydım evladımı böyle mutsuz görmektense çeker giderdim ya çok üzücü. anneniz yuvanız dağılmasın diye damadının kızını azarlamasına ses edemiyor. ben yerimde duramazdım ağzını ayırırdım o damadın ortalığı dağıtmamak için kaçardım evden. annenizin yüzüze bakmama konusuna gelince kendince haklı haksız ailesine haksızlık olucağını düşündüğünden iletişim kurmuyor olabilir. annenize yaptığı pasif agresyonuna gelene kadar size yaptığı eylemleri düzeltmeye çalışın derim.
Olmam tabiki ama geri adım atmam. Hem öyle hem de iyi davrandım kıymet bilmedinize alın şimdi demek istiyor bence. Almıştır bu akıllarıAklı sıra ailenizin evinizden ayaklarını çekmesini sağlıyor bana kalırsa istenmediğini bilen ailenizde bir daha gelir mi?
Siz ailenizin gelmek istemediği evde mutlu olur musunuz bu sorulara cevap bulmalısınız
Annesi geldiğinde ben konuşurdum ederdim ama olaylar oldu bi ton dedikodu çıkardı ben yemek yapmamışım, çay vermemişim yani öyle birşey yok bende üzüldüm canım anneme. O böyle davrandıkça o da tuhaflaşıyor, sessizleşiyorAnneniz için çok üzüldüm. Nasıl tedirgindir kıyamam. Siz onun annesine karşı nasılsınız? Kısasa kısas mi yapıyor kendi aklinca
Şuaj dediğinizi yapıyorum kahkaha atıyorum annemle inadına da geç göndericem. Alttan almak istemiyorumÇek köşeye konuş.
Ailenle daha kötü olmam için bana taktik mi veriyorsun de.
Sizinkiler geldiğinde nasıl olmamı istiyorsan şu andan itibaren öyle davran yoksa annemi göndermem, kalır burda haftalarca de
Bu kadar çirkefleşemem diyorsan sen de onu yok say.
Annenle mutlu olmaya bak.
Duyma bile.
Kızarsa kahkaha patlat.
Biraz da o içine patlasın.
+1Çek köşeye konuş.
Ailenle daha kötü olmam için bana taktik mi veriyorsun de.
Sizinkiler geldiğinde nasıl olmamı istiyorsan şu andan itibaren öyle davran yoksa annemi göndermem, kalır burda haftalarca de
Bu kadar çirkefleşemem diyorsan sen de onu yok say.
Annenle mutlu olmaya bak.
Duyma bile.
Kızarsa kahkaha patlat.
Biraz da o içine patlasın.
Valla ben annemi 20 yıl önce kaybettim hala burnumun direği sızlar. Beş para etmez koca müsveddesi benim anama saygısızlık yapacak alnını karışlardım! Bin koca bulunur da anne gibi yar olmaz.Annesi geldiğinde ben konuşurdum ederdim ama olaylar oldu bi ton dedikodu çıkardı ben yemek yapmamışım, çay vermemişim yani öyle birşey yok bende üzüldüm canım anneme. O böyle davrandıkça o da tuhaflaşıyor, sessizleşiyor
Çıldırıcam valla çıldırıcam..Valla ben annemi 20 yıl önce kaybettim hala burnumun direği sızlar. Beş para etmez koca müsveddesi benim anama saygısızlık yapacak alnını karışlardım! Bin koca bulunur da anne gibi yar olmaz.
Sizde aynısını ailesine yapın derdim ama ondan farkınız kalmaz ki yapmadığınız halde bir ton dedikodu çıkarmışlar kötülük yapsanız kim bilir neler derler siz kendiniz olmaktan vazgeçmeyin konuşun gerekirse kavga da edin her türlü huzursuz anneniz tartışma büyür hatasını anlamazsa alır annemi giderdim benOlmam tabiki ama geri adım atmam. Hem öyle hem de iyi davrandım kıymet bilmedinize alın şimdi demek istiyor bence. Almıştır bu akılları
Evet ben yapmadığım halde bunlar söyleniyor. Yapsam herhalde yüzyılın kötüsü ilan edilirdim..konuşsam sinirlenip üste çıkacak konuşmasam ben çıldırıyorumSizde aynısını ailesine yapın derdim ama ondan farkınız kalmaz ki yapmadığınız halde bir ton dedikodu çıkarmışlar kötülük yapsanız kim bilir neler derler siz kendiniz olmaktan vazgeçmeyin konuşun gerekirse kavga da edin her türlü huzursuz anneniz tartışma büyür hatasını anlamazsa alır annemi giderdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?