• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden şimdi herşeyi parçalıcam

çeyiz al demiş almışsın sonra annen demiş diye almışsın falan bundan sonrasını okuyamadım

boşuna kendini üzüyorsun kurtulduğuna şükretmek varken

bırak ne hali varsa görsün, tanıdıklarınada söyle ondan laf getirmesinler sana

o telefonu açılması ve siz yokmuşsunuz gibi konuşulması???? ne gerek var. zaten bu kadar sinire de gerek yok ama neyseee...çocukça işler

entarisi dim dim yar seninkler cokta tin tin yar :KK31:(not: halay basini ceken ifade:) :21::21:

Bitmiş bi ilişki yi böyle kurcalayarak daha cok sıkılır üzülürsün...aradan az da değil iki ay gecmiş niye kurcalıyorsun en iyisi hiç haber almamak.arkadasını arasada karışma bence..

Biri değil birileri var dedikten sonra karakter notunu verdim..iyki demen için bi sebep daha

suçlu sensin. hem telefonla konuşturup hem neden yorumlarını dinliyosun. "o mikemmel bi insandı" demesini mi bekliyosun

okudum ve tek akıllıca bulduğum arkadaşının nazlının erkek arkadaşı olduğu yalanı.içine dert olmuştur emin ol oda senden haber almak için aramış zaten belli.aradada zehrini akıtmış amacına ulşamış söylediği her şey yalan ve hisleride atm tersi maalesef.sizin söyledikleriniz ne kadar doğruysa emin ol onunkide o kadar doğru.

suçlu sensin. hem telefonla konuşturup hem neden yorumlarını dinliyosun. "o mikemmel bi insandı" demesini mi bekliyosun

haklısınız çok haklısınız öyle demesini değilde yinede bu kadar nasıl çirkinleşiyorlar ya bu erkekler aklım almıyor.

Kızlar merhaba,

çok ama çok sinirliyim sinirden kıpkırmızı oldum gözlerim dolu dolu yazıyorum.
Bu benim eski ex sözlüm olucak a.i, se.refz, na.ussuz dıııııtt rezil kopek işyerinden benimle çalışan ortak arkadaşımızı aradı az önce birşeyin bahanesiyle.Açmıyım dedi zaten açmıyorum dedi bende aç dedim aç bakalım ne dicek? Bende kaşındım kabul ediyorum.
Naptı ne etti konu bana geldı. kız buna diyorkı e sen nasılsın napıyosun varmı birisi. Birisi demiyelimde birileri var diyor karaktersiz. Ama bende yaptığı hataları yapmıyormus evlilik için acele etmıyormus.
Ya bu adam ilk tanıstığımız gunden berı evlenmek ıcın baskı yapan adam, benı ısrarlarıyla bıktırıp gelıp aılemle aılecek tanısan ınsan. Bana artık git kendine çeyiz al yap diyen adam bugün arkadaşıma diyorki benmi öyle demişim anasının lafıyla gidip aldığıda 2 3 tane yatak örtüsüydü diyor. Ya deliricem sinirden şu laflara bakın allah aşkına. Bilmeyen biri derki kız bunaltmış evlenelim evlenelim diye çocuk istememiş. Allahtan arkadaşım şahit ısrarlarına bu laftan sonra zaten böyle ağız dalaşımı derler öyle birsey oldu. Sonra diyorki hayatımın hatası asrın hatası. Ulan ayrıldıktan 2 ay sonra bana özledim diye mesaj attı aldı cevabını sonra oturdu aşağı. hem özledim diyor ben onu istemediğimi söyleyince asıl o beni istemiyormusta ben onu sıkmısım bogmusumda hadı bana guleymıs te. Şimdide ben onun hayatının hatasıymışım ailesine soktuğuna binlerce pişmanmış.
ama benden ayrıldığı için hiçbir pişmanlığı yokmuş. Ohh iyimiş geziyomuş tozuyomuş konuştuğu birileri varmış ama acele etmiyormuş. Arkadaşıma soruyor sende varmı birisi diye. Arkadaşımda dediki var hemde nazlihilton un erkek arkadaşının arkadaşı. Halbukı yalan ben uzun birsure erkekin e sini görmek istemiyorum.
Oda diyorki vaayy onundamı sevgilisi var iyimiş diyor. Kızda dediki evet siz ayrıldıktan 2 ay sonra tanıştı birileriyle gayet iyi gidiyor ilişkisi dedi. Allahım yalanlar cumhuriyeti benim erkek arkadaşım falan yok. Masuz söyledi öyle. Hıı hayırlısı diyor o adide. Ya ama çok sinirlendim öyle çok üzüldüm ki ayrılırken iğrençleşti herşeye eyvallah demiştim aileisyle oturmamızaabisinin ablasının saçmalıklarına kendinin patavatsızlıklarına. ben yinede iyi kötü yorum yapmamaya çalışıyorum arkasından tamamen onu silmeden hayatıma kaç zamandır kimseyi almadım. Ama o beni hata olarak görüyormuş. İkimiz için alınan 1 oda dolusu eşya onun için birkaç parça örtüden ibaretmiş. Ailemle herkesle tanışması ciddi boyuta gelip benden ayrılmak onun için normalmiş demekki. Bende diyodumki acaba vicdanı sızlıyo mudur aklına geline. Yazıklar olsun yazıklar dilerimki ben yakın zamandan çok mutlu bir evlilik yapıyım o yapayalnız sürünsün. İçim acıyo tanıdğım güne lanet ediyorum.Uzun oldu ama anlatıcağım kimse yok anneme söylesem üzülür babama anlatsam olay çıkarır iyiki varsınız teşekkür ederim. En Büyük KK

bence kopek gıbı pişman ve senın kulagına gelecegını bılıyor ve canını yakmaya calısıyor bosver takmaaa kuyruk acısı var... bırak o acıyla kalsın :)

okudum ve tek akıllıca bulduğum arkadaşının nazlının erkek arkadaşı olduğu yalanı.içine dert olmuştur emin ol oda senden haber almak için aramış zaten belli.aradada zehrini akıtmış amacına ulşamış söylediği her şey yalan ve hisleride atm tersi maalesef.sizin söyledikleriniz ne kadar doğruysa emin ol onunkide o kadar doğru.

biliyorum ama bitmiş gitmiş artık durup dururken ortalığa çıkıyor böyle sinir oluyorum. bide herşeyi kafama takan birisiyim.

bence kopek gıbı pişman ve senın kulagına gelecegını bılıyor ve canını yakmaya calısıyor bosver takmaaa kuyruk acısı var... bırak o acıyla kalsın :)

zaten kız teli açar açmaz nazlı ordamı diyor. oda dediki yok yok rahat olabilirsin. Hey allahım işsiz adam resmen.

Konuşurlarken arkadan bir kahkaha patlatıverecektin işini bilememişsin.

Boşverr aytılmışsın bitmiş pişman olmasa hala sendrn haber alma çabası içinde olmazdı, soğumak için çok iyi bir sebep daha vermiş sana işte ne güzel

zaten kız teli açar açmaz nazlı ordamı diyor. oda dediki yok yok rahat olabilirsin. Hey allahım işsiz adam resmen.

bak burdan anla nazlı orda mı demeler :) cocuk mu bu adam :D konustuklarının senın kulagına gelme cabasında keske hıc tepkı vermeseydın bırazcık amacına ulasmıs senın eskı sozlu... bırak bundan sonra bısey derse sende umrumda degıl ılgılenmıyorum gibi cevaplar gonder... bak onune yoksa boyle kızarsan sınırlenırsen sadece kendıne edersın :)

Konuşurlarken arkadan bir kahkaha patlatıverecektin işini bilememişsin.

Boşverr aytılmışsın bitmiş pişman olmasa hala sendrn haber alma çabası içinde olmazdı, soğumak için çok iyi bir sebep daha vermiş sana işte ne güzel

Aynen haklısınız yine aklıma geldikçe üzülüyodum böyle olmasaydı nasıl olurdu diye. Adam birisi değil birileri diyelim diyor.
Bide ben kendi kendimi bitirmişim öyle diyor :KK53: aman neyse artık bir anlıktı sinirim geçti :KK36:

bak burdan anla nazlı orda mı demeler :) cocuk mu bu adam :KK70: konustuklarının senın kulagına gelme cabasında keske hıc tepkı vermeseydın bırazcık amacına ulasmıs senın eskı sozlu... bırak bundan sonra bısey derse sende umrumda degıl ılgılenmıyorum gibi cevaplar gonder... bak onune yoksa boyle kızarsan sınırlenırsen sadece kendıne edersın :)

yok kıız 28 yaşında eşşek kadar ama akıl yaşı 5 mi acep :KK76:

ilk başta işle ilgili bişey sorma ayağına arıyor sanki sorucak kimse kalmamış gibi. 2 kelime işten sonra hemen bu konulara girildi.

Bu konulara ilk kim girdi o da önemli. Arkadaşınız ne diye var mı birisi diye soruyor ki? İlk o açmış gibi geldi. Resmi bir şekilde işle ilgili konulara cevap verip kapatmalıydı bence. Sanki siz onun hayatını merak ediyorsunuz da arkadaşınıza sordurmuş gibi olmuşsunuz. Hayali erkek arkadaş muhabbeti de gereksiz olmuş. Konuşma başlı başına gereksiz yani.

Back
X