- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.826
- 548
- 51
- Konu Sahibi akasayalar
-
Şu saatten sonra kendinizden başka kimseyi düşünmeyin.Kizlar ne olur cevap yazin. Babasi babami aramis acmamis. Annemle babam az once konustu. Babam dediki kizimin yuzunde renk kalmamis ben istemiyorum geri donmeyecek.gitse 3 ay sonra yine geri donecek dedi. Annem dedi evet gitmeni istemiyoruz. Ama simdi bu kayinpederin kalbi var adam sikintili. Bunlar benim yuzumden bisey olursa bela olacak insanlar. Korkmuyor degilim.kimseye benim yuzumden bisey de olsun istemem.Allah saglik sihhat versin ama benden uzak olsunlar. Ben simdi buna nasil soylueyim bosanmayi
rahatlik kavramlarinin altinda yatan o pis dusunce ne beni onu merak ettim
Su yedigim damgaya bak. ALLAHIM benim yuzum ne zmaan gulecek.Hafif kadın demeye getiriyorlar anladığım kadarıyla..
Size bağırıp çemkirirken kalbi kötü olmamış da şimdi mi fenalaşmış. Hepsi duygu sömürüsü inanmayın, siz şu anda kendi sağlığınızı düşünün. Rabbim kolaylık versin, hakkınızda hayırlısı olsun. Kendinizi üzmeyin lütfen hele ki değmeyecek insanlar için.
Allahim bu gece sabah olmaz bana.pazarteaide annem hastaneye goyrcek beni ablamlaSize bağırıp çemkirirken kalbi kötü olmamış da şimdi mi fenalaşmış. Hepsi duygu sömürüsü inanmayın, siz şu anda kendi sağlığınızı düşünün. Rabbim kolaylık versin, hakkınızda hayırlısı olsun. Kendinizi üzmeyin lütfen hele ki değmeyecek insanlar için.
kendileri baya ağırmışHafif kadın demeye getiriyorlar anladığım kadarıyla..
Kizlar gunaydin.
Inanin sinirden uyuyamadim ve paylasmak istedim.ben calisiyorum ve acik bir bayanim.genelde sac fonlu yuzumde hafif makyajim her zaman vardir.cunku dogal guzelligi cok olmayan biriyim.ayrintilari anlatiyorum konuyu baglayacagim.
Esimin aileside hep tesetturlu ama modern tesetturlu.yani esarbini acsalar evde hepsinin saci sari rofleli ombreki.ve son model arabalar var altlarinda.konu sapmasin lutfen amacim farkli.
Ben kendimi bildim bileli bekarken de cakisirdim.nisanliyken ailem bunlara kizimiz calisacak o evde duramaz hem sigortasi icin hem kendi icin demisti.bunlarda tabiki kendi bilir bizim icin farketmez demisti.
Ve 2 gun once esimle tartisma yasadik babasida bizdeydi.adam aynen su sozleri sarfetti."sen zaten alisiksin gec gelmelere.sen cok rahatsin.bizim mezhebimizde genislik yok.sen para getiriyorsun diye benim oglum evin erkegi.ve esimide gaza getirdi.esimle hep tartisirdik ama gunun sonunda esim sarilmadan uyumazdi.bu adam esime oyle laflar ediyorki.simdi bana sart kostular isi biraktirdilar.gul gibi meslegimden oldum.kayinpederimle tartisirken esim evde yoktu ben bana her soylenene cevap verdim.muhtemelen farkli anlatti.dediki babani araycagim gelsin alsn dedi kayinpeder.sen zahmet etme ben ararim dedim.babami aradim baba gel dememle adam hemen kapat telefonu bileti aldim bir cöp alma o evden cik dedi.ciktim geldim.esim agladi telde kendini torpulemen lazim cok rahatsin.bizde boyle kadin olmaz.beni paranla eziyorsun dedi.bebde agzima geleni saydim.suan ailemdeyim siz soyleyin arkadaslar ne yapayim.esimi sevmiyorum degil ama adam dibimizde oturuyor ve bizimki ailesini atmaz.
Canim son aciklamami oku esim aradiSenin kv'lik görevini kp'in yapıyor galiba. Yuh dedim ya nasıl muhabbetler. Ne demek seni senin evinden kovuyor adam sende buna müsade nasıl edersin? Bir sorunun varsa oglunla konuş deyip kaale almayacaktın gereksiz muhabbetlere girmeyecektin.
Gerçi senin koca da koca sayılmaz ki. Bu lafları esimin ailesinden biri bana sarf edecek annesi kardeşi dinlemez göğü başlarına yıkardı. Ay ben sinirlendim burda.
Su yedigim damgaya bak. ALLAHIM benim yuzum ne zmaan gulecek.
Bence eşin işin ciddiyetini anlamamışSimdi esim aradi kizlar.ucuncu defa arayinca actim ne oldu dedim. Napiuosun nasilsin gittinmi doktora dedi. Hayir ne oldu dedim.git doktora iyi ol.pskiyatre git cok fevriyim dik basliyim ne olur sorunlari anlat duzelelim dedi. Babana yazdim babanda rahatsizmis gecmis olsun yazdim dedi. Bende ee dedim.neden babamin gonderdiklerini gardan almadiniz dedi.gerek yok istemiyoruz hicbiseyinizi dedim.olurmu oyle sey sacmalama dedi. Ne diyosn ya sagligim gitti rahatsizmisn babanin soylediklerininde haberin varmi ben evi terk ettim haberin varmi dedim. Bir kadin evi terkedemez dedi yanlis dedi.gittin bir gunde otelde kaldin bunuda unutamiyorum yanlis dedi. Ya susarmian erbiyesiz bana hafif kadin diyip namusuma camur atmaya kalkmayin dedim.otelin kapisinda saatlerce bekledin camdan gordum acik acik babana diyemedinmi ben esimin basindaydim diye. Yok dedi ben baabma gereken herseyi soyledim o kizin hakkini odeyemem demis. Ben musait degilim tedavim baslayacak beni arayip moralimi bozma dedim kapattm
Simdi esim aradi kizlar.ucuncu defa arayinca actim ne oldu dedim. Napiuosun nasilsin gittinmi doktora dedi. Hayir ne oldu dedim.git doktora iyi ol.pskiyatre git cok fevriyim dik basliyim ne olur sorunlari anlat duzelelim dedi. Babana yazdim babanda rahatsizmis gecmis olsun yazdim dedi. Bende ee dedim.neden babamin gonderdiklerini gardan almadiniz dedi.gerek yok istemiyoruz hicbiseyinizi dedim.olurmu oyle sey sacmalama dedi. Ne diyosn ya sagligim gitti rahatsizmisn babanin soylediklerininde haberin varmi ben evi terk ettim haberin varmi dedim. Bir kadin evi terkedemez dedi yanlis dedi.gittin bir gunde otelde kaldin bunuda unutamiyorum yanlis dedi. Ya susarmian erbiyesiz bana hafif kadin diyip namusuma camur atmaya kalkmayin dedim.otelin kapisinda saatlerce bekledin camdan gordum acik acik babana diyemedinmi ben esimin basindaydim diye. Yok dedi ben baabma gereken herseyi soyledim o kizin hakkini odeyemem demis. Ben musait degilim tedavim baslayacak beni arayip moralimi bozma dedim kapattm
Sizce donecek olsam gidipbgardan gonderdiklerini almazmiydim.yada telefinlarina cevap veriridim. Dedimkibtedaviye baslayacahm bir daha beni arama.millet isci cikariyo ben gul gibi isimden sskmdan oldumBenim burda sinirden elim ayağım titredi sizin adınıza.Sorun sizde miymiş yani git tedavi ol düzelelim falan.Onlarin yaptıkları çok normal.Sizin fevriliginiz tek sorun.Pes diyorum doğrusu.Dönecek gibi duruyorsunuz yazık edersiniz kendinize.Adam isin ciddiyetinin farkinda bile degil sizi sucluyor üstüne üstlük.Hakkinizda hayırlısı olsun.
Ailenin durumu iyi esiminde durumu iyi maasi iyi. Ama o istyoki ben cakismiyayim ama ondan parada istemiyeyim.babaylaberaber mutfaga alisveris yaoiyolar tamam. Yani bunlara razi gel diyoAilenin altında son model arabalar varsa durumları iyi. E o zaman eşin sana neden beni paranla eziyorsun dedi
Donusu yok adamlar daha istemez. Birgunde ortada biraktm adamlariKeske isini birakmasaydin...gul gibi isi birakmak hata olmus...calismayan bayan alsalardi en bastan o zaman...isten cik demek ne alaka ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?