Sinirden uyuyamadim

Şu saatten sonra kendinizden başka kimseyi düşünmeyin.
Merak etmeyin siz boşanma kararı aldınız diye kalp krizi filan geçirmez kimse.
Üstelik kalp hastalığının fizyolojik sebepleri var.
Adam zaten hastaymış, oğlunun karısına çemkirirken düşünseydi sağlığını.
Derdi, tasası size düşmesin bırakın kocanız olacak adam düşünsün.

rahatlik kavramlarinin altinda yatan o pis dusunce ne beni onu merak ettim

Allahim bu gece sabah olmaz bana.pazarteaide annem hastaneye goyrcek beni ablamla

Senin kv'lik görevini kp'in yapıyor galiba. Yuh dedim ya nasıl muhabbetler. Ne demek seni senin evinden kovuyor adam sende buna müsade nasıl edersin? Bir sorunun varsa oglunla konuş deyip kaale almayacaktın gereksiz muhabbetlere girmeyecektin.

Gerçi senin koca da koca sayılmaz ki. Bu lafları esimin ailesinden biri bana sarf edecek annesi kardeşi dinlemez göğü başlarına yıkardı. Ay ben sinirlendim burda.

Ya kim olursa olsun bi kadın çalışma hakkına kimse engel olamaz. Ben çalışmıyorum ama ilk fırsatımı bulduğum da çalışacağım. Bunu kv me laf arasında söyledim ayni biliyor aslın da ve bize geldiği her zaman hatta misafirliğe gittiğimiz yerlerde aynı şeyi söyler... kadının çalışması aptallık ev hanımları yan gelip yatıyor kadın hem çalışıp hem ev işi yapıyor acıyorum onlara der. Eşim de çalışmasını isterim dediğin de eve geldiğin de bir sıcak çorba bulamazsın evini b... götürür gibi laflar kullandı bende neden öyle olsun şimdi Bile hafta da bir bayan geliyor o zaman daha rahat oluruz maddi yönden dedim. Maalesef bir çok aile bayanın çalışmasına karşı evi ihmal edip evde üstünlük kurduklarını düşünüyorlar

Simdi esim aradi kizlar.ucuncu defa arayinca actim ne oldu dedim. Napiuosun nasilsin gittinmi doktora dedi. Hayir ne oldu dedim.git doktora iyi ol.pskiyatre git cok fevriyim dik basliyim ne olur sorunlari anlat duzelelim dedi. Babana yazdim babanda rahatsizmis gecmis olsun yazdim dedi. Bende ee dedim.neden babamin gonderdiklerini gardan almadiniz dedi.gerek yok istemiyoruz hicbiseyinizi dedim.olurmu oyle sey sacmalama dedi. Ne diyosn ya sagligim gitti rahatsizmisn babanin soylediklerininde haberin varmi ben evi terk ettim haberin varmi dedim. Bir kadin evi terkedemez dedi yanlis dedi.gittin bir gunde otelde kaldin bunuda unutamiyorum yanlis dedi. Ya susarmian erbiyesiz bana hafif kadin diyip namusuma camur atmaya kalkmayin dedim.otelin kapisinda saatlerce bekledin camdan gordum acik acik babana diyemedinmi ben esimin basindaydim diye. Yok dedi ben baabma gereken herseyi soyledim o kizin hakkini odeyemem demis. Ben musait degilim tedavim baslayacak beni arayip moralimi bozma dedim kapattm

Canim son aciklamami oku esim aradi

Hiç kimse için-bu eşiniz bile olsa- işinizden, mesleğinizden vazgeçmeyin. Çünkü bir gün yollarınız ayrılırsa size kalan , kimseye muhtaç etmeyen şey yine mesleğiniz olacak. Özellikle kadının en büyük koruması bence meslek sahibi olması. Elbette eşiniz ailesini atacak değil. Orta yolu bulmaya çalışın ama ne olursa olsun eşiniz veya ailesi için mesleğinizi bırakıp evinizde oturmayın. Siz istediğinizde bırakırsınız kimse için değil.

Su yedigim damgaya bak. ALLAHIM benim yuzum ne zmaan gulecek.

Onlar öyle(hafif kadın) dedi diye öyle mi oldun?Ne diye kendini harap ediyorsun.Bu kafa yapısındaki insanlarla yürümez sana söyleyim.Kocan da afedersin ne kişiliksizmiş.Gidip babasıyla karısının dedikodusunu yapacak kadar.O söylemese otel meselesini bilmeyeceklerdi cahil insanlar.Hepsi kocanın yüzünden.Seni istese düşünse sevse sen babanın evine girmeden arkandan damlardı.Mis gibi ailen arkanda.Bosanacagini söyle.Kp sana çemkirirken kalbi sağlamdı sen gidince mi kötü olmuş tüh yazık.Nefret ediyorum gelinle uğraşan kv kp den.Pasif kalan kocalardan

Keske isini birakmasaydin...gul gibi isi birakmak hata olmus...calismayan bayan alsalardi en bastan o zaman...isten cik demek ne alaka ya

Bence eşin işin ciddiyetini anlamamış
Trip sanıyor sanırım

Benim burda sinirden elim ayağım titredi sizin adınıza.Sorun sizde miymiş yani git tedavi ol düzelelim falan.Onlarin yaptıkları çok normal.Sizin fevriliginiz tek sorun.Pes diyorum doğrusu.Dönecek gibi duruyorsunuz yazık edersiniz kendinize.Adam isin ciddiyetinin farkinda bile degil sizi sucluyor üstüne üstlük.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Ailenin altında son model arabalar varsa durumları iyi. E o zaman eşin sana neden beni paranla eziyorsun dedi

Sizce donecek olsam gidipbgardan gonderdiklerini almazmiydim.yada telefinlarina cevap veriridim. Dedimkibtedaviye baslayacahm bir daha beni arama.millet isci cikariyo ben gul gibi isimden sskmdan oldum

Ailenin altında son model arabalar varsa durumları iyi. E o zaman eşin sana neden beni paranla eziyorsun dedi
Ailenin durumu iyi esiminde durumu iyi maasi iyi. Ama o istyoki ben cakismiyayim ama ondan parada istemiyeyim.babaylaberaber mutfaga alisveris yaoiyolar tamam. Yani bunlara razi gel diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…