Sinirden uyuyamıyorum

Sşz jadının kendini ezdirmemesinden yanasınız elbetteki Kadın kendini ezdirmemeli belki de yengenin onu tapmasının bir sebebi vardır keşke burda olsada olayı aydınlatsa ben o kızın söylediklerine hiç güvenmiyorum kim bilir neler yapıyoda abisi bu şekilde davranıyo
Ne alaka ya kız 24 yaşında istediği yere gider istediğini de yapar. Saygısızlık olmasın diye hep susmuş abisine bir kere baş kaldırınca kız suçlu oluyor sizde bir kadın olarak bunu savunuyorsunuz pes..

Yurtta büyüyen bir arkadaşım vardi..keşke şu hayatta beni merak eden insanlar olsaydı demişti...bir yere ait olduğunu merak edildiğimi hissetseydim.bilmem aklıma geldi..dünya çok garip bir yer

Abiminde saygisi yok bnmde yok dediginiz yengenizin kimsesi yokmu bu kadar eziyorsunuz

Çok yanlış düşünüyorsunuz
O gece abim kardeşimi nasıl orada bırakırsın diye çıldırıp yengemin üzerine yürüdüğünde ben onu kolundan tutup odama getirdim
Yoksa onun yaptığı gibi ben karışmam deyip kenara çekilebilirdim
Aynı akşam hoşlandığım çocuk yengen niye hep senin peşinde kimdir bu yenge bir ben konuşayım onunla dediğinde bile onu korudum
Çünkü yengemle gitsem o da peşimden gelebilirdi ve yengemi kırabilirdi
Bize kaçtığı zamanlar her şeyimi paylaştım yeri geldi ufak tefek para da verdim
Ki bu kadın benden 8 yaş büyük
Ona karşı bir nefretim de yok sevgim de yok
Ama o geceki yaptığı canıma tak etti
Tekrar söylüyorum evlendiği günden beri abim peşime takıyor
Ben yengemle mi evlendim ?
Onunla niye yan yana veya aynı ortamda bulunmak zorundayım
İstemiyorum bu kadar basit.

Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Iyi etmişsin eşini oraya tek yolluyo taksiye bin gel diyo size korumacı oluyo bu ne perhiz bu ne lahana yani yengede ağzını açıp diyemiyo mu beni yolluyon da oda tek gelir diye..

Valla size kızmak istedim ama yerinize koydum kızamadım.
Yengenizden ziyade abinize iyi bir ders olmuştur umarım.
Benim abimde normalde abilik falan yapmaz ama ben dışarda olayım nerede bu kız diyip durur.
Beni arasa bile telefonunu asla açmam.
Gitsin eşine yapsın o sahiplenme olayını.
Yengeniz de bu genç bir kız beni onunla kötü yapma demeyi öğrensin.

Çok yanlış düşünüyorsunuz
O gece abim kardeşimi nasıl orada bırakırsın diye çıldırıp yengemin üzerine yürüdüğünde ben onu kolundan tutup odama getirdim
Yoksa onun yaptığı gibi ben karışmam deyip kenara çekilebilirdim
Aynı akşam hoşlandığım çocuk yengen niye hep senin peşinde kimdir bu yenge bir ben konuşayım onunla dediğinde bile onu korudum
Çünkü yengemle gitsem o da peşimden gelebilirdi ve yengemi kırabilirdi
Bize kaçtığı zamanlar her şeyimi paylaştım yeri geldi ufak tefek para da verdim
Ki bu kadın benden 8 yaş büyük
Ona karşı bir nefretim de yok sevgim de yok
Ama o geceki yaptığı canıma tak etti
Tekrar söylüyorum evlendiği günden beri abim peşime takıyor
Ben yengemle mi evlendim ?
Onunla niye yan yana veya aynı ortamda bulunmak zorundayım
İstemiyorum bu kadar basit.
Yengenizi düşünüyor olsaydınız "BEKLE GELİYORUM" yalanını soylemezdiniz,yok ders vermek içinmis,yok kendisine saygısı olmayana nasıl saygı duyarmis bla bla şimdi masum bir şekilde yengemi koruyorum ayaklarıni bırak,öğretmen olmuşsun bir de, ama insanları o saatte son otubusu kaçırtacak kadar da rahatsın bravo.

Üstelik konunda sana hak verdiğim halde bunlari yaziyorum,yenge belki yarım akilli belki düşünmeyecek kadar kör sen deki de nasıl bir vicdanmis bekle diyecek kadar,gelmiyorum git deseydin burda sana alkış tutanlardan biri de ben olurdum

Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
abin kendi gelseymiş ya karısını göndereceğine. Abinde hiç iş yok. Onu cezalandırman lazımken yengeni cezalandırmışsın.

Yengeye yazık böyle bi adamla evli. Siz ayda bi kere çekemiyosunuz adamı o hergün çekiyo. Bide adamın kız kardeşini gece dolmuşla almaya gidiyo kızda kadını bekle diyip orda bırakıp kendi arabayla gidiyor. Valla Allah kadına sabır versin yoksa sizlik bişey yok. Yarın bi gün evlenirsin zaten bişey yapamaz şu andada cevap veriyosun abine ama yengene yaptığın çok ayıp :KK43:

Cocuk musunuz ya sız? Abıne kızıp yengenı neden orada bıraktın kı? Ne soyleyecegın varsa yengenle eve donunce soyleyebılırdın. Boyle olunca ıyı mı yaptıgını sandın acaba??

Kadını kandırıp o saatte dışarda bekletirken hiç vicdanınız rahatsız olmadı mı ? Ya başına kötü birşey gelseydi ? Anlam veremedim bu yaptığınız saflıktan , düşüncesizlikten mi yoksa kötülükten mi ?

Kadını kandırıp o saatte dışarda bekletirken hiç vicdanınız rahatsız olmadı mı ? Ya başına kötü birşey gelseydi ? Anlam veremedim bu yaptığınız saflıktan , düşüncesizlikten mi yoksa kötülükten mi ?

Düşünmek istemediğimden.
Abim niye düşünmüyor yengemi ben karımı gecenin bir vakti nasıl yolluyorum diye
Eve geldiğimde nasıl tek gelirsin diye bağırıyordu ben hatırlattım karın orada tek kaldı diye
Abimden önce ben mi düşüneyim yengemi ?

Düşünmek istemediğimden.
Eve geldiğimde nasıl tek gelirsin diye bağırıyordu ben hatırlattım karın orada tek kaldı diye
Abiniz ayrı problem ona bir şey dediğim yok . Siz neden ben gelmeyeceğim demediniz onu diyorum ? Yani birileri , birilerini eziyor ya da baskı uyguluyor diye biz de mi küçük düşürüp , zora sokalım , ezelim ?
Abinizin yaptığı ayrı bir saçmalık ama bu sizi haklı çıkarmıyor . Sinirinizin ya da tepkinizin muhatabı yengeniz değildi ki ama illa kızacaksanız boşuna gelme ben gelmeyeceğim ya da boşuna gelmişsin bekleme gelmeyeceğim diyip gitmeseydiniz .
Şu anda çok uyumlu abi - kardeş olduğunuzu göstermiş oldunuz ?

Abiniz ayrı problem ona bir şey dediğim yok . Siz neden ben gelmeyeceğim demediniz onu diyorum ? Yani birileri , birilerini eziyor ya da baskı uyguluyor diye biz de mi küçük düşürüp , zora sokalım , ezelim ?
Abinizin yaptığı ayrı bir saçmalık ama bu sizi haklı çıkarmıyor . Sinirinizin ya da tepkinizin muhatabı yengeniz değildi ki ama illa kızacaksanız boşuna gelme ben gelmeyeceğim ya da boşuna gelmişsin bekleme gelmeyeceğim diyip gitmeseydiniz .
Şu anda çok uyumlu abi - kardeş olduğunuzu göstermiş oldunuz ?

Ben yengeme sabah arkadaşlarımla döneceğimi onunla gelmek istemediğimi defalarca söyledim
Hatta yalvardım nolur abimle konuş gelme diye
Ben karışmam abine söyle dedi
Bu davranışından sonra bence bunu hak etti
Benim de hayal ettiğim yenge bu değildi ama birbirimizi kabullenmek zorundayız

Ben yengeme sabah arkadaşlarımla döneceğimi onunla gelmek istemediğimi defalarca söyledim
Hatta yalvardım nolur abimle konuş gelme diye
Ben karışmam abine söyle dedi
Bu davranışından sonra bence bunu hak etti
Benim de hayal ettiğim yenge bu değildi ama birbirimizi kabullenmek zorundayız
Muhtemelen abinizden korktuğundan gelmek zorunda kalmıştır yoksa onun da çok keyif aldığını sanmıyorum . Yine gitmeseydiniz , yine tepki gösterseydiniz ama yalan söylemeden , gelmeyeceğim diyerek yapsaydınız bunu . Gece vakti bunu yapmanız çok yanlış . Biraz mantıklı düşünürseniz sizde farkına varırsınız .

Düşünmek istemediğimden.
diğer konunuzu okurken buna geliverdim
çok bilmiş abiniz neden almaya gelmiyor sizi de yengenizi gönderiyor

dip not: yengeye üzüldüm ama sabrınız da yaşmış demek ki

Back
X