Sizin yaşınız, eğitim durumunuz nedir?
Aynı dili konuşmuyor muyuz?
Büyük harfle yazınca ne değişiyor?
Ayrıca ben siz şeklinde hitap ediyorum size.. Siz neden sen'li cümle kuruyorsunuz bana??
Yazmışsınız işte abi konuşulan cinsten mi diye.. Bence de değil ve bu yüzden yenge de konuşamıyor.. Yengenin evliliği hata.. Ama bu olayda kadının suçu yok iken abi onun üzerine yürümüş.. Bu yanlış değil mi? Yengenin ne suçu var?? Hoşlandığı çocuk yenge ile konuşacakmışta konu sahibi yengeyi korumuş.. Ne yapacaktı o çocuk? O kadar erkek ise abi ile konuşsun diyorum.. Neden herkes yengeye yöneliyor.. İsteyen istediğini yapar bana göre.. Ama konu sahibi hoşlandığı çocuğun da orada olduğunu söylüyor.. Birde öğretmen arkadaşlar vardı diyor.. Ailesine sadece arkadaşlar kısmını söylüyor.. Demek abi anladı.. Belki başka olaylar da var geçmişe dönük bilemem.. Bence 24 yaşındaki bir öğretmene karışmaya gerek yok.. Varsa bilgin, tecrüben, önerin aktarırsın.. Kardeşim çünkü.. Kötülüğünü istemezsin ama bu kadar müdahale etmemelisin.. Abi ediyor.. Tekrar yazıyorum ilişkileri sorunlu.. Aile içinde halletmeliler. Yengenin gitmiyorum demesi ile çözülmez.. Gider yeniden evlenir ama yine gönderir bir yenge.. Umarım anlatabildim kendimi.. Konu sahibi haksızsam söylesin, abisi boşanır yine de bırakmaz kardeşinin peşini