Sinirden uyuyamıyorum

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar herkese, boşanmak üzereyim. Şiddet hakaret vs vs sonucunda. Ayriyiz, boşanma davası için gün verilmesini bekliyoruz. Çocuğumu babası ne zaman isterse gönderdim.
Benim öğrenmek istemekteki tek amacım çocuğumu gece veememekten dolayı duyduğum vicdandi, inkar ediyordu ex, yeminler ediyordu. Bayanın kim olduğu ortaya çıktı ve de arkadaşım ve beni tehdit etmeye başladılar( Sağa sola yayıp iftira atiyormusuz, akıl sagligim yerinde değilmiş, çocuğu benden alacakmış, beni buradan gondereceklermis, barisirsam olayı kapatirmis). Arkadaşım ilçedeki emniyete şikayet etti, beni arayip mesaj atıp şikayetçi olacağız diye tehdit ediyorlar diye. bende ildeki emniyete çocuğumun anlattıklarını, çocuğumu almakla tehdit ettiğini, durumun incelenmesini istedim. En son aradığında güzelce konuştuk ve telefonu kapattı. Bir saat sonra beni engellemiş. Dün gördüğümde de yüzünü çevirdi, görmezden geldi. Ne oldu anlamadım ve çok sinirliyim. Uyku tutmuyor, bende engelledim ve de görmezden geldim. Şikayetçi olmuş ex ve bayan, şahit olarak bana söyleyen bayanı ve eşini yazmışlar. Bana henüz herhangi bir yazı gelmedi, bir çok kisi şikayetçi listesinde , ifade verenler olmuş, henüz bana gelen herhangi bir resmi yazı yok. Şaşkın ve ofkeliyim. İnsanlar bu kadar yanar döner nasıl olabiliyor, nasıl onu arkadaş gördüm kendime de çok kızgınım

Son düzenleme:
Arayıp sor neden aniden beni engelledin diye..

Arkadaşınızın eşi zaten cinsmiş ki gidip hemen yetiştirmiş. Eşine bakınca arkadaşınızın da kazık atması çok normal geldi bana. Çok hoş bir çift olmuşlar.
Onlar sizi ne sebeple şikayet etmişler? Birine "bu kim" diye sormak suç da haberimiz mi yok?

Kocasının görüştüğü bir polis varmış daha boşanma davası bile açılmamışken hem de
üstelik çocuğunu babasına gönderdiğinde o bayanla kocası çocuğu aynı yatakta yattığını öğrenmiş
arkadaşı da o polis bayanı tanıyormuş oğlu da polis haftası fotoğraflarında görmüş göstermiş aynı kadın olduğuna emin olmuşlar
eşi öğrenmiş yok öyle bir şey diye inkar etmiş
bu hanımefendi şikayetçi olmuş, eşi ve o kadında şikayetçi olmuş
arkadaşı da karşı tarafa geçip bu hanımefendiden şikayetçiyim diye şahit olmuş
anladığım bu

Arkadaşınız zaten neden işin bu kadar içine girmişti ki ?
Onun tehdit edilmesi de çok saçma.
Sizin derdinizi dinleyen normal bir arkadaş olarak kalmalı idi. Ne ara ne oldu da tehdit edildi..
Sonra arkadaşınız neden gitti hemen şikayetçi oldu . ?
O niye bu kadar tehdidin şikayetin her şeyin içinde ?

Belki de eşi istemiştir engellenmesini, durduk yere kadının başına iş açmışsiniz. Sizin boşanma çekişmenizin içinde olmayı istememekte haklılar..

Soru cevap olarak gideceğiz o vakit..

O bayan ve siz ne ile tehdit ediliyordunuz ki gidip emniyete şikayetçi oldunuz?

Şikayet gerekçesiniz ne?

Karşı taraf neden şikayetçi?

Ayrıca arkadaşınızın şikayetçi olması sizin lehinize değil miydi ki şimdi size niye yüz çeviriyor?

Sizinle konuşmayan arkadaşın eşi bu olayın neresinde?

Eşi yüzünden sizinle irtibatı koparmış belli ki..
Çocuğunuzun ifadesiyle ilişkileri kanıtlanır bence..
Ne merkezmiş arkadaş kimin ne olduğu belli değil..

Adam nasıl bu kadar cesur ya boşanma aşamasında? Çocugun soyleyeceğini bile bile kadınla yatırıyor...Çok ilginç

Olayları anladım da şikayet sebebini anlamadım. Siz onlardan niye şikayetçi oldunuz, onlar sizden niye şikayetçi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…