- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Hahahah sizin mesajlarınıza bayılıyorum ya hahhahqhqhq
Benim oğlum bu telefona Ayfon diyor onun ağzıyla yazdım bilemedim tabi Türkçe olimpiyatlarında olduğumu
Yanlış biliyorsunuz iphone türkçe bir kelime değil :) sahibi steve jobs olan dünyaca ünlü apple markasına ait bir telefon ..
Ayfon diye bir kelime yok ..bir markayı türkçeleştiremezsin volkswagen e de folkvagın yazalım o zaman? Siz hangi üniversite hangi bölümden mezunsunuz çok merak ettim ilkokul çocukları bile bugün yazabiliyor çünkü..g ile ğ nin yeri birbirinden çok ayrı elim değdi olayını geçelim lütfen..düzeltmeye gelirsek türkçe düzeltme olamaz çünkü türkçede buğün diye bir kelime yok ingilizce düzeltme olamaz ingilizcede ğ diye bir harf ve buğün diye bir kelime yok..
Siz haklısınız halı silmeye devam..
deil zaten apartmanındaki komşularını köylü vs diye aşalıyordu bizi aşalıyordu temiz deiliz diye namaz kılınıyo evimde diyodu bi ara ama komşusunun yüzüne gülüp hergün evine alıp burda kadını yerden yere vurdu
İphone u biliyorumda ayfon diye bir markadan haberim olmamıştı :)
Üni mezunu olmak hiçbirşey ifade etmiyor bu ülkede..
Buğün değil bugün
Ayfon değil iphone
Aklı salim değil aklı selim..
Off ortaokul çocukları bile yazar bunları ya şaka gibi böyle birinin asla üni mezunu olduğuna inanmıyorum
siz apartmanda mı namaz kılıyorsunuz kimse sizin evinize ayakkabı ile girmiyor farkında mısınız ?Nekadarda yanlış anlamıştınız pes valla köylü kadınlar diyen başka bir bayana hitaben yazdım he köylüyüz manasında temizlik kelimesini diline dolayanlara hitaben ayakkabıyla evemi girilir temizlik anlayışınız bu ve temiz olmalı namaz kılınan bir ev yani ayakkabı necasetinden arınmalı komşumuda yermdim ayrıca
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
Ne yani ambulans görevlileri halıyı toplamadılar diye mi kızdınız?:)) Yani bende 2 kere okudum anca anladım.Çorba olmuş resmen konu.NE yapacaklardı durun halı var ayakkabıları çıkartalım kirlenmesin hastayı öyle indirelimmi diyeceklerdi.Birde demişsiniz kaynatamı 5 kat indirdi falan diye size ne yahu ambulans keyfi bişeymi adam hastalanmış çağırmışlar.Herkes kucağına alacak güçtemiydi bakalım.Ama dur ya şimdi halılarınız var ayaklarına inerken galoş geçirmeliler olmaz.Önemli olan burda HALI arkadaşlar HASTA değil lütfen
Canım sen hali silsene
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yorumlari okumadim, konuyu da anlamadim. yoksa hic okumayip tuysem mi? birs inirle yazmissiniz, cok kariisk olmus gibi. ambulanstan girip ayakkabiyla girilmeyen aile apartmanindan cikmissiniz. ayakkabilar disardaysa calinmiyor mu? ayrica korkmayin ben yurtdisindayim, burada ayakkabisiz evinde dolasirsan deli mi bu diyerek bakiyorlar ve kimse de mikrop falan kapmiyor.
Hahahhahaha ay tutamıyorum kendimi artkk :)) kalk kız gerizekalı soğan doğra diye bir video var o aklıma geldi hahaha
Hatta buda linki izlemeyenler mutlaka izlesin :))
http://www.izlesene.com/video/kalk-kiz-sogan-dogra/7232361
Nekadarda yanlış anlamıştınız pes valla köylü kadınlar diyen başka bir bayana hitaben yazdım he köylüyüz manasında temizlik kelimesini diline dolayanlara hitaben ayakkabıyla evemi girilir temizlik anlayışınız bu ve temiz olmalı namaz kılınan bir ev yani ayakkabı necasetinden arınmalı komşumuda yermdim ayrıca
kızlar ne olur aile apartmanı ne demek biri bana açıklasın konu sahibesi kaale alıp soruma cvp yazmadı merak ettim
kızlar ne olur aile apartmanı ne demek biri bana açıklasın konu sahibesi kaale alıp soruma cvp yazmadı merak ettim
Hahahhahaha ay tutamıyorum kendimi artkk :)) kalk kız gerizekalı soğan doğra diye bir video var o aklıma geldi hahaha
Hatta buda linki izlemeyenler mutlaka izlesin :))
http://www.izlesene.com/video/kalk-kiz-sogan-dogra/7232361
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?