Sinirden Uyuyamıyorum

Benim oğlum bu telefona Ayfon diyor onun ağzıyla yazdım bilemedim tabi Türkçe olimpiyatlarında olduğumu

burası kadınlar kulubu bize ne sizin oğlunuz iphone ayfon diyorsa burdaki konuyu oğlunuz mu okuyor ? o mu cevap yazıyor her yerin kuralı var imla kurallarına dikkat etmek zorundasınız

koptum vallahi bravo

Nekadarda yanlış anlamıştınız pes valla köylü kadınlar diyen başka bir bayana hitaben yazdım he köylüyüz manasında temizlik kelimesini diline dolayanlara hitaben ayakkabıyla evemi girilir temizlik anlayışınız bu ve temiz olmalı namaz kılınan bir ev yani ayakkabı necasetinden arınmalı komşumuda yermdim ayrıca

Ya anlamiomusnuz uydurmus uni mezunuyum die burdan atmak kolay tabi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz apartmanda mı namaz kılıyorsunuz kimse sizin evinize ayakkabı ile girmiyor farkında mısınız ?

yorumlari okumadim, konuyu da anlamadim. yoksa hic okumayip tuysem mi? birs inirle yazmissiniz, cok kariisk olmus gibi. ambulanstan girip ayakkabiyla girilmeyen aile apartmanindan cikmissiniz. ayakkabilar disardaysa calinmiyor mu? ayrica korkmayin ben yurtdisindayim, burada ayakkabisiz evinde dolasirsan deli mi bu diyerek bakiyorlar ve kimse de mikrop falan kapmiyor.

Uzun zamandir bu kadar gülmemistim, cok yasayin. Konunun özeti budur :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Aklin varsa kac giren cikamio sakın konu sahibinin yZdiklarini dikkate alma hic okuma cikis yap mumkunse

kızlar ne olur aile apartmanı ne demek biri bana açıklasın konu sahibesi kaale alıp soruma cvp yazmadı merak ettim

bak birisi bilirim o tür yerleri apartmanları günler olur sürekli birileri gider gelir köylü gibi bişi demişti sende aynen katılmışdın şimdi hiç pes falan deme bana ayrıca ne istiyosun anlamadımki biz pasaklıyız evet evde ayakbıyla geziyorum çıldıracağın bir şeyler daha söyleyeyim kedilerim köpeğim var birde kızım onlarla akşama kadar yuvarlanıyor yerlerde sürünüyor öylecede uyuyor yorulduğu yerde hayatım boyunca bir tane halı aldım onuda kedim doğum yapınca onun yuvasına serdim bu arada senin ayfon kafayı yedi giderek içinden çıkılmaz bir hal alıyor yazdıkların alahtan ki üni mezunuyumda çözebiliyorum

kızlar ne olur aile apartmanı ne demek biri bana açıklasın konu sahibesi kaale alıp soruma cvp yazmadı merak ettim

Biri sey demisti apartmandaki herkes akraba elti gorumce kaynana vs ama burda arkds ust komsu die anlatinca hic akraba die bahsetmedigi icn hepsi yabanci belliki bu yzden hala cozemedim aile apartmani ne die

sen çok yaşa emi dur anlatayım aile apartmanı kayınvalide eltiler vs gibi akrabaların oturduğu apartmanın girişinden itibaren en üst kata kadar halı serilen yaşam alanıdır

Genelde bütün kapıların üstünde anahtar vardır. Ana, baba, kardeş, gelin hepsi aynı apartmanda otururlar hiç yabancı olmaz aslında. Bir de böyle halı koyarlar gerçekten sen ayakkabıları apartman girişinde çıkartırsın :) Valla bu kadar biliyorum ben de :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…