Sinirden Uyuyamıyorum

biri bu halıları kim serdii bana açıklasınnn derhalllll. Birde komşunun tavugunu gören var mı
Konu sahibi gene arazı hatuncanlar.. Boşverinnn.
eeee daha daha nasılsınız

konu sahibesine gelirsem apartmanda halı nedir anlamadım ben ne yapıyorsunuz kapıya geliyorsunuz ayakkabıları çıkarıp orda mı bırakıyorsunuz yoksa elinize mi alıyorsunuz ne gereği var böyle şeylere anlayamıyorum çok titizsiniz gerek yok bu kadarına

konu sahibi de titiz sanırım anlayamadım. 5 katlı apartmanda en az 5 kişi yaşasa, 5'ide gider apartmana halı sermeyi kabul eder mi yaa.. ben etmem şahsen

Bence hasta olan konu sahibi

2 tane hasta var
1- konu sahibi ruhsal olarak titizliğe takmış
2-idrar yolu enf böbreklere kadar ilerleme ihtimalide olan komşu

halı olayına el atıyorum halıfleks ile merdiven merdiven kesiliyor bu halılar , sanırım belli günleri var o belli günlerdede keni payına düşeni yapmıyormuş idrar yolu olan komşu
olayın özü bu
yalnız bu halıalrı nasıl görmezsiniz yahu biz küçükken hep böyleydi halılar
hatta şuanda apartmanda 3 hane oturuyoruz keşke şuandada böyle olsa yani

Kızlar genelde aile apartmanlarında olur bu halı olayı çocuklar oynar apartmanda kapılar açık olur herkes terliksiz gezer ama çok saçma bi olay o ayrı hatırladığım kadarıyla girişte çıkarıp eline alıyosun ayakkabıları tin tin gidiyosun

Bide ambulans çağırılmasını gereksiz bulan 112 çalışanını unutmuyalım lütfen

Etse bile halıların kaynağı kimde

bir halıcının hinliği olabilir bu durum bilemiyorum
bizim apartmanı da tınlayan yok, temizleyen yok. ben arada kendi kapımın önüne su döküp süpürüyorum. yani anlayacağınız apartmanı b.k götürüyor
ama sağlıklıym da hani, öle hastalıklı bir durumum da yok
çamaşır suyundan zehirlenen var da, pislikten ölen olmadı henüz

Son düzenleme:

Yurdum insanı gereksiz yere çağıran da vardır mutlaka. Ama gelen her ihbar aynen emniyetteki gibi ciddiye alınır. Ama gerçekten eğlenmek için bile çağıranlar varmış. 112 çalışanları anlatmıştı TV de. “Gerçekten ihtiyacı olanların haklarını gasp ediyorsunuz, yapmayın” diye.

aslında gırıste ayakkabılık bulunuyor soyle yatay ayakkabıları herkez oraya bırakır valal ben ozluyorum o gunlerı yahu
bız sımdı apartmanı yenılıyoruz bakarsınız boyle bır karar cıkar aıle paartmanı bızımkıde :)

dış kapının dış mandalı o :)

Bu merdivenler arasına serilen ince elde dokunan yani köylü kadınların dokuduğu halı

bu tip aile apartmanlarda gelen giden eksik olmaz çocuk çok olur kısır günleri,altın günleri,yasin okuma günleri kadınlar epey faaldir

Tabiki vardır ona lafım yok ama adam hasta işte ve arkadaşlarda örnek verdi nasıl bişey diye

Herkesin zevki başka işte o tarz apartmanlar rahat oluyor ama özel pek olmuyor ondan bana göre dil cutecim

Biz amcamalarla ayni apartmandaydik biz 3.kat onlar 4. Onların katında vardı 3ten 4e dönünce kırmızı hali başladı. ..ya ama beş katlı binada hali serili olunca çok temiz olmaz orası dışarı sonuçta ee ayak yalin basıyorsaniz eve o çoraplarla giriliyor yine pis bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle obsesyon olduğu görüşüne bende katılıyorum..birkere apartmana ayakkabısız girmek ve halı olması sizin 5 katı silmeniz ne kadar trajikomik farkındamısın? Kadın hastaysa araba yoksa neyi çağıracaklardı sahil güvenliği mi?

Benim ailemde sizin gibiydi mikroptan ve kirden koruyolardı akıllarınca..sonra noldu biliyomusun? İmmun sistemim (bağışıklık)hayatım boyunca çok zayıf oldu en ufak şeyde hastanelik oldum..fanusa koyup büyüterek çocuklara zarar veriliyor yarar değil..yurtdışında çocuklar serbest bırskılıyor hatta bizim türk kadınları şaşırıyorr "aaaaa çocuklarına hiç bakmıyolar yerdeler" diye..sonra o çocuklar yılda 1 kere bile hastalanmayan bağışıklığı ve en önemliside özgüveni yerinde özgür birer birey oluyor..

Velhasılkelam ben bu kk ne sacma ne tuhaf başlıklar gördüm ama sizinkisi kadar tuhafını görmemiştim..yılbaşında ödüller dağılırken unutturmayın kk olarak sizede verelim birtane :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Apartmanın içini halı ile kaplamak ekstradan bir eziyet değilmidir ya?
Bana mantıklı gelmiyor.
Apartman içinde de rahatlık olmayıversin bence.Sonuçta temizliği büyük külfet.
Tüm mesajları okumadım ama 112 gelmişse acil bir durum vardır ve böyle bir durumda halı temizliğini
düşünmek pek normal değil.
Konu sahibi arkadaşım o halıları kaldırın atın bence:))
Bak rahat edeceksin.
Evinin temizliğini mi takip etcen ,apartman içi halıları mı takip etcen.Zor iş.

kırmızı yoruma bayıldım..
Birde hediye mi var nerde.. Bende konu açayım o vakit..

Baştan sona katılıyorum size.
Benim kızım %96 enfeksiyondan (doğumda kakasını yedi) 1 ay yattı.Ama bu çocuk enfeksiyon geçirdi diye fanusta büyütmedim.Çok şükür ben hasta olurum grip felan o olmaz o kadar yani.Tamam temizlik olur ama aşırısı fazla.Sınırları zorlamamak gerek.

aslında elbette ki sadece idrar yolları enfeksiyonunda ambulans çağırmak pek de mantıklı değil. ama belki eşi panik yaptı, endişelendi?

mantıklı değil çünkü idrar yolları enfeksiyonu çok aciliyeti olan bir hastalık değil. ambulans sizdeyken trafik kazası, kalp krizi gibi bir hastalık olsa ve bu nedenle o hastaya gidemese durum daha zor ki bunu biz bilemeyiz. çok sıkışmadıkça ambulansa başvurmamak gerekli sanki

ayrıca siz çağırmadınız diye onlarda çağırmayacaklar ha. yok böyle bir düşünce

apartmanda halı ne alaka? ne kadar silerseniz silin olmaz ki öyle

birde madem kimse silmeye yanaşmıyor, siz de görmezden gelin.

kimseyle kendinizi kıyaslamayın. kimse de sizin gibi olmak zorunda değil. ben yapmıyorsam kimse yapmasın ya da ben yapıyorsam herkes yapsın olmaz. işte böyle anca kendinize yaparsınız, kendinizi yıpratırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…