- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Edit yaptım yorumuma..Alla alla iyice karıştı. Hasta olan komşu ise hastalığı için temizlik olsun diye serdiyse kirli olması nasıl yardım edecek ona? Şansına titiz komşuya düşmüş
Tam anlamadım ki birkaç şey anlatmış aynı yazı içinde.
Sanırım hasta olan komşu aynı zamanda titiz hastalık derecesinde yoksa kimin aklına gelir apartmana halı sermek.
Madem hasta ve titiz temizlese bari temizlemiyormuş da, konu sahibi silmiş falan.. titiz olan kadın neden silmez ki?
Bence hasta olan konu sahibi
konu sahibi de titiz sanırım anlayamadım. 5 katlı apartmanda en az 5 kişi yaşasa, 5'ide gider apartmana halı sermeyi kabul eder mi yaa.. ben etmem şahsen
2 tane hasta var
1- konu sahibi ruhsal olarak titizliğe takmış
2-idrar yolu enf böbreklere kadar ilerleme ihtimalide olan komşu
halı olayına el atıyorum halıfleks ile merdiven merdiven kesiliyor bu halılar , sanırım belli günleri var o belli günlerdede keni payına düşeni yapmıyormuş idrar yolu olan komşu
olayın özü bu
yalnız bu halıalrı nasıl görmezsiniz yahu biz küçükken hep böyleydi halılar
hatta şuanda apartmanda 3 hane oturuyoruz keşke şuandada böyle olsa yani
Etse bile halıların kaynağı kimde
Bide ambulans çağırılmasını gereksiz bulan 112 çalışanını unutmuyalım lütfen
aslında gırıste ayakkabılık bulunuyor soyle yatay ayakkabıları herkez oraya bırakır valal ben ozluyorum o gunlerı yahuKızlar genelde aile apartmanlarında olur bu halı olayı çocuklar oynar apartmanda kapılar açık olur herkes terliksiz gezerama çok saçma bi olay o ayrı hatırladığım kadarıyla girişte çıkarıp eline alıyosun ayakkabıları tin tin gidiyosun
Bide ambulans çağırılmasını gereksiz bulan 112 çalışanını unutmuyalım lütfen
Yurdum insanı gereksiz yere çağıran da vardır mutlaka. Ama gelen her ihbar aynen emniyetteki gibi ciddiye alınır. Ama gerçekten eğlenmek için bile çağıranlar varmış. 112 çalışanları anlatmıştı TV de. Gerçekten ihtiyacı olanların haklarını gasp ediyorsunuz, yapmayın diye.
aslında gırıste ayakkabılık bulunuyor soyle yatay ayakkabıları herkez oraya bırakır valal ben ozluyorum o gunlerı yahu
bız sımdı apartmanı yenılıyoruz bakarsınız boyle bır karar cıkar aıle paartmanı bızımkıde :)
dış kapının dış mandalı o :)
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
Kesinlikle obsesyon olduğu görüşüne bende katılıyorum..birkere apartmana ayakkabısız girmek ve halı olması sizin 5 katı silmeniz ne kadar trajikomik farkındamısın? Kadın hastaysa araba yoksa neyi çağıracaklardı sahil güvenliği mi?
Benim ailemde sizin gibiydi mikroptan ve kirden koruyolardı akıllarınca..sonra noldu biliyomusun? İmmun sistemim (bağışıklık)hayatım boyunca çok zayıf oldu en ufak şeyde hastanelik oldum..fanusa koyup büyüterek çocuklara zarar veriliyor yarar değil..yurtdışında çocuklar serbest bırskılıyor hatta bizim türk kadınları şaşırıyorr "aaaaa çocuklarına hiç bakmıyolar yerdeler" diye..sonra o çocuklar yılda 1 kere bile hastalanmayan bağışıklığı ve en önemliside özgüveni yerinde özgür birer birey oluyor..
Velhasılkelam ben bu kk ne sacma ne tuhaf başlıklar gördüm ama sizinkisi kadar tuhafını görmemiştim..yılbaşında ödüller dağılırken unutturmayın kk olarak sizede verelim birtane :)
Kesinlikle obsesyon olduğu görüşüne bende katılıyorum..birkere apartmana ayakkabısız girmek ve halı olması sizin 5 katı silmeniz ne kadar trajikomik farkındamısın? Kadın hastaysa araba yoksa neyi çağıracaklardı sahil güvenliği mi?
Benim ailemde sizin gibiydi mikroptan ve kirden koruyolardı akıllarınca..sonra noldu biliyomusun? İmmun sistemim (bağışıklık)hayatım boyunca çok zayıf oldu en ufak şeyde hastanelik oldum..fanusa koyup büyüterek çocuklara zarar veriliyor yarar değil..yurtdışında çocuklar serbest bırskılıyor hatta bizim türk kadınları şaşırıyorr "aaaaa çocuklarına hiç bakmıyolar yerdeler" diye..sonra o çocuklar yılda 1 kere bile hastalanmayan bağışıklığı ve en önemliside özgüveni yerinde özgür birer birey oluyor..
Velhasılkelam ben bu kk ne sacma ne tuhaf başlıklar gördüm ama sizinkisi kadar tuhafını görmemiştim..yılbaşında ödüller dağılırken unutturmayın kk olarak sizede verelim birtane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?