• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirdenn delircem...

nuray__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
12
0
86
Afyon
slm kızlar şuan o kadar sinirliyim kii 2 yıllık bi işlkim yaklaşık 9 ay önce bitti çoc ciddi düşünüp sonrasında anlaşamadık ve o büyük hakaretlerle bitirdi neyse ilişkiler elbette bitebilir buna bişey demiyorum ama iki insanın bi merhayı bi selamlamı gerektirmiycek bi durum olduğunu düşünmüyorum (sinirden cümleleri bile toparlıyamıyorum ) akşam sahile indim başımı bi çevirdim aynı anda o da cevirdi göz göze geldik ve kafasını çevirdi hemen ben şoklarda yaa başınla bi selam versen ölücen mi onca 2 yılın hiçmi önemi yokk ben se hala üzülüyorum herkese o çok iyi bi insandır diyip duruyorum söyleyin kızlar bunu hak edicek ne olabilirkii ???

slm kızlar şuan o kadar sinirliyim kii 2 yıllık bi işlkim yaklaşık 9 ay önce bitti çoc ciddi düşünüp sonrasında anlaşamadık ve o büyük hakaretlerle bitirdi neyse ilişkiler elbette bitebilir buna bişey demiyorum ama iki insanın bi merhayı bi selamlamı gerektirmiycek bi durum olduğunu düşünmüyorum (sinirden cümleleri bile toparlıyamıyorum ) akşam sahile indim başımı bi çevirdim aynı anda o da cevirdi göz göze geldik ve kafasını çevirdi hemen ben şoklarda yaa başınla bi selam versen ölücen mi onca 2 yılın hiçmi önemi yokk ben se hala üzülüyorum herkese o çok iyi bi insandır diyip duruyorum söyleyin kızlar bunu hak edicek ne olabilirkii ???

Size hakaretler ederek ilişkiyi bitiren adamdan merhaba beklemekle hatanın sizde olduğunu düşünüyorum..
Çok mu önemli böyle terbiyesiz adamın selamı sabahı???süprizzzzz

o bir selam vermedi diye neyin eksilir ki sanki birak vermesin onun da selami eksik olsun. eski sevgili ise eskide kalsin.

tabi ki de önemi yok ama insan simayen tanıdığı birine bile slm verir yani ben öyleyim konuşmaya gerek yok başını sallasan yeter medeniyetin bu olduğuna inanıyorum ondan bekledim çünkü kendini çok enetellektüel biri olarak değerlendiren bir insandı...

o kadar ince,medeni bir insan olsaydı hakaret ederek değil adam gibi ayrılırdı...

salla gitsin selamını sabahını yaa :delphin:

bu kadar sinirlenipte ne kendini paralıyosun:kahve:

tabi ki de önemi yok ama insan simayen tanıdığı birine bile slm verir yani ben öyleyim konuşmaya gerek yok başını sallasan yeter medeniyetin bu olduğuna inanıyorum ondan bekledim çünkü kendini çok enetellektüel biri olarak değerlendiren bir insandı...

Medeniyet derken?
Allahım ya hayat bu kadar mı değişti artık??akannehir
Adam beraber olduğu kıza hakaret ediyor,kız daha neler düşünüyor??
Ayyy ben anlamıyorum artık bu zamane ilişkilerini,gençlerini..:ecrin_bebek:

medeniyet ayaklarina sanirim hala icinde bir umudun bir beklentin var degilse bu kadar takmazdin bence duygularini bir gozden gecir derim..

eger ki siz selam verecek kadar deger veriyorsaniz hala bu insana o da selaminizi almiyorsa ayip etmis Allahin selami sonucta...

ama bence iyi düsünün o insanla hala görüsmeyi (bir selam dahi olsa) dogru buluyormusunuz ?

görüşmek değil istediğim ama yaşanmış herşeye rağmen insan göz göze geldikten sonra kafasını çevirmez bence ben bunu yapmam ayrıldık diye arkasında beddua edebilecek yapıda biri değilim onu soran herkese çok iyi biridir hakkında hayırlısı olsun diyen biriyim arkasından hiç kötü laf etmedim ama bu çok ağrıma gitti

sen yine de hakkinda kötü konusma nasil bilirdin derseler iyi bilirdim de ve bu konuyu kapat gistin 9 ay olmus ayrilali öyle degilmi?

birak onun ayibi kalsin... biraz soguk kanli olmaya calis.

tamam bir gecmisniz var ve eminim cok sey paylasmisinizdir ama o günler gecmiste kaldi...

ileriye bak ve mutlu ol... onsuz mutlu ol...

sen iyi niyetinden selam vermisin o karsiligini vermemis bak gör iste nasil bir kisilige sahip oldugunu (:

degmez inan ki degmez...

a.s

eee,9 ay önce hakaretler ederek ayrılmışsınız. bunca hakaretten sonra selammı vermesini beklediniz.normal olanı yapmış. yani,yapılması gerekeni...

Canim herkes ayni fikirde olmayabilir.
Kimi eski sevgilisiyle selamlasmayi gec, konusmayi bile normal karsilar.
Kimi ise selami sabahi herseyi keser.
Acikcasi bende sevgilinizin yerinde olsaydim selam vermezdim.
Bitmis bitmistir bence.
Dedigim gibi herkes farkli düsünüyor bu konuda, yoksa seni kirmak icin bilerek yaptigi birsey degildir bence.

giden gitmiş biten bitmiş..
:delphin:
bırakın sizde selam vermeyın..
nıye vereceksınız ki..
aklında parantez açtırmayın hala benı düşünüyo imajını verdırmeyın..
selam vermeyın sızde olsun bitsin..

Hmmm hakaretlerle bitmis iliski üstelik, burayi kacirmisim.
Bu adam hem bana hakaret edip ayrilip, daha sonrada selam verse, gicik olurum o adama ben.
Selam vermemis olmasi normal yani.

İlişkiler biter...
Kavgalı d
a bitebilir,sessiz sakinde.İnan bahsi geçen konuda böyle dert etmem gereken bişey yok.
Tercihtir selam vermeek ya da vermemek.Medeniyette bu tercihlere saygı duymaktır
.

Back
X