• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirdenn delircem...

insanın birden boşluğuna denk geliyo kafasını çeviriyo ve onu görüyo ve o sen çok değersiz biriymişsin gibi kafasını çeviriyo hayal kırıklığı oluyo bi ilşki nası biterse bitsin insan bitiremiyo öyle kolay onu 9 aydan sonra ilk defa görmüştüm boşluğuma denk geldi yanii ...

yaa ben şahsenn bir ilişkimi bitirdiysemm o bana meraba bile dese ben demezdımmmm kendime saygım oldugu için çünkü hakaretle bitmiş birşeyy...Bundan sonraa selam o verse bileee sen görme derimm eger bu kadar kafanaa taktıysann içinde hala bir umut vardır demekki

ben bitirdiğimi düşünüyodum ama bitirmemişim demekki ama aslında iyiki selam vermedii o düşlerimde kurduğum bi hayal kahramanından başka bişey değilmiş onu gözümde büyüten benmişim tuzla buz oldu bi anda aslında o bunu yapmakla en iyisini yapmış haklısın kızlar gözümdeki perdeyi çektiniz

ya yanlış anlamayın , ama size selam verseydi bu sefer de selam verdi hala beni mi düşünüyor diyebilirdiniz ...

bende artık gençlerin ilişkilerini anlayamıyorum ...

birşey bittiyse bence bitmiştir...

ne selamı ?

hayatımdan çıkan birisini selam vererek tekrar dahil etmem...

tabi bu benim düşüncem ...

ya yanlış anlamayın , ama size selam verseydi bu sefer de selam verdi hala beni mi düşünüyor diyebilirdiniz ...

bende artık gençlerin ilişkilerini anlayamıyorum ...

birşey bittiyse bence bitmiştir...

ne selamı ?

hayatımdan çıkan birisini selam vererek tekrar dahil etmem...

tabi bu benim düşüncem ...

dogru ve yerinde bir düşünce arkadaşım olumunekankayizsmile

amaan verse ne farkeder. hiç bi kavgalı ayrıldığım sevgilimin suratına bile bakmam göz göze bile gelmem yani bırak selam vermeyi
belki sende şöle bi durum olmuştur ne haklı kafasını çeviriyor benim çevirmem lazım onun selam vermeye çalışması lazım fln diye ama amaan boşversene düzgün bi adam olsa selam vercek cinsten hayatından çıkcak şeyler yapmazdı zaten. bi daha ki sefere sen kafanı çeviriver

Tüm yaşanmışlıklar adına diye düşünmeyin.O zaman devamı gelmez, "Tüm onca yaşanmışlıklar adına bir arasaydı, doğumgünümde mesaj atsaydı, bilmemne yapsaydı...".Öyle ya da böyle geçmiş, üstünden de 9 ay geçmiş ve size hakaretler yağdırarak ilişkiyi bitirmiş.Zaten selamın sabahın derdinde birisi olsaydı size bunları yapmazdı.Bence içinizde bir umut parçası hala kalmış tüm "onca yaşananlara rağmen".Belki de " değişmiştir" ihtimali de kalmış.Selam vermemesi iyi olmuş bence, içinizdeki umudu ateşlememiş aynı zamanda da adam da bir değişim olmadığını da size göstermiş olmuş.

Back
X