Sinirim bozuluyor

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar ben nişanlıyım ve şuanda nişanlımın aile evinde hep beraber kalıyoruz. Nişanlımın 4 tane kardeşi var 2si evli 2siyle aynı evdeyiz birde anne babası işte. Tabiki kendi ayrı evi var ama evlendikten sonra orada yaşayacağız yani şuan hep beraber yaşıyoruz ama ayrı odalarda kalıyoruz tabi. Benim erkek arkadaşım türk değil arap ve onunla ingilizce konuşarak anlaşıyoruz. Kızlar benim sinirimi bozan bi konu var ama her seferinde konuştuğumda ciddiye alınmıyorum yani sürekli dalga geçer gibi senide kendime benzeticem felan diyor. Sorunum şu, sizce bir insanın saat 6ya kadar playstation oynaması normal mi? Sabaha kadar oyun oynuyor sonra namaz kılıp uyuyor. Ama tüm ailesi bir garip yani saat 2de 3te yemek yiyorlar veya dışarı çıkıyolar. Bende tabi ayak uydurmaya çalışıyorum ama o kadar yoruluyorum ki tüm günlerini dolu dolu yaşıyolar. Ben eskiden bakkala gitmeye üşenen bi insandım şimdi eve uğramıyorum geldiğimdede en az 3te uyuyorum yani. Sürekli bir aktivite halindeler. Evet bu nedenden dolayı ayrılınırmı ayrılınmaz ama ben zaten ayrılmayı söz konusu bile etmiyorum birbirimizi çok seviyoruz ama bu tempoyada alışamadım. Ayrıca çok fazla yemek yiyorlar, yemekleride çok ağır yemeye çalışıyorum ama iki üç kaşıkta tıkanıyorum. Sizce ben bu adamı değiştirmek için ne yapabilirim? Olaya illa yabancı gözüyle bakmıyorum,türklerde de böyle insanlar vardır elbet. Sizin eşiniz saat 6da uyusa ne söylerdiniz?

Sizce ben bu adamı değiştirmek için ne yapabilirim?
Hiçbir şey.
Yemek olarak siz ne yaparsanız onu yer .
İşi yok mu bu adamın da o saate kadar uyumuyor. Evlenince çalışmayacak mı?
Çalışırsa mecbur uyuyacak.
Ayrı eve çıkınca da zaten işiniz gücünüz olacağı için her saniye aksiyon yapmayacaksınız.

Kültür farkı çok ciddi bir sorun. özellikle Arap kültürü çok farklı bir kültür. Gerçi hangi ülke bilmiyorum
Çok zor değişmez sanırım kültür kemikleşmiş oluyor insanın Avrupa insanı daha kolay

İşi var tabi ama saatleri değişiyor

6da uyuyor kaçta kalkıyor? Gece mi yasiyorsunuz

Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin derdi babaannem. O yüzden o adam değişmez ki ailesinin ne yaptığı da seni ilgilendirmez. Ya onlara ayak uyduracaksin ya da ayrılacaksın. İnsanlar kendi kültürleriyle bile anlasamiyor ki sen yabancı insanlardan bahsediyorsun üstelik yaşında küçük galiba 19 du değil mi?

Nisanliyken beraber yasamanizi dogru bulmuyorum. Simdiden evlilik halini ailesiyle birlikte yasiyosunuz.

Ama merak etmeyin evlendikten sonra kendi yemeklerinizi kendiniz yapicaksiniz turk yemekleri yaparsınız. Onlarin yemeklerininde begenmediginiz seylerini cikartarak yaparsiniz.

Playstation konusunda degistirmeniz zor. Konuşmak yerine biraz tavir yapmayi deneyin derim ben

Sizin kendi eviniz yok mu? Nişanlıyken bi evde yaşamayı kabul etmeniz en büyük hata zaten. Evlilik sonrası ayrı yaşayacaksınız, belki bi düzen oturtabilirsiniz. Ama çok küçük bir ihtimal. Çalışmıyor mu nişanlınız?

Evlenince nerede yaşayacaksınız nişanlınızın çalışıyor mu yok oturduğu yerden para mı yiyor 6 da uyuması için hiçbir şey yapmıyor olması lazım

Çalışıyo ama değişiyor saatleri yani bazen akşam gidiyor bazen sabah

Misafirssin madem. Kendi evine geçtikten sonra düzenini kurarsın. Nisanlina bunu anlat evlendikten sonra böyle olmayacağını ama

Oyun merakı varsa vazgeçmesi çok zor ama, türkiyede mi bu aile bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…