Hiçbir şey.Sizce ben bu adamı değiştirmek için ne yapabilirim?
Kısa süre içinde evlenicez hemde ev için eşya almaya geldimSiz henuz nisanliyken nicin onlarla birlikte yasiyorsunuz?
Onlara pek anlatmıyorumTovbe yarabbi
Neresinden tutayim bilemedim..
Sizin aileniz yakininiz kimseniz yokmu onlar ne diyor bu duruma
İşi var tabi ama saatleri değişiyorHiçbir şey.
Yemek olarak siz ne yaparsanız onu yer .
İşi yok mu bu adamın da o saate kadar uyumuyor. Evlenince çalışmayacak mı?
Çalışırsa mecbur uyuyacak.
Ayrı eve çıkınca da zaten işiniz gücünüz olacağı için her saniye aksiyon yapmayacaksınız.
Valla cok az uyuyor, günü dolu dolu yasıyolar6da uyuyor kaçta kalkıyor? Gece mi yasiyorsunuz
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin derdi babaannem. O yüzden o adam değişmez ki ailesinin ne yaptığı da seni ilgilendirmez. Ya onlara ayak uyduracaksin ya da ayrılacaksın. İnsanlar kendi kültürleriyle bile anlasamiyor ki sen yabancı insanlardan bahsediyorsun üstelik yaşında küçük galiba 19 du değil mi?Kızlar ben nişanlıyım ve şuanda nişanlımın aile evinde hep beraber kalıyoruz. Nişanlımın 4 tane kardeşi var 2si evli 2siyle aynı evdeyiz birde anne babası işte. Tabiki kendi ayrı evi var ama evlendikten sonra orada yaşayacağız yani şuan hep beraber yaşıyoruz ama ayrı odalarda kalıyoruz tabi. Benim erkek arkadaşım türk değil arap ve onunla ingilizce konuşarak anlaşıyoruz. Kızlar benim sinirimi bozan bi konu var ama her seferinde konuştuğumda ciddiye alınmıyorum yani sürekli dalga geçer gibi senide kendime benzeticem felan diyor. Sorunum şu, sizce bir insanın saat 6ya kadar playstation oynaması normal mi? Sabaha kadar oyun oynuyor sonra namaz kılıp uyuyor. Ama tüm ailesi bir garip yani saat 2de 3te yemek yiyorlar veya dışarı çıkıyolar. Bende tabi ayak uydurmaya çalışıyorum ama o kadar yoruluyorum ki tüm günlerini dolu dolu yaşıyolar. Ben eskiden bakkala gitmeye üşenen bi insandım şimdi eve uğramıyorum geldiğimdede en az 3te uyuyorum yani. Sürekli bir aktivite halindeler. Evet bu nedenden dolayı ayrılınırmı ayrılınmaz ama ben zaten ayrılmayı söz konusu bile etmiyorum birbirimizi çok seviyoruz ama bu tempoyada alışamadım. Ayrıca çok fazla yemek yiyorlar, yemekleride çok ağır yemeye çalışıyorum ama iki üç kaşıkta tıkanıyorum. Sizce ben bu adamı değiştirmek için ne yapabilirim? Olaya illa yabancı gözüyle bakmıyorum,türklerde de böyle insanlar vardır elbet. Sizin eşiniz saat 6da uyusa ne söylerdiniz?
Kısa süre içinde evlenicez hemde ev için eşya almaya geldim
Şuanlık böyleAilesi varken hep beraber yasamaniz normalse adamin sabaha kadar playstation oynamasi cok daha normal
Not; birlikte yasamaya karsi degilim ama mumkunse buyukler olmasin yani
Çalışıyo ama değişiyor saatleri yani bazen akşam gidiyor bazen sabahSizin kendi eviniz yok mu? Nişanlıyken bi evde yaşamayı kabul etmeniz en büyük hata zaten. Evlilik sonrası ayrı yaşayacaksınız, belki bi düzen oturtabilirsiniz. Ama çok küçük bir ihtimal. Çalışmıyor mu nişanlınız?
E belki nisanliniz da su anlik boyledir. Kimbilir.Şuanlık böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?