Sinirim bozuluyor

Burda bir suru kisi seni uyardi zmninda.. yapamazsin diye.. araplar tembel insan gibi gelio bana.. pisler sanki.. onyargi belki ama sirf bu yuzden bile yapamazdim ben galiba
Tanıdığım bir çok Arap ülkelerinden insanlar var, maalesef görsellik herşey temizlik hiçbirşey, içtikleri çayın bardakta kalan dibini direk halıya döküyorlar, yemekten sonra ki genelde elleriyle yiyorlar, yağlı ellerimi peçeteye silip ellerini ovuşturup sofradan kalkıyorlar, kadınlar makyajsız wc ye gitmiyor , benlik bisey degil yani, Bende yapamam hatta yapamiyorum

Tek başına elin herifinin ailesinin yanına Dubaiye nasıl gönderdi seni ailen? Benim annem Türk değil, yani direkt üstüne düşen anaç mı anaç Türk annesi canlanmasın gözünde bunu o anlamda söyledim. Ona rağmen beni başka bir şehre okumaya gönderirken aşırı paranoyaklaşmıştı. Mezun oldum daha yeni yeni alışıyor. Arapları sevmiyor diye gelmemek ne alaka, kızımı doğru dürüst tanımadığım etmediğim insanlarla niye kalmaya göndereyim kızım cehennemde olsa yanına giderim tövbe tövbe.

Makyaj var temizlik sifir desene.. evet tv de gormstm bende pilav nasil elle yenir ya? Elle yemek sunnet ama isin seyini cikarmslar. Catal yapmislar kasik yapmislar ama araplara ugramamis ellaam

Dün burada, derisini makasla kesip yara izini Dubai güneşiyle geçirmek gibi fantezileri olan biri vardı. Onu da alın yanınıza

Şaka bir yana, adamı değiştiremezsiniz o hayalden vazgeçin kendinizi kandırmayın. Ya alışacaksınız bu duruma ya da...

Hahaha geberdim :))))

Nedense aklıma
Nedense aklıma piruze ve oğulları adlı kitap geldi. Allah öyle etmesin tabi ama cesaretinizi takdir ettim doğrusu farklı kültürden biriyle evlenmeyi herkes göze alamaz....

Benim eşim de öğrenciyken gece yaşar gündüz uyur,hatta ramazanda iftara zor uyandırırlardı,krakerle beslenir çöp evden biraz iyice bi evde hayatını sürdürürdü,kapitalist düzen ve tabi ki “ben” normal hayata döndürdük onu,şimdi o da “herkes” gibi
Ama ailesi hep normaldi o yüzden size umut ve referans olabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…