Yaza doğru ama o biraz acelecidüğün ne zaman ki eşya bakmaya başladınız?
Uzadı tatlım 164ten 170 oldumAy gene mi sen dubaiye gittin mi sonundaaferin boyun uzadımı yersen
Yaza doğru ama o biraz aceleci
Ayy senaryo mu dionuz? La ilk defa birini hatrladim o da trol cikarsa kahrimdan olurum : (hostes olan kiz degilmiydin ? sanki hamileydin bir ara yaşın 22ydi ...sonra bu nisanliyi bulmadan da baska olaylar oldu ..en son dubayi ye gittinmi
Herşeyi yazamıyorum işte tanıdık vardır diye:)yaza doğrudayız zaten yahu:))
orası zaten hep yaz..
Ay kim bilecek sen deHerşeyi yazamıyorum işte tanıdık vardır diye:)
Ay kim bilecek sen de
Anan baban kaynanan uye mi buraya sanki
Kuzen felan:)Ay kim bilecek sen de
Anan baban kaynanan uye mi buraya sanki
Ayy senaryo mu dionuz? La ilk defa birini hatrladim o da trol cikarsa kahrimdan olurum : (
Amaaan sen deKuzen felan:)
Ne demisti yaa? Bise mi kacirmisim? Yasliyim ben sen hatirlat hele:)sandalyeyi firlatip birsey demisti ya:)
Ne demisti yaa? Bise mi kacirmisim? Yasliyim ben sen hatirlat hele:)
Eski konuları tasımak ne alaka? Burda farklı birsey sordum. Konuyla alakasız birseyler yazan salcalar hep var bu sitede zaten sende onlardan birisin.sandalyeyi firlatip birsey demisti ya:)
Eski konuları tasımak ne alaka? Burda farklı birsey sordum. Konuyla alakasız birseyler yazan salcalar hep var bu sitede zaten sende onlardan birisin.
Herşeyi yazamıyorum işte tanıdık vardır diye:)
Aynen tatlım işine geliyosa senin gibi hanımefendi değilim malesef kusura bakmauslubun tam sana yakisir tarzda
Biliyo ama yinede yazdıklarımı görmelerini istemem. Samimi değilizee kuzenler bilmiyor mu zaten..
kaçarak mı gittin oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?