Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Öyle o. En ufak sorunda tek dediği "keşke ölsem, sabahaa çıkamasam" vs. Bir ben malım şu hayatta kendimi dış kapının mandalı yerine koydurup canımın sıkılmasına dahi hakkım yok.
Ha ha, komik olmasın lütfen o tavırlar, sözler komedi oyunlarının repliklerinde geçiyor artık, millette gülüp geçiyor.

Bakınız: Çok Güzel Hareketler Bunlar(Hıyarlı baba) , Yalan dünya vb.
Alıntı:
öleyim o zaman
+ne?
-öleyim o zaman
+nası öleyim?
-bildiğin öleyim o zaman
+baba saçmalama..
-suda boğulayım? ...

Ölüsü işe yaramaz, dirisi lazım.

"-Ölerek sorumluluğundan kaçmaya çalışmak yerine sözlerini icraata dönüştür, hala kaytarma peşindesin, yok öyle" de.

Kolalina, sen kendi evinde, kendi paranı kazanıyor iken kendi alacağın şey için ki lüks bile değil(oda olabilirdi de) ciddi olarak maddi-manevi ihtiyaç duyuyorken, üstelik eşin takılarınızdan senden habersiz, izinsiz canının istediğini bile alabiliyorken, neden izin alma gereği duyuyorsun?
Neden sen kendine yetebilecek durumda iken başkalarının seni yönetmesine izin veriyorsun?

Burada sıkıntı ne biliyor musunuz? Eşinizin bilmemesi ama sizin bilgili olmanız, akıl verdiği konularda. Tam bilemediği için annesinin doğruları doğruymuş gibi geliyor ona. Bir de eşiniz mükemmeliyetçi midir? Belki bununla da alakası olabilir. Ha mükemmeliyetçi olmak her şeyi mükemmel yapacağı anlamına gelmiyor ama içi rahat etsin istiyor belki de. Neyse Koalina'nın konusunu biraz sabote etmiş gibi oldum daha fazla uzatmayayım

İzin alma gereği duymadım. Gelinlikle gittiğim güne kadar evi görmedim ddoğal olarak herhangi bir şey alıp koyamazdım.
Ondan sonraki günler ise bir şekilde geçti, yani ben alıp koyamaz mıyım? İstediğim düzeni yapamaz mıyım? Kendisinden izin beklediğimden değil kendisinin önemsemesi gerektiğinden ben yapmadım. Zaten asıl sorun onun güya çok önemsemesi ama benim bunu görememem değil mi?
Ben alınca sinirim geçmeyecek çünkü yine o düşünmemiş olacak...

Yahu bilmeyen erkek biraz geri dursun. Ben tamir işine karışıyor muyum, ya da elektrik işine? Vida ver der veririm, uzatmayı getir der getiririm, tornavida nerde der söylerim... Ama bu kadar... İlla mutfakta neyin içine ne konulur bilmesine gerek yok ki :) Mükemmelliyetçi değildir, yani yapmasan birşey demez. Ama erkek dediğin biraz ağır olur, biraz yardım eder çekilir koltuğa oturur. Ama bizim ki evin hanımı gibi davranmak istiyor. Sanırım bekar evinden kalma alışkanlığı ama ben tahammül edemiyorum artık. Bir süre sonra bu ev benim mi acaba diye tereddüte düşüyorum. O yüzden sabrım taşıyor. Dün ekmek bıçağını yıkayıp sepete atmışım, meraklı geçti sepetin başına yerleştirmeye başladı, bununla ne kestin bunu neyde kullandın... Kendi evimde daraldığımı hissediyorum. Ekmek bıçağıyla ne kesilebilir ekmek kestim öyle bir soruyorsun ki sanki kendimi kestim dedim. Sustu. Ahh arkadaşım ahh.... Bende bir konu açsam valla ne dertliyim yaz yaz bitmez... :)

Koalina , arkadaşım sende kusura bakma işgal ettik konunu... Dert bir değil ki bin, herkeste var...

Koalina bu balık burcu olayı bence de çoooook üzerinde durulması gereken konu ne kadar balık burcu erkek tanıdıysam değişik bir düşünce sistemleri var kendileri çok fedakarlık yaptıklarını dünya iyisi olduklarını düşünüyorlar fakat tam tersi normal şartlar altında değerlendirildiğinde bencil ve ben merkezcil davranıyorlar ama cidden bunu bilinçli yapmıyorlar.

Onun dışında bir arkadaş demiş kira yardımı almaya devam ediyorlarsa artık gerçekten kirada yaşamaya başlamalılar bence bunu eşinle değil annesiyle bile konuşabilirsin ve bunu onlar yazlığa tamamen taşınınca konuş ki evde durmalarından rahatsız olmana bağlayamasınlar ama eksik ama fazla kendi eşyanızı da zamanla alırsınız. Yatak odası oturma odası vs vs derken parça parça içine sinerek dizersin.

ve eşinin düşüncelerini de çok fazla önemsememeni tavsiye edebilirim. Çünkü erkeklerin düşünceleri çok fazla önemsenip anlam yüklenecek boyutta olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Balık burcu gerçekten böyle oluyor sanırım. Çevreme bakıyorum da kadın olsun erkek olsun balıklar çok dik kafalı. Onun düşüncesinin aksinin doğru olması imkansız ama bunu farkında olmadan yapıyorlar

Bende senin gibiydim Koalina geçen gün sinir patlaması yaşadım.O da iyi birşey değil.Tüm içimdekileri döktüm.
Adam evi terk etti(daha doğrusu kovdum o da gitti).3 gündür birbirimizden haber yok.
Sonumuz sanırım belli.
Senin benimki gibi olmasın çünkü o sinir anında ağzından çıkanı kulağın duymayabiliyor.(haklı iken haksız duruma düştüm)

Ben de öyleyim biriktirip patlıyorum.
Hiç konuşmadığım şeyler değil, daha önce söyledim ama benimki olay çıkarmayınca anlamayanlardan galiba. Şimdiye kadar anlardı zaten...

Canım bak eşin, "bir aptala anlatır gibi anlat" falan demiş anlamadığım yerleri. Bu sözlerine istinaden hatalarını somut olarak düzeltmesi için ona bir şans ver ve bunu da ona söyle. Önemsemediği senin için önemli yerleri vurgula sıcağı sıcağına olması gerektiği yerde anladığı dil her ne şekilse, her şeye eyvallah deme, içine atma, istemediğin şeyleri hemen belirt ve yapılmasını engelle anında. Baktın olmuyor, o hala bir takım şeyleri kendine yontmaya eğilimli ise de yapılmasını kendin sağla geç, onu çokta kafaya takma o raddede, yoksa sinir sistemin ciddi hasar görecek dahada.

Kendi değerini kendin parlat görülsün, karşı anlamıyorsa. Sürekli ödün vermeyi de bırak lütfen, kıymetin kalmıyor.

Eşim balık
ve cıdden zor bırı
eger ben ıyıysem oh nasıl ıyı anlatamam ya.
Ama ısler rayından cıkınca o tam bır seytan oluyor
çözemiyorum
balık burcu kadındanda adamdanda uzak durmak gerek bence ya

Şimdilik bir şey yok.
En son engellemişti.
Dün akşam da kardeşim söyledi kapak fotoğrafını "kızın ama sevmeye devam edin" diye bir şey yapmış.
Yeni bir şey yok:)
sosyal medyadanmı engellemıstı ?
Hıc telefonla fılan konusmuyormusunuz?
Bende esımlen aramı lımonı ettım.
savas halındeyım bakalım.

Aslında bakınca her şey bana bağlı.
Ben sinirli değilsem her şey iyi. Bir hata yapsam da asla uzatmaz, kıyameti kopardığım konuları ben yapınca benim gibi büyük tepki vermez. Ama ben sinirliysem olaylar büyür.
Kötü biri değil ama zor biri. Bazen öyle bir şey yapar süper başka kimse yapmaz derim, bazen öyle bir şey yapar kendimi hiç gibi hissederim.
Bence beni anlamıyor, nasıll bir ruh halimde olduğumu düşünemiyor. Benim de sürekli anlatasım gelmiyor...

sosyal medyadanmı engellemıstı ?
Hıc telefonla fılan konusmuyormusunuz?
Bende esımlen aramı lımonı ettım.
savas halındeyım bakalım.
Whatsapptan engellemişti. Konuşmuyoruz yazışıyoruz bazen. İki haftadır 2 kere konuştuk.

Bızdede kısmen boyle
ama benım anlatasım geldıgınde onun elestırye acık oldugunu pek dusunmuyorum
bızım konumuz cok sıradan ama benım ıcın onemlı. Kafama takmasam sorun yok bende cok uzuluyorum nedır yanı bı yola gel be adam.
Dedıgım gıbı elestırıyı kaldıramadıgı ıcın konusulmuyor konusmanın yarısında ya bır laf edıyor ben kalıyorum yada odayı terk edıyor konusma bıtıyor bıtıyor derken kuslukle devam edıyor.
Hanı benım ozguvenım ıyı druumda ben kendıme guvenırım , dusunkı onun benden 1000 kat daha fazla ozguvenı yerınde hem suclu hem guclu olabılme hakkını kendınde goruyor. olayları el atayım mevzular duzelsın derdınde olmayacak kadarda genıs.
Bende bırıktıren bırıyım. sanırsın cuval var . Bıze bı cınnet lazım ama aıle apartmanında oturuyoruz Olmuyor yanı. Ben ıyıysem cok ıyı bır adam cogu zaman dusunuyorum Allahım benım ne kadar guzel bır hayatım var benım canımı ne sıkabılır , hıc . oyle huzurla uyudugum gunler cokca . ama ısler rayından cıkmaya calısırken o buna ayak uyduramıyorsa sıkıntı baslıyor. Kısacası balık burcu aaa bana gore degıl.
Eşim bana gore daha agır bır adam ben daha hoppala hasan paşa . O kendine göre birini isterdi ben herkezi yoldan cıkarıyorumda. bilmiyorum yaw. öyle yani buarada mevzu şu, benimle dogumdu sünnetti ziyaretlerine gelmiyor. bunu birine söylemeye bile utanıyorum sureklı onun adına yalan uretıyorum .

Şu kısöa cevap vermemişim. Takıları izinsizz bozdurdu denemez. Evet hoş bakmadığımı biliyordu ama asla olmaz falan demedim ve alınırsa o şekilde alınacaktı bunu da biliyordum. O ara buu adamın zaten bir harcaması yok alıversin ne olacak diye düşünüyor hem de onun yerine araba alsak hem tehlikeli gel-gitleri yaşıyordum.
Mesele o değil, alsın istediğini ama benim istediğim neden fuzuli masraf oldu? Aradan geçti 7-8 ay ve yazdıklarına göre hala fuzuli görüyor bir bazayı.
İstemem zaten artık...

canım tüm mesajları okuyamadım
ama aklıma şu geldi
daha önceki konularda yazmıştım, jiwsa diye bi oyun aldım eşimle oynadık diye
orada şöyle bir soru var
diyor ki "şu anda bana karşı kırgın veya kızgın olduğun bir şey var mı? kendimi nasıl affettirebilirim?"
oyunda kartı çeken eş bu soruyu soruyor
diğer eş de yanıtlıyor
bence sen de kendine bu soruyu sor
eşini, ne yapsa affedersin? onu artık affetmen için ne yapması lazım?
bu basit birşey olabileceği gibi, komplike birşey de olabilir farketmez
herşeyi unut, bunu düşün
cevabı bulduğunda aynen eşine anlat
senin yaptıklarınla sinirim geçmiyor, bundan ben de mutsuzum, düşündüm taşındım ancak böyle böyle yaparsan seni affedebileceğimi anladım de
eğer onu yaparsa da konuyu kapat artık...
bu oyunda kartı eşim çekmişti, ben cevapladım
uzun süredir içimi acıtan birşey seçtim, söyledim ve gerçekten o konu hakkında artık eskisi gibi değil içim
denemeni tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…