sinirim zıpladı...

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
eşim bayramda çocuklarını bırakıp ailesine gidecekmiş,
şuan ayrıntılı yazamıyorum, çocuklar rahat bırakmıyor. sinirim bozuldu

aile kavramını ''anne baba ve kendisi''olarakmı biliyo halen?
kendi ailesinin farkında değil galiba:44:

Sen gitmek istemediğin için inatlaşıp mı böyle bir karar aldı:26:
Bayramların ailecek geçirilmesi taraftarıyım ,sende 2-3 günlüğüne git,sonrada senin ailene gidip orta yolda buluşun bence.:2:

ben gitmek istemedim,
çünkü daha 1 ay önce geldik ve geliş gidiş çok zahmetli,
burdan otobüse binilecek 2,5 saat havaalanı,
uçağa bin, uçaktan in trene bin,
iki küçük çocuk eşyalar vs. çok zahmetli...
eşimin kullanamadığı 20 gün izni var, bayramdan itibaren kullanacak.
daha önce konuşmuştuk ben gidemem zor olur dedim oda hak vermişti,
sen git aileni gör dedim, ama bayramı kastetmemiştim...
şimdi kalkmış bayramın 1. günü gidiyorum diyor

hım biletleri aldıysa güle güle.yok almadıysa 2veya 3.gün git desen acaba kabul edermiki?bak biz sensiz boynu bükük kalırız filan desen acaba ne tepki verirki?

bayramla beraber bayram ziyareti işkencesi başladı kk da, 20 gün izni varmış neden ilk gün karısını çocuklarını bırakıp gitmek zorundaki, içimden bir ses kaynananın parmağı var diyor

bayramla beraber bayram ziyareti işkencesi başladı kk da, 20 gün izni varmış neden ilk gün karısını çocuklarını bırakıp gitmek zorundaki, içimden bir ses kaynananın parmağı var diyor

bayram ziyareti işkencesi:)) katılıyorum...

madem o kadar uzun izini var neden koşa koşa gidiyo...
bikaçgün sizinle geçirse bari...
ne düşüncesiz oluyo bu erkekler bazen...

en azından ilk günü sizinle geçirseydi iyi olurdu..nasıl olsa izni çokmuş.

kusura bakmayin lutfen ama ben esinize hak verdim acikcasi. tabiiki bayramda ailesinin yaninda olmak isteyecektir. Siz gelmek istemezseniz ne yapsin tek gidecek.

Bence ne kadar zahmetli olsa da sizin de esinizle beraber gitmeniz gerekir. evet bayram ziyareti iskencesi dense de bayramlar bizim kulturumuzde cok onemli bir yere sahip sonucta.

Siz sinirlarinizi zorlayip esinizle gidin, yalniz birakmayin derim. hem esinizle beraber olursaniz yolun zahmetini iki kisi goguslemis olursunuz.

Sirf cok yorucu diye benim esim bayramda ailemin yanina gelmeseydi inanin esinizin yaptigini yapardim ve ciddi sorun olurdu benim icin. Yine esiniz hak vermis.

10 gun esinizin ailesi yaninda, 10 gun sizinkilerin yaninda kalabilirsiniz. ya da daha cok yorulmamak icin bu gunleri kisaltip evinize erken donebilirsiniz..

Bence onu ailesinin yaninda yalniz birakmayin.. evet yorucu olabilir iki cocukla haklisiniz ama boyle gunleri de kacirirsak ne zaman bir arada olunur agiz tadiyla.

haklısınız bayramlarda aile ziyareti önemli ama daha bir ay önce geldik, çocuklar daha yeni adapte oldular buraya, yeni düzenimizi oturttuk. biri 2 yaşında biri 7 aylık,
onları davet ettim gelin diye, yola katlanıp gelemezlermiş, görümcem gelse bir hafta hasta olur yatarmış, düşünün bu kadar nazik insanlar, 5 senelik evliyim daha bir kere gelmediler evime... sadece ben rezillik çeksem katlanayım, çocuklar perişan oluyor, dönüşte kızım tam bir saat ağladı uçakta kulağım acıyor diye

eşimde gelmek istemiyorum deyince sevincinden ne yapacağını bilemedi... istemiyor zaten gelmemi, yolun eziyetine katlanamıyor, tabi mali açıdanda düşünüyor...

amannn dert ettıgın şeye bakk elleme gitsinn beaa

ayy vallahı benım eşim gitsede ebnde kafa dınlesem azzccuukk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…