eşim bayramda çocuklarını bırakıp ailesine gidecekmiş,
şuan ayrıntılı yazamıyorum, çocuklar rahat bırakmıyor. sinirim bozuldu
"Çocuklarını bırakıp" derken..Sizi bırakıp tek başına mı gidecekmiş?
niye evlenmiş acaba, otursaymış ya anası babasıyla..
bayramla beraber bayram ziyareti işkencesi başladı kk da, 20 gün izni varmış neden ilk gün karısını çocuklarını bırakıp gitmek zorundaki, içimden bir ses kaynananın parmağı var diyor
kusura bakmayin lutfen ama ben esinize hak verdim acikcasi. tabiiki bayramda ailesinin yaninda olmak isteyecektir. Siz gelmek istemezseniz ne yapsin tek gidecek.
Bence ne kadar zahmetli olsa da sizin de esinizle beraber gitmeniz gerekir. evet bayram ziyareti iskencesi dense de bayramlar bizim kulturumuzde cok onemli bir yere sahip sonucta.
Siz sinirlarinizi zorlayip esinizle gidin, yalniz birakmayin derim. hem esinizle beraber olursaniz yolun zahmetini iki kisi goguslemis olursunuz.
Sirf cok yorucu diye benim esim bayramda ailemin yanina gelmeseydi inanin esinizin yaptigini yapardim ve ciddi sorun olurdu benim icin. Yine esiniz hak vermis.
10 gun esinizin ailesi yaninda, 10 gun sizinkilerin yaninda kalabilirsiniz. ya da daha cok yorulmamak icin bu gunleri kisaltip evinize erken donebilirsiniz..
Bence onu ailesinin yaninda yalniz birakmayin.. evet yorucu olabilir iki cocukla haklisiniz ama boyle gunleri de kacirirsak ne zaman bir arada olunur agiz tadiyla.
amannn dert ettıgın şeye bakk elleme gitsinn beaa
ayy vallahı benım eşim gitsede ebnde kafa dınlesem azzccuukk
göndercem zaten, bayramda hondum suratını çekemem:26:
benimkinide götürsee olmamı gııı
benimkinide benimkinide ltfn:):)
benimkinide götürsee olmamı gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?