Sinirimden ağlamak üzereyim

Bencede yahu boyle seylerle kendizi uzmeyin caninizin kiymeti yokmu hic. Kucük bi kizda degilsinz gidin mutfaga yiyin edin kim dicek ne yiyosun diye. Kayinvalide evinde oturup flim izleyip kahve iciyorsunuz birseyler de yiyin.kendi isinizi kendiniz halledebilin.herseyi eşten beklersekk oooo.. erkekler her an bize endekslenmiyorlar ve oradan gidip yiyeblcegni de dusunmustur.

Persephone, emin olki bir çok kişi kolay kolay bağ kuramaz kv ile, ama orası eşinin ailesinin evi, dolaylı olarak seninde..
Büyütülecek bir mesele yokki..

Sabaha kadar telefonda nette oyalandım sabah 7.30 'da çıktım evden arkadaşlar yarım saat önce evime geldim yolda ağladım baya bi. Bilmiyorum belki de birikim sonucu ya da kocamın bana karşı eskisi kadar düşünceli olmayışı sebebiyle bu kadar üzüldüm. O arada kocam ve kv uyanmış kocam aradı ağladım bağırdım ona da telefonda baya alttan aldı da sabah ya kafası kaldırmıyo diye öyle yapar genelde. Öğleden sonra geldiğinde kavga ederiz kesin. Çok önemli bişey değil ama çok ağladım sizin de başınızı ağrıttım kusura bakmayın

Reactions: H M
canım bence sorun sende.
Belki adamcağız orayı daha fazla benimsemen için uyumuştur?
Ben 1,5 senelik evliyim. ben de ilk başlarda açım diyemezdim. okuldan geçerdim kv nin evine. yemek yenmişse aç kalırdım. sonra baktım zararı birtek bana.
şimdi açım diyorum. kv den canım bişey çektiyse istiyorum. kendi çayımı koyup içim kıyıldıysa ekmek arası peynir yapabiliyorum.
kimse de bana dolabı niye açtın?
niye yemek yedin demiyor.
üstelik tavırlarda değişiyor.
doymadıysan yemekleri ısıtayım deniyor
bir çorba kaynatayım için ısınaın deniyor.
yemek yok boş ekmek peynir yeme dışardan kpin gelirken birşey alsın deniyor.

Karşındaki kişilerin tavırlarını senin davranışların belirler. bence kendini biraz yargılamalısın canım.
boşuna eşinle kavga etme

canım seni senden başka kimse duşunmez hic bizaman hele uykuluyken

Kendi başınıza kimseye haber vermeden evden kaçar gibi mi çıktınız?

Kusura bakmayın ama kendinizi aileden soyutlayan sizsiniz.. Birşeyler atıştırıp eşinizi beklemek bu kadar zor olmamalıydı.

Gece de usulca gider,ekmek poşetinden ekmek dolaptan da peynir alır odanızda yerdiniz. Ne var bunda abartılcak. Eşinizin başına geçip kaldırmaya çalışmak çok yersiz. Adam kalkıp bişiler hazırlamaya hal bulamamış demekki ilk söylediğiniz de bulduğunu getirmiş.

Kusura bakmayın da hiç olgun hareketler değil bunlar.

Rahat ol,mutfakta yemek yerken yakalansan kızacak değiller ya açım dersin

yok artik..kac yasindasiniz siz? Mutfaga giremeyecek.kadar samimiyet yok ama okey oynayacak kadar ve orda kalacak kadar samimiyet var oylemi?

Sende arsız olman gerek girip mutfağa tavada kendine yumurta pişirseydin herkes keyfindeymiş
takmayacaksın ne kadar zor olsada bu altüst oturanlar ne yapsın sen kendini yinede şanslı say beterin beteri var düşün kaynana seni her gördüğünde laf soksa halin ne olurdu ?

ben olsam uyandirmazdim eşimi kalkar kendim alirdim.uyku sersemi bir adamdan bu kadar şey bekleme bence.

tamam o konuda ben suçlu olayım da eşimin yaptığında hiç mi anormallik yok yarın konuşmıcam onla kavga edicem

Ben bi problem göremedim. Ellerin kırılmazya kalkip iki lokma atistirsaydin. Seni oraya cagirdiklarina göre esir muamelesi görmüyosundur değil mi? Yani yemek yemenin yasak olduğunu sanmıyorum. Valla gecenin bi yarısı bırak eşimi şahı gelse ben kalkıp yemek hazırlamam. Hastalık falan onları katmiyorum ama samimiyetim yok demek biraz bahane oluyo. İnsan aç olunca gözü bi şey görmez. Bi ekmeğin ucundan iki lokma alıp odanda yesen bile o sabaha kadar idare ederdi. Tüm yorumları okumadım bilmiyorum son durumunu ama kavga çıkarmak çok yersiz olur.

Bunun adı şımarıklık ve bencillik baska bir sey değil.
Hem kocanızın, hem kayınvalidelerinizin huzurunu kaçırmışsınız yeni yılın ilk günü. Bravo. Bu kadar sebepsiz yoktan yere huzursuzluk çıkaranı duymamıştım.

Yanlış anlamazsan anladıklarımı yazacam biraz seni üzebilir,

Önce kp kv den çekiniyorum diyorsun.onlar senin anne baban. Ne kadar süredir evlisin bilmiyorum ama yarın hastalanır bakman gerekir, allah yaşatmasın ama altını değiştirmen yada yıkamangerekir. Ve bunlar kolay şeyler değil.

Anladığım kadarıyla senle ciddi bi sorunları olmamış,

O ev eşinin de evi, haliyle seninde. Tabi ki destursuz iş yap demiyorum. Ama mutfagına tuvaletine girmeye çekinmemelisin ( duş biraz farklı durum)

En hatalı bulduğum konuda, açtım karnım guruldadı diyorsun ama eşinin peşinden mutfaga giripte ekmeğin arasına peynir koymuyorsun. Sen o eve hırsız girmedin ki.

Bence ne kadar sevesende arada bişeyler yap kv kp le aranı ısıt

Ooo bacım öyle ömür geçmez yanlız, mutfaktan bir şey yemeye bile çekiniyorsan. Daha bunun doğumu var mevlütü var var oğlu var :)
Neden çekiniyorsun hem, biraz rahatlasan sen, gör bak herkes rahatlar. Gerginliğinin herkes farkındadır sen değiller sanıyorsundur ama.
Birde uykulu erkek gerçekten çok uyuz olur. Gene gidip çikolata almış, benim kinin dötünde pireler uçuşur, asla kalmazdı

Ben de insanların mutfağına girmeye, buzdolabını açmaya çekinirim ama açlıktan ölüyorsam misafir de kalsam mutfağa girer bi ekmek arası peynir yer, sabah da ev sahibine yediğimi söylerim. Ama benim evime geldiğinde istediği gibi buzdolabı açan birine açıklama yapmam. kısaca ne kadar resmi olursan ol açlık farklı bir durum. Karıştırmak kurcalamak saygısızlık yapmak sayılmaz, çünkü yatılı kalıyorsunuz ve uyanık insan yok. Düşündüm de, mesela eşim bizde kaldığımızda acıksa annemlerin buzdolabını açmaz. Ama beni de acıktım bana mutfaktan bir şey getir diyerek uyandırmaz. Yani mutfağa girmek insan uyandırmaktan daha hafif bana göre. Eşin standart insan gibi davranmış. Mutfağa girmekten çekiniyorsun diye insan niye uykusunu bölsün. abarttığını düşünüyorum.

Eşin çok anlayışsız her şeyden önce sen o evde misafirsin. Kv evi de olsa insan çekiniyor. Kalkıp bi peynir ekmek getirebilirdi. Çok zor değil. Ailesi de ayrı dengesiz, önünüze iki parça yiyecek koymamışlar. Ben de kv evinde kafama göre mutfağına girip bir şey yiyemem huy meselesi

Emin ol burdaki çoğu insanın eşi onu bile yapmaz kalkıp uykusundan bişey getirmez.Burası el evi değil git al ye herkes uyuyor der.

Kimse size yemek getirmek zorunda degil bence hele uykusundan kaldirmak nedir ya. Adam basim agriyor demis iki kere. Esin yemek getirmedigi icin anlayissiz olmus ama sen adamin basi agridigi halde rahat birakmadigin icin anlayissiz olmamissin? Samimiyet yok diyorsunuz aileye gelin gitmissiniz. Artik oyle ciddi resmiyet falan yok arada.Esiniz simdi yapmiyorsa ulan ben bunu cok simarttim diye aklina dank etmesindendir kusura bakma. Bizim bir akraba var gelin gittigi evde onune tabak konsun istiyormus kimse ona ac misin diye sormuyormus. Kizmistik biz de kalk kendin yapiver orasi yabanci yer degil diye. Kendiniz kendinizi disliyorsunuz samimiyet yok falan diye. Kimse sana mitfaga neden girdin demeyecek. Kendinizi asosyal yaparsiniz boyle mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…