- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi persephone__
-
Başka zaman totonun dibinde gezerler, asıl böyle zamanlarda iki dilim ekmekle bir peynir hazırlayıp
getirse ben o kocanın aşkına inanırım.
Ki senin o evde çekindiğini de biliyordur.
Bence kızmakta çok haklısın.
Bu arada seni çok iyi anladım.
Ben de kvmin evinde misafir gibi davranırım.
Samimiyetlerine inanmıyorum, o ev benim falan değil.
Yatılı kalmalarımızda da acıkacağım zamanları düşünerek bakkaldan çantama stok yapardım.
Çünkü sofradan doyarak kalkamazdım.
Seni ancak benim gibiler anlar.
Açken sen, sen değilsin.Yanında snickers taşı,yiyince normale dönersin
Sevgiyi bununla mı ölçüyorsunuz?Arkadaşlar kv ile ilişkimi anlayamayabilirsiniz zira herkesin yöresi kültürü ve yaşadıkları farklı. Ama kocam eskiden olsa böyle bi durumda kalkıp bana sofra kurardı patstes kızartırdı . Artık beni sevmediğini düşünüyorum.
Bende kv'denin evinde biraz cekingenim. Yani gidip buzdolabi felan acmam fakat en basiti, esimi uyandiramazdim. Hadi uyandirdim, ya o gofret ile yetinirdim, yada esimin telkinleri ile güclenip, mutfakta ekmek arasi yapardim.
Yani yemek icin kavga edilmesini biraz absürd buldum. Konu sahibi sabahin köründe evden cikmis, telefonda esine bagirip cagirmis. O adam hali ile annesi, babasinada rezil oldu. "Eh persephone gitti" "neden gitti sabah sabah?" "Gece acikmis ve ben ona sandvic yapmamistim". Böyle bir sacma tartismanin annelere, babalara yansimasini cok sacma buluyorum.
Zaten kızdığım esas nokta bu.
Olayı bu noktaya getiren eşi.
İnsan düşünür, eşini de tanır.
Şu harekete kırılıp bunun için kavga edebileceğini tahmin de eder.
Ama uyku uğruna göze almış.
Şimdi de oh olsun!
Annesine babasına da rezil olsun, ders olsun.
Benim mantık bu doğrusu.
Bu arada ben de uyandırmazdım açlığı çekerdim ama
çok kötü olmuşsa uyandırır yani ne var.
Karısından önemli olmamalı uykusu.
Iyide uyku sersemi denilen birsey var. Adam o uykulu hali ile yine gofret getirmis. Konu sahibi bunada burnu kivirdi. Ben esi olsam artik o noktadan sonra "2 yasindaki cocuk degilsin, git mutfakta ekmek arasi yap" derdim ve uyutmaya devam ederdim.
Hani konu sahibi 40 derece atesi olsa, elbette esi ilgilenmesi lazim. Bende gecenlerde kendimi kötü hisetmistimve tam ikimiz uyumamadan önce esim agri kesici getirmisti. Söz konusu alt üst bir sandvic ya. Bir sandvic icin bu kadar kavga cikirmak bence cok cocuksu birsey. Orada sadece kocasi rezil,olmadi, konu sahibide rezil oldu. Benim böyle bir gelini' olsa gercekten gülmem gelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?