- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Yok eşim istedi diye kalıyorum ben çekiniyorum kv lerden samimi olamıyorum beni pek sevmiyolar gibi hissediyorummutfagina girmeye samimiyet yok yatiya kaliyorsunuz , yabanci deilki ora
devirmezsin korkma kalk al ye biseyler
Çay içtik sadece biz geç gittiğimiz için onlar yemişti açım diyemedim çay da aç karnına iyice midemi bulandırdıEee doğumgünü kutlarken bişeyler yiyip içmediniz mi?
Açken sen, sen değilsin.Yanında snickers taşı,yiyince normale dönersin
Tüh beceremedim miyapmayın
yılın ilk günü sabahı duyduyum ilk espri bu olmamalıydı
tamam o konuda ben suçlu olayım da eşimin yaptığında hiç mi anormallik yok yarın konuşmıcam onla kavga edicem
Tüh beceremedim miOkuyunca aklıma ilk o geldi.Güleceksin uleyn.Bak yılın ilk sabahı deyince de nutella olsun sofranda reklamı geldi aklıma Ben biraz az tv seyredeyim en iyisi
tamam o konuda ben suçlu olayım da eşimin yaptığında hiç mi anormallik yok yarın konuşmıcam onla kavga edicem
Duşüncenizz dogru tespit bazilarina valla :) bizdede bi tane gelin var gelin görün ki bizi benmsemedigi gibi beni hic sevmiyosunz diye surekli agliyor yaş 33 yani. Konusuyorum kac kere ediorum bak oylr degil sen cekiyosun kendini diye karsilikli guzelce ama her sefernde agliyor yine. En sonunda saldm cayiraa mevlam kayiraa anca alisti 4 senedir smdi anneme gitti cayini filan koyuyor kendine. Onceden yerinden kalkip kendi cayini bile koymuyodu:) simdi diyor kaynanamin hakkini yiyemem cok iyi biri diye. Ama uzun sure kendi benmsemedgnden kırnık kaldirmazdi smdi yapiyor ama gene agliyor arada ayri mesele:) benm kv evne girip herseyi yapiorum onlar yiyo ben yiyorum ustelik henuz yeni evlyken yaptm. Ama iste o insana bagli.simdi birileri boyle kv beni sevmiyo dese 3 kere dusunuyorum cnku gercek oyle olmayabiliyor.. burdaki konuyuda gaspettim ama ksbkmayn:) dusuncenize katildgmdan yazdm.Kendinizi eşinizin ailesinden soyutladığınızı eşiniz biliyor mu? Eğer bilmiyorsa gayet tabii sizin kendi karnınızı doyuracağınızı düşünüp tatlı uykusuna dönmüş olabilir. O evin erkeğinin "gece gizlice aldığı sevgilisi" değil, "kapının üstünde yazan soyadının" sahibisiniz. Kendi karnınızı doyuramamanız tamamen kendi çekingenliğinizden. Eşinizin hiç bir suçu yok o bilemez sizin "gece gizlice girmiş sevgili" psikolojisinde olduğunuzu.
Bakin bu yorumu dikkate alin elin varsa sirtini kasiO kadar aç olsam, buzdolabı kvnin odasındayken bile girip yerim yani hiç düşünmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?