Sinirimden ağlamak üzereyim

Kv sizin evinize gelse,gece acıkıp mutfağa geçse,Onun yediğine de laf edeceksiniz o zaman.Size abes gelecek.

tamam da sizin anlattığınız gibi bir durum olsa kahve de içilmezdi o evde, konu sahibinin karnı acıkmışsa bunu kahve içerken de dile getirebilirdi, çay içerkende eşine bir şekilde anlatabilirdi.Adam uyumak için yatağa yatmış ve dalmış.Bu saatten sonra uyandırmanın ne manası var.Bunun kayınvalide evinde rahat etmemek olduğunu düşünmüyorum açıkcası, kocasının kendisi için bir şey yapması derdi.Çünkü eşinin kendini sevip sevmediğini böyle belirliyor.Yazık yani o adam da insan.

Ben gider yerdim acim zaten kocam getirmesi beklemek istemem

Yoo hiç yaşanılmıyor demedim.
Kahve de içiliyor, meyve de yeniliyor.
Hatta o bahsettiğim kp yemek yerine dışardan pide yaptırıp getiriyor.
O an yarım saat sonra çıkacak domates kavgasından habersiz bir şekilde yeniliyor sorun yok

Kendileri o tatsız durumlara alışmış zaten.
Bana tatsız gelenler onlar için doğal ortamlar olmuş.
Ben günlerce etkisinde kalıyorum onlar hemen unutuyorlar, garip bir yaşam.

Valla ben rahat edemediğim, sevilmediğimi düşündüğüm o eve sırf eşimin hatrı için gidiyorsam,
o istiyor diye yatılı bile kalıyorsam ( ki öyle bir evde bu gerçekten çok zor)

bir zahmet uykusundan, yatağından fedakarlıkta bulunsun.

O gerildiğim ortama girerek esas fedakarlığı ben yapıyorum çünkü.

Onu düşünemeyeceğim.

Konu sahibini bu anlamda anlıyorum.

Iyide canim seninki istisna. Bu konuda en basit kv ile kp üzerine hicbirsey yazilmamis. Mesela ben cekingenim fakat kvdem felan iyi birisidir. Sik sik yemege cagirir ikimiz calisiyoruz diye ama yinede ben rahatlikla buzdolabi acamam. Daha yeni yeni esim ve kendime su, cay koyuyorum ve 2 yildan fazla evliyim düsün.

Ve cogu gelinler böyle. Ve ben bu duruma göre cevap yazdim. Senin durumunda esin gece 2'de sandvic yapmamasi suc degil, resmen seni onlarda birakmak bile suc diyebilirim. Ama dedigim gibi, seninki gercekten istisna. Bence kp psikolojik tedavi görmesi lazim.

Ama konu sahibin durumunda sabah erken gitmek cidden cocukca. Hadi küstün diyelim, bunu kayin aileye yansitmak niye? Ertesi gün geri eve geldiginde olgun bir insan gibi kirildigini anlatmak felan varken, konu sahibin yaptigi cok yalnis..

Tamam ama bunlar sizin sıkıntılarınızın konu sahibi böyle bir şeyden bahsetmiyor.Siz konu sahibini kendiniz ile özleştiriyorsunuz bence.

Tamam ama bunlar sizin sıkıntılarınızın konu sahibi böyle bir şeyden bahsetmiyor.Siz konu sahibini kendiniz ile özleştiriyorsunuz bence.

Ben bir insanın eşinin ailesinin evinde bu kadar rahatsız hissetmesi
için benzer sebepler olacağına inanıyorum.

En basitinden yeni tanıştığı bir arkadaşın, bir komşunun evinde bile
daha rahattır insan.

Bu kadar çekinme normal mi?
İnanıyor musunuz pamuk gibi insanların evinde böyle hissedileceğine?

Tabi benimki çok çok istisna canım :)

Ama yukarıda da yazdım.

Ben bir insanın eşinin ailesinin evinde bu kadar rahatsız hissetmesi
için benzer sebepler olacağına inanıyorum.

En basitinden yeni tanıştığı bir arkadaşın, bir komşunun evinde bile
daha rahattır insan.

Bu kadar çekinme normal mi?
İnanıyor musunuz pamuk gibi insanların evinde böyle hissedileceğine?

ne kadar abartmışsınız yahu.kimin evi olursa olsun zaten insan yabancının evinde kalmaz hadi yabancıda olsun diyelim kim yemek yiycek olan bir kişiye yeme demezki yemek yemenin samimiyetle ne ilgisi var.peynir ekmek yapar yine yerim.adam ne yapsın size gofret getirmiş ee onuda yemem ne yapsın yani yatmış uyumuştur.çok fazla abartmışsınız.

İşte bunu konu sahibi yazmalı bence, ne yaşadığını bilmiyoruz.Konu sahibi daha öncede bunu eşinden talep etmiş demek ki şimdi yapmadı artık sevmiyor diyebiliyor.Ben yazdıklarından aşırı ilgi bekleyen bir insan olduğunu anlıyorum.Yazmadıklarını bilemem.

Evet inanirim. Sonucta sürekli kaldigin bir ev degilki.

Sen dedin ya "artik kp'imin asik suratina, o huzursuzluga alismislar. Bence sende alismisin ve her kayin ailede herkes senin kadar huzursuz oldugunu düsünüyorsun. Yani tersini düsünemiyorsun bile.

Yok ben çok güzel insanların varlığına inanıyorum bana denk gelmedi o başka.

Ama çok güzel insanların evinde hiç bir gelinin böyle hissedeceğine inanmıyorum.

Açıkçası ne kadar çekinirsen çekin insanlar güzelse, sana kötü hissettirmiyorsa
açlıktan kıvranmayı çekmez kimse.
Gider bir parça ekmek alır.

Konu sahibi açlıktan kıvranmayı seçmişse bir şeyler yaşamıştır olumsuz.
Paylaşır ya da paylaşmaz onun tercihi.

Arkadaşlar sebeplerini uzun uzadıya yazamayacağım ama o evde mutfağa girip bişey almam imkansız sadece bunu söyleyebilirim. Lütfen objektif yorumlayalım.

Arkadaşlar sebeplerini uzun uzadıya yazamayacağım ama o evde mutfağa girip bişey almam imkansız sadece bunu söyleyebilirim. Lütfen objektif yorumlayalım.

Uzun uzadıya yazmasan bile bir basit örnekle bu derece çekinmeni açıklayabilirsin.
Diğer türlü seni kimsenin haklı bulmasını bekleme.

Ben haklı bulurum, çünkü benim bu konuda bir yaram var.
Bulunabilecek en acayip insanların arasına karıştım ben evlenerek.

Varlıklarına bile inanılmayacak derecede acayip.

Normal insanlarla basit kv gelin mesafesini yaşayan kişiler seni sadece şımarık olarak değerlendirir.
Anlatmadan anlamalarını bekleme.

Gidip bişeyler alsan yemek için kalkıp kızcaklarmıydı sana yani,keske eşinle beraber gidip hazırladaydınız

Sebebi ne olursa olsun eşinizi ailesinin evinde habersizce bırakıp gitmemeliydiniz.. Sabaha kadar aç durdunuz da bir kaç saat daha dayanamadınız mı? Eşinizi ailesine karşı pasif, ezik bir adam durumuna düşürmüşsünüz. Bu olayın üzerine kayınvalideniz ne biçim gelin bu derse de şaşırmayın. Yağtığınız çok yanlış bir şey.. Tartışmanızı evinizde yaşasaydınız keşke. Kesinlikle hatalı olan sizsiniz, eşinizi ailesine karşı zor duruma düşürdüğünüz için..

Konu sahibi ben kv 'sinin mutfağına girmeyen gelin görmedim ki nasıl objektif yorum yapacağım . Böyle bir sıkıntın varsa çantanda yiyebileceğin birşeyler götür yanında sıkıntı yaşamazsın .

Konu sahibi annemin evinde bile mutfağa giremem diyo demekki anneside o rahatliği vermemiş. Sizin yaşadiklariniza üzüldüm fakat bu durum farkli hep beraber okey oynayacak kadar rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…